--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Emre Nerelerdesin :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
izlenimci
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Tek Yürek

Mesaj gönderen izlenimci »

Bune ya raptor diye bi kisilik eski konulara mesaj atarak post kasmaya calisiyor aktif konnular hep gitmis .S
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

izlenimci yazdı:Bune ya raptor diye bi kisilik eski konulara mesaj atarak post kasmaya calisiyor aktif konnular hep gitmis .S

Gerekli Raporlama Yapıldı Dostum Merak Etme ;)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
izlenimci
Cin Avcısı
Cin Avcısı

VaMoSBieN yazdı:
izlenimci yazdı:Bune ya raptor diye bi kisilik eski konulara mesaj atarak post kasmaya calisiyor aktif konnular hep gitmis .S

Tesekkurler..
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

VaMoSBieN yazdı:Emre Nerelerdesin :D
buralarda sayılırım panpa sen nerelerdesin sesin çıkmıyo :D
VaMoSBieN yazdı:

adam rehber beyler dağılın :D :D

-----------------------------------------

Adem hadi sende gel oyuna başlayalım artık knk canım sıkılmaya başladı :D
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam

Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez. ;)
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

payitahtxintikam yazdı:
Emre Dön Diyorsunda Nasıl Bir Oyuna Dön Diyorsun Bunu Herkes Biliyor Ama Birde Ben Tekrar Hatırlatayım...

Yeraltı Geldikten Sonra Herşey Sarpasaran Bir Oyun.
Yeraltı Geldikten 3-4 Ay Sonra Vuruşları Yarı Yarıya Düşürerek Hataymış Düzelttik Diyen Bir Oyun.
Grup Bölgeleri Ayrı Bir Rezillik.Loncalar İçin Fiyasko.10 Lonca üyesi Açıkken 6 Kişi Girebiliyorsun Ve Diğer 4 Kişi Dışarıda Kalıp Seninle Giremiyor.Ve ya Güçsüz Diye Gruba Alamıyorsun Hatır,Gönül İlede Alsan Sadece Zaman Kaybı Oluyor...
Grup Bölgelerinde Bir Boss'u İlk Defa Kesmiş Oyuncuya Şaheser Niteliğinde ki Efsun Düşerken,50 Hatta 60 Defa Kesmiş Oyuncuya Birşey vermiyor.Yani Şans'a Bağlı Bir Oyun Sayısal Loto Falan Gibi :)
Veee Her Kazanan İsim Değiştirme Hakkını Kazanacak Diyerek Milleti Etkinliğe Sokan Ve Etkinlik Bittikten Sonra Pardon Böyle Birşey Demek İstemedik Diyen Bir Oyun...
Veee Sonrasında Etkinlikten Kazandıkları iksirleri Hesapları Blokluyarak Alan Bir Oyun...
O Kadar Şaheser Ürettirip,Akçe Adı Altında Silahları Yükselterek Ve Sonrasında Bir Güncelleme ile Çöp Eden Bir Oyun.Yani Emeğin Sadece 1 Güncelleme İle Çok Ama Çok Rahat Çöp Olabiliyor.2 Adet Element takımın Ve Çok Değerli İtemlerin Elimde Kaldığı Gibi...
Çemberlitaş'ın Gelmesi Bana Göre Ayrı Saçmalık.Hatta Her tarafından Saçmalık Fışkırıyor.Max Kesme Süresi 7 Saat Olan Bir Bölge ki 7 Saat Bile Bazı Oyunculara Az Geliyor :) 4-5 Saatini Ver İksir Harca Ve Elin Boş Çık...
Game Master'ı İksir Üretip (Nasıl Ürettiğini Tahmin Etmek Zor Değil) Karşı Klan Oyuncularını Kesmeye Çalışan Bir Oyun.Oyuncu Şikayetlerini Dinleyip Yardımcı Olsa Daha İyi Olacak Ama.

Zaten Çoğumuz 29 Ve 39 Lvl Oyuncularıyız.Arkanıza Bakın Birde Önünüzdeki Zaman ve Para Tuzağına Bakın.Eskiden Akçe Yoktu,Bölgeler Yoktu Ama Oyunda Dostluk Hakimdi.Şimdi gelişme Sürecinde Diyorlar Ama Ne Anlamda geliştikleri Ortada.Ben Şahsen Girsem Bile Oyunculara Yardım edip Zamanımı Lonca ile Harcıyacağım Çemberlitaş Denen Zaman ve Para Tuzağı Bir Bölgede Değil...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

* O Kadar Para ve Zaman Harcayıp Geliştirdiğin Bir Charın Kötü Amaçlı İnsanların eline Geçtiyse Bitmiştir.Yani Sen Sadece Bize Para ve Zaman Harcarken Lazımsın Charın Çalındıysa Senin Sorunun Diyen Ve Yardımcı Olmayan Bir Oyun ...

* Yeni Gelen Gözlükleri Aldırıp Oyuncular Bu Gözlükleri Çektikten Sonra 2-3 Ay Sonra Daha İyisini Çıkarıp,Eski Gözlükleri 3 de 1 Fiyatına Alan Bir Oyun ...

Daha Eklenecek Bir Sürü Şey var Ama Aklıma Gelenler Bunlar.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Kullanıcı avatarı
izlenimci
Cin Avcısı
Cin Avcısı

bLaDexm yazdı:
payitahtxintikam yazdı:
Emre Dön Diyorsunda Nasıl Bir Oyuna Dön Diyorsun Bunu Herkes Biliyor Ama Birde Ben Tekrar Hatırlatayım...

Yeraltı Geldikten Sonra Herşey Sarpasaran Bir Oyun.
Yeraltı Geldikten 3-4 Ay Sonra Vuruşları Yarı Yarıya Düşürerek Hataymış Düzelttik Diyen Bir Oyun.
Grup Bölgeleri Ayrı Bir Rezillik.Loncalar İçin Fiyasko.10 Lonca üyesi Açıkken 6 Kişi Girebiliyorsun Ve Diğer 4 Kişi Dışarıda Kalıp Seninle Giremiyor.Ve ya Güçsüz Diye Gruba Alamıyorsun Hatır,Gönül İlede Alsan Sadece Zaman Kaybı Oluyor...
Grup Bölgelerinde Bir Boss'u İlk Defa Kesmiş Oyuncuya Şaheser Niteliğinde ki Efsun Düşerken,50 Hatta 60 Defa Kesmiş Oyuncuya Birşey vermiyor.Yani Şans'a Bağlı Bir Oyun Sayısal Loto Falan Gibi :)
Veee Her Kazanan İsim Değiştirme Hakkını Kazanacak Diyerek Milleti Etkinliğe Sokan Ve Etkinlik Bittikten Sonra Pardon Böyle Birşey Demek İstemedik Diyen Bir Oyun...
Veee Sonrasında Etkinlikten Kazandıkları iksirleri Hesapları Blokluyarak Alan Bir Oyun...
O Kadar Şaheser Ürettirip,Akçe Adı Altında Silahları Yükselterek Ve Sonrasında Bir Güncelleme ile Çöp Eden Bir Oyun.Yani Emeğin Sadece 1 Güncelleme İle Çok Ama Çok Rahat Çöp Olabiliyor.2 Adet Element takımın Ve Çok Değerli İtemlerin Elimde Kaldığı Gibi...
Çemberlitaş'ın Gelmesi Bana Göre Ayrı Saçmalık.Hatta Her tarafından Saçmalık Fışkırıyor.Max Kesme Süresi 7 Saat Olan Bir Bölge ki 7 Saat Bile Bazı Oyunculara Az Geliyor :) 4-5 Saatini Ver İksir Harca Ve Elin Boş Çık...
Game Master'ı İksir Üretip (Nasıl Ürettiğini Tahmin Etmek Zor Değil) Karşı Klan Oyuncularını Kesmeye Çalışan Bir Oyun.Oyuncu Şikayetlerini Dinleyip Yardımcı Olsa Daha İyi Olacak Ama.

Zaten Çoğumuz 29 Ve 39 Lvl Oyuncularıyız.Arkanıza Bakın Birde Önünüzdeki Zaman ve Para Tuzağına Bakın.Eskiden Akçe Yoktu,Bölgeler Yoktu Ama Oyunda Dostluk Hakimdi.Şimdi gelişme Sürecinde Diyorlar Ama Ne Anlamda geliştikleri Ortada.Ben Şahsen Girsem Bile Oyunculara Yardım edip Zamanımı Lonca ile Harcıyacağım Çemberlitaş Denen Zaman ve Para Tuzağı Bir Bölgede Değil...
bLaDexm yazdı:* O Kadar Para ve Zaman Harcayıp Geliştirdiğin Bir Charın Kötü Amaçlı İnsanların eline Geçtiyse Bitmiştir.Yani Sen Sadece Bize Para ve Zaman Harcarken Lazımsın Charın Çalındıysa Senin Sorunun Diyen Ve Yardımcı Olmayan Bir Oyun ...

* Yeni Gelen Gözlükleri Aldırıp Oyuncular Bu Gözlükleri Çektikten Sonra 2-3 Ay Sonra Daha İyisini Çıkarıp,Eski Gözlükleri 3 de 1 Fiyatına Alan Bir Oyun ...

Daha Eklenecek Bir Sürü Şey var Ama Aklıma Gelenler Bunlar.

Kesinlikle haklisin Adem ama malesef bizde onlara uyuyoruz..Zevk icin dostluk icin girdigimiz oyunu para tuzagina cevirdiler.
Kullanıcı avatarı
Crazysdt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crazysdt »

REyiz geldi ayağa kalkınnnn
Crazysedat
Sedattxxintikam
CRaZyxxİnTiKaM
SeDaTxxİnTiKaM

Ya Tam Severim, Ya Tam Silerim..
Tarihe Ben Yazdım,Tarihtende Ben Silerim...

“Lonca İletişim” sayfasına dön