[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi

Mesaj gönderen Lathander »

Estergonxreis yazdı:
Lathander yazdı:
Estergonxreis yazdı:Arif bey namı değer (Lathander)
Ne zaman ağzınızdan hayırlı bi haber duyacağız ne zaman oyuncuları mağdur etmekten vazgeçeceksiniz çok merak uyandıran bi konu nerde görülmüş duyulmuş iksirin gerçek parayla satıldığı saçmalığın fiyonklu daniskası

gerçekten bizim ulemanın dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti değil

İstanbul Entrika Vakti

Akçelerinizi Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah nedenmi bu kadar can sıkıcı bukadar parayı düşünmeniz ben ayın 5inde adex cafeden çemberlitaş kutusu aldım sıfır ambalajını açmadan eve geldim kasa erişim kodunu yüklemek istedim fakat oda ne girmiş olduğunuz e-pin önceden kullanılmıştır dedi desteğe mail attım bana gelen cevap nedir biliyomusun satın almış olduğunuz e-pin 02-06-2011 tarihinde nicolas_caje isimli kullanıcı tarafından yüklenmiştir ama ben kutuyu sıfır ambalajında 05-06-2011 adex cafeden aldım ilk olarak orda satıldı nasıl olurda benim kutuyu aldığım tarihten 3 gün önce bu kullanıcı kendisine yükler verilmeyen isim kodları elimizden alınan çift iksirler test takımından sızdırılan bilgiler daha niceleri o yüzden diyorum ya

İstanbul Entrika Vakti diye akçelerimiz size helal hoş olsun :evil: :evil: :evil:
Size bir e posta gönderdim.

Lütfen forumda kayıtlı ve sonu @doruk.net.tr olan e posta hesabınızı kontrol ediniz.

sayın Lanhander ,
e posta adresi mi kontrol ettim fakat alınmış bir mail yok tekrar göndermenizi rica ediyorum.
Şimdi bir daha gönderdim.

Ayrıca estergonxreis adlı karakterinin bulunduğu e posta hesabına da attım.

Tekrar kontrol eder misin.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Lathander yazdı:
Estergonxreis yazdı:
Lathander yazdı:
Estergonxreis yazdı:Arif bey namı değer (Lathander)
Ne zaman ağzınızdan hayırlı bi haber duyacağız ne zaman oyuncuları mağdur etmekten vazgeçeceksiniz çok merak uyandıran bi konu nerde görülmüş duyulmuş iksirin gerçek parayla satıldığı saçmalığın fiyonklu daniskası

gerçekten bizim ulemanın dediği gibi İstanbul Kıyamet vakti değil

İstanbul Entrika Vakti

Akçelerinizi Hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah nedenmi bu kadar can sıkıcı bukadar parayı düşünmeniz ben ayın 5inde adex cafeden çemberlitaş kutusu aldım sıfır ambalajını açmadan eve geldim kasa erişim kodunu yüklemek istedim fakat oda ne girmiş olduğunuz e-pin önceden kullanılmıştır dedi desteğe mail attım bana gelen cevap nedir biliyomusun satın almış olduğunuz e-pin 02-06-2011 tarihinde nicolas_caje isimli kullanıcı tarafından yüklenmiştir ama ben kutuyu sıfır ambalajında 05-06-2011 adex cafeden aldım ilk olarak orda satıldı nasıl olurda benim kutuyu aldığım tarihten 3 gün önce bu kullanıcı kendisine yükler verilmeyen isim kodları elimizden alınan çift iksirler test takımından sızdırılan bilgiler daha niceleri o yüzden diyorum ya

İstanbul Entrika Vakti diye akçelerimiz size helal hoş olsun :evil: :evil: :evil:
Size bir e posta gönderdim.

Lütfen forumda kayıtlı ve sonu @doruk.net.tr olan e posta hesabınızı kontrol ediniz.

sayın Lanhander ,
e posta adresi mi kontrol ettim fakat alınmış bir mail yok tekrar göndermenizi rica ediyorum.
Şimdi bir daha gönderdim.

Ayrıca estergonxreis adlı karakterinin bulunduğu e posta hesabına da attım.

Tekrar kontrol eder misin.
Lathander senin ünv. harçlarından haberin varmı yetti be elin gavurunun oyunu böle kazık değil.

Şimdi vereceğin cevabı biliyorum istersen üğret ;) niye bizim parası olandan farkımız ne ?
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Parası Olan Kraldır bu Oyunda
XXASLANKRALXX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen XXASLANKRALXX »

Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

En iyi olmak adına savaştığınız, rekabet ile iç içe olduğunuz hangi online oyuna para yatırmıyorsunuz ?
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

İkv Yönetimine yeniliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Lakin yenilklerin reel parayla gelmesi biraz üzücü oluyor.

Neden üzücü ?

Oyuncularımızın yaş ortalaması küçük ve kendini oyuna kaptırılan küçük yaştaki kardeşlerimiz İKV Akçesi alabilmek için nasıl bir harçlık isteme yöntemiyle harçlık isteyeceklerdir.
Belki istemeye yüzleri yetmez veya babaları neden istiyorsun bu kadar parayı vs.vs.
Tabi kendini oyuna kaptırmış küçük bir kardeşimiz bu parayı alabilmek için (BELKİ) gizlice babasının cebinden para almaya teşebbüs edecektir.
Oyundaki hırsızlıklar yetmediği gibi oyuncularınızı reel soygunculuğa da sürükleyebilirsiniz.

YÖNETİM; öneri istiyorsanız ve uygulamaya koyacaksanız. Çok güzel öneri sunabilirim(PARASIZ) İKV 'nin daha iyi yerlere gelebilmesi için elimden geleni yaparım.

Ama bu kadar da paraya düşkünlük olmaz/olamaz.
Sonuçta bu oyunu stres atmak için oynuyoruz. Bu şekilde giderse verilen emeklerin karşılığı olmadığı sürece stres atmak yerine dah çok strese girer(İKV oyuncuları).

Daha iyi bir İKV için ELELE kampanyası başlatabiliriz ??
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

CuRe yazdı:En iyi olmak adına savaştığınız, rekabet ile iç içe olduğunuz hangi online oyuna para yatırmıyorsunuz ?
Ecele artı bas ayı aş arttırıcılar al plus al iksir al ee sen ünv. gittinmi acaba ?
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

bilinmez yazdı:
CuRe yazdı:En iyi olmak adına savaştığınız, rekabet ile iç içe olduğunuz hangi online oyuna para yatırmıyorsunuz ?
Ecele artı bas ayı aş arttırıcılar al plus al iksir al ee sen ünv. gittinmi acaba ?
Bir oyunu geleceğinden daha önemli tutamazsın. Sen oyuna para yatırıp, üniversite harcını yatıramıyorsan bu senin adına gereksiz masraftır. Kimse kimseyi akçe alması konusunda zorlamıyor. :!:
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Resim
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
deliyureks55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa

Mesaj gönderen deliyureks55 »

vay vay vay.... 8-) 8-)
300 akçe nedir yaa piuu 5 iksir için az değilmi yaa :shock: :shock: pehhhhh yuhh siz benimle dalgamı geçiyorsunuz yaa böyle terbiyesizlik olmaz ya bu benim gibi zengin bir adama hakarettir sobeeyi satın alıp kapatacağım hemen.. hatta şim-diii yapıyo ru mm... yapp-tımm olaa cakk.. :mrgreen:

ben şöminede bile para yakıyorum 8-) tuvalette bile solopara kullanıyorum böyle rulo halinde paraları uc uca birleştirip yaptırıyorum fabrikamda 8-) hatta parayıda tuvalette yapıyorum aaaa :o :o bu ne beeee çok param var benim çok. 8-) bu kadar param varken bu 300 akçe bana hakaret böyle bişey olamaz böyle bişey olur mu yaa olur mu aaaaa :o :o :shock: :shock: ayıp çok ayıp hemde :cry: :cry:
sırayla 3 sınıf karaktere 1 er adet silah yükseltme 1995 akçe x3 =5985 akçe
sırayla 3 sınıf karaktere 1 er adet yardımcı 1995 akçe x3 =5985 akçe
her tur çemberlitaş girişe x15 kudret iksiri üretemeyip satın alan için x5 iksir 300 akçe x3 = 900 akçe en azından herkes bi kere alacaktır diye düşünürsek
"bu arada not 2500 akçe ile 40 adet alabilirsiniz üste kar olarak 100 akçe kalıyor :D :D bozdur bozdur harca "

hepsini alırsanız toplam 12870 akçe o da hemen hemen 118.70 TL yapar

2 ay sonra bi yenilik daha gelir tekrar alırsınız... çok param var benim çokkkk......
devlet bile bu kadar vergi istemiyor ya :)

hee bana sorarsanız sen akçe aldınmı diye; bu parayı kazanmak için ne zorluklar çekiyoruz biliyomusunuz siz "yok"...
o yüzden yok size para yok ;)
achiwasha

“Eski Duyurular” sayfasına dön