Bütün Müminlerin Dostça Kardeşce Bereketi hem Sofralarında Hemde Kalplerinde Hissedecekleri Bu Ayda Mutlu Bir Ramazan Ayı geçirmeyi Nasip Etsin Yüce Yaradan.
ORUÇ SAVAŞTA İNSANI KORUYAN KALKAN GİBİ CEHENNEM ATEŞİNDEN KORUR...
HADİS-İ ŞERİF *********************************************** ORUÇLU KİMSE DÖŞEĞİNDE UYKUDA BİLE OLSA HEP İBADETTE SAYLIR...
HADİS-İ ŞERİF *********************************************** Ramazan ayi tüm müslüman alemine hayirli ve ugurlu olsun ...
Mübarek Ramazan Ayı ; Size Vücudunun Sihhat ve Selameti oLan "Az Yemege"... Ruhunuzun Sihhat ve Selameti oLan "Günahsiz oLmaya"... Dininin Sihhat ve Selameti oLan "Peygamber Efendimiz'in Güzel Âhlakina Sahip oLmaya" Vesile oLsun...
Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki: Oruç perdedir. Biriniz bir gün oruç tutacak olursa kötü söz sarf etmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf söyleyecek veya onunla kavga edecek olursa, Ben oruçluyum, desin (ona bulaşmasın).
THex Ailesi
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
ParDusxTirYaKix yazdı:Selam Ailem Nasılsınız.. Bu Aralar Fazla Görüşemiyoruz.. Hayırlı Ramazanlar Diliyorum.. Rahatınızda İyidi İnş..
Sanane lem artist.. Tohtor musun sen lahana turşusu Şükür kardeşim kendi adıma konuşayım ben gayet yaradana bin şükür iyiyim. Son görüşmemde diğerlerinde de bir sorun yoktu.
ParDusxTirYaKix yazdı:Selam Ailem Nasılsınız.. Bu Aralar Fazla Görüşemiyoruz.. Hayırlı Ramazanlar Diliyorum.. Rahatınızda İyidi İnş..
Sanane lem artist.. Tohtor musun sen lahana turşusu Şükür kardeşim kendi adıma konuşayım ben gayet yaradana bin şükür iyiyim. Son görüşmemde diğerlerinde de bir sorun yoktu.
emrecim ben kara lahana turşusuyum .. iyidir inş herkez kendinize dikkat edin allaha emanetsiniz..
Selam panterlerim.
Emrecan nerelerdesin yahu öldün mü kaldın mı arada görün ortalıklarda,çarların da lanet Memo var,geçen yazdı ben de seni sandım ama meğer oymuş hayal kırıklığına uğradım..