sancak sunucusundaki isimdaş dostlarımıza selam olsun bizdenataxlonca yazdı:beyaz köşkte loncanıza başarılar dilerim inş devamı iyi bi şekilde devam eder loncanızın sunucunuza hayırlı işlere vesile olmasını güzel şeylerle anılmasını dilerim İYİ FORMLAR...
ATA LONCASI
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: ATA LONCASI

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
ayrılık yok ama işlerden doalyı kimse oyunla ilgilenemiyor arada ben giriyom işte bnele idare etLethe82 yazdı:Dostlar ben oyuna döndüm siz neredesiniz yahu![]()
toparlayalım milleti yeter artık bu kadar ayrılık.
Ataxtuğcan/Nihilistt/Lethe
Elit_Tekel

-
- Acemi Savaşçı
biz hayattayız ve tüm dostlarımıza sewgilerimizi gönderiyoruz. ewimizin tasınması ve ewlılık hazırlıklarımız yuzunden 3 aydır oyuna gıremedık ama en gec bır ay ıcınde aktıf olarak tekrar aranızda olacagız. buarada tum dostlarımızı(ilyas sen gelmek zorundasın
) 2 ekım pazar saat 16:00 da izmir karşıyaka nikah salonuna bekleriz. biz bi ewlenip gelicez tekrar aranıza;)
ataxaspuce ataxdeep
aspuce (burcu) & (mustafa) deepflue
deepgirl deepblue
ataxaspuce ataxdeep
deepgirl deepblue
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
Mustafa abim ve Sevgili Burcu ablam Allah sizi mutlu bahtiyar etsin gerçekten bu mutlu anınızda yanınızda olmayı çook isterdim ama bayramdan sorna en taşıma söz konusu o yüzden yanınızda bulunamayacağım Sevgilerle Esen kalınataxaspuce yazdı:biz hayattayız ve tüm dostlarımıza sewgilerimizi gönderiyoruz. ewimizin tasınması ve ewlılık hazırlıklarımız yuzunden 3 aydır oyuna gıremedık ama en gec bır ay ıcınde aktıf olarak tekrar aranızda olacagız. buarada tum dostlarımızı(ilyas sen gelmek zorundasın) 2 ekım pazar saat 16:00 da izmir karşıyaka nikah salonuna bekleriz. biz bi ewlenip gelicez tekrar aranıza;)
ataxaspuce ataxdeep
deepgirl deepblue
Ataxenes

Bizim lonca ne zamandır sesiniz soluğunuz çıkmıyor eksiksiz bir içtima alalım forumdan 
mustafa 3 ayda ev mi taşınır:) şimdiden tebrik ediyim hayırlı olsun ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR dilerim...
ATAXÇELİKBEY
mustafa 3 ayda ev mi taşınır:) şimdiden tebrik ediyim hayırlı olsun ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR dilerim...
ATAXÇELİKBEY
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
Sessizlik iyidir abi sessizliği severim neden dersin gürüldü kesildiğinde tek dostumuz sessizlik olurCelikbey yazdı:Bizim lonca ne zamandır sesiniz soluğunuz çıkmıyor eksiksiz bir içtima alalım forumdan
ATAXÇELİKBEY