**__Rulers of the World__**
- ATAXMARASEL
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: **__Rulers of the World__**
SERHAT BAK HİÇ 3-1 YENDİM DEME ORDA BİN TANE ŞAHİT VAR SANA ADAM SON 1 CANDA ŞİFA BASTI VE WSDE İKİNCİ ADAM BANA DALMASINA RAĞMEN SEN YİNE BEN YENDİM DİYOSUN YİNE ÇO GÜVENİYOSAN SENİ WS DAVET EDİYORUM AMA SADECE SEN BEN OLCAZ YERİNİ KİMSE BİLMİCEK VE UNUTMA SENİ ATAX ÇARIMDAYKEN 7-4 YENMİŞTİM AMA ADALETLİ ATINCA TEKRAR WS DİYORUM AMA KİMSE OLMİCAK
HER DOĞAN GÜNEŞ BATMAYA MAHKUMDUR
ROWXMARAŞEL
ROWXMARAŞEL
YENİ HESABIM FERHAT PAŞAM İSTEDİ AÇTIM
HER DOĞAN GÜNEŞ BATMAYA MAHKÜMDUR
ROWXMARAŞEL
ROWXALBAY
ROWXMARAŞEL
ROWXALBAY
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
1. Titxaybala yeni çarı Titxdenizkızı' nda yani sürekli oyunda, bilmiyorsan forum sayfamızdan yeni çarını görebilirsin.
2. Mareşal az delikanlı ol, sen şifa basıyorlar terannesi uydurduğun için ben moda geçme teklifinde bulundum ve modda
ki son vs mizde seni kestim 11 canım kalmıştı loser da sen öldükten sonra beni kesti.
3. Nightkis denen senkronize emb. cevap dahi vermiyorum denk getirdiğim her yerde kesiyorum..
4. Herkesle her yerde vs atarım ( ferro ile vs attığımda net kötüydü baştan da söylemiştim ) El elden üstündür,
o yüzden vs de ben her zaman herkesi keserim deme gibi bir ahmaklık yapmıyorum ( sizler gibi ).
Şimdi oyuna giriyorum beni bulun vs mizi atalım.
2. Mareşal az delikanlı ol, sen şifa basıyorlar terannesi uydurduğun için ben moda geçme teklifinde bulundum ve modda
ki son vs mizde seni kestim 11 canım kalmıştı loser da sen öldükten sonra beni kesti.
3. Nightkis denen senkronize emb. cevap dahi vermiyorum denk getirdiğim her yerde kesiyorum..
4. Herkesle her yerde vs atarım ( ferro ile vs attığımda net kötüydü baştan da söylemiştim ) El elden üstündür,
o yüzden vs de ben her zaman herkesi keserim deme gibi bir ahmaklık yapmıyorum ( sizler gibi ).
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Vs atıldı, Rowxmareşal i ilk vs de 3-1 yenmiştim bu günkü vs de ise 5-3 yendim, Rowxgloyn u ilk vs de 3-1 yenmişmtim bu günkü vs de 5-3 yenildim ( Tebrik ediyorum lakin elinde ecelgetiren vardı üretmeyi düşünmüyordum sırf eşit şartlarda tekrar vs yapıp kendimi denemek için üreteceğim ) sanırım tartışmalara son noktayı ( şimdilik ) koyduk.
Umarım artık dürüstlüğün büyük bir erden olduğunu öğrenirsiniz row lar.
Umarım artık dürüstlüğün büyük bir erden olduğunu öğrenirsiniz row lar.

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Titxdelikurt yazdı:Vs atıldı, Rowxmareşal i ilk vs de 3-1 yenmiştim bu günkü vs de ise 5-3 yendim, Rowxgloyn u ilk vs de 3-1 yenmişmtim bu günkü vs de 5-3 yenildim ( Tebrik ediyorum lakin elinde ecelgetiren vardı üretmeyi düşünmüyordum sırf eşit şartlarda tekrar vs yapıp kendimi denemek için üreteceğim ) sanırım tartışmalara son noktayı ( şimdilik ) koyduk.
Umarım artık dürüstlüğün büyük bir ERDEM ( harf hatası olmuş k.b ) olduğunu öğrenirsiniz row lar.

- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben oyunu bırakmadan önce neden buyucumLe teke tek qörüştüqmzde kacıyodun anLamadm yada ws deynce neden cewap wermıyodun?Titxdelikurt yazdı:
4. Herkesle her yerde vs atarım
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..
KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
ferro yazmışsınya kanıtsız konuşmayın diye 4 tit üyesi artı deliyi kestiğim fotoları koyarsam gm nocmonmant bu konuyu kilitler DD delinin arkası büyük D
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
eğer sen beni nqhtkiss adlı çarda bi kere kesebildysen bu oyunun en adi insanıyım o.bunun bebesi gördüğünde parlayan ... çocuğu 70 milyonun bebesi artık düzenbazlıkdan yalancılığada bdönmüş gel la o zamna ws ye nesine istersen senle ölesine ws atmam gel nesine istersen wsTitxdelikurt yazdı:1. Titxaybala yeni çarı Titxdenizkızı' nda yani sürekli oyunda, bilmiyorsan forum sayfamızdan yeni çarını görebilirsin.
işte bayan olarak tanıdığınız tit leri erkek olduğuna ispat eden fotolar bi bayan erkek gibi konuşup böle küfürler edemez.
yazık tek başıma 3 tit birden pert ediyrum bu ... bebesi deli gelmiş bana gördüğüm yerde kesiyorum diyor cevap ver la bu küfürler ne .. çocuğu sinirlerimi bozuyon sabah sabah.

sen degel delii her türlü ws ye ...
yazık tek başıma 3 tit birden pert ediyrum bu ... bebesi deli gelmiş bana gördüğüm yerde kesiyorum diyor cevap ver la bu küfürler ne .. çocuğu sinirlerimi bozuyon sabah sabah.

sen degel delii her türlü ws ye ...
Arkadaslar konuyu kitletmeyemi çalışıyonuz anlamıyon egolarınızı baska yerde tatmin ediniz lütfen ...
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut