Baklavaya bunları söylüyorsunuz bakın size acılı adana yaptırdım çemberlişın bütün detaylarını isterem
Sobee Studios'da neler oluyor?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
Baklavaya bunları söylüyorsunuz bakın size acılı adana yaptırdım çemberlişın bütün detaylarını isterem
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Buna çok güldümKaraXHayalet yazdı:
Baklavaya bunları söylüyorsunuz bakın size acılı adana yaptırdım çemberlişın bütün detaylarını isterem![]()
GM leri tek tek suya gönderelim en iyisi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/quote]Comader yazdı:Felipemassa yazdı:Süreli olursa eyvallah bişey demem.Ama süresiz olursa...Her neysePangea yazdı:Ya tamam işte bende onu söylüyorumFelipemassa yazdı:Arkadaşım 10lira kimsenin düzenini bozmazda olay emekte bitiyor.Biz senelerce emek verdik oyuna adam 10lira vercek benle aynı seviyeye gelcek.Ohhh ne ala memleket.Böyle saçma şeymi olur.Biz emeklerimizin peşindeyiz...Pangea yazdı:Ya bu oyunu oynamayan biri bu konuyu gezse herkes aç açıkta dolaşıyor sanacak
Oyunun %85 inin durumu iyidir büyük ihtimalle.
10 liralık akçe kimsenin düzenini bozmaz ...
Bu dükkandan alacağımız itemler -ki %90 item satılmaz-süreli olacağı için sizin emeklerinize hiç bir zarar gelmeyecekAma kalkıpta dediğimiz gibi yaparlarsa oyunun çoğu bırakır...(Ben dahilComader yazdı:Dükkan daha gelmeden adamlar item satarlar falan başladılarAğızı olan konuşuyor biraz sabredin eleştirmek için,gelsin,eksiklerini sonra söylersiniz.İnanın sistem gelicek ve bu kadar konuşulduğuna değmeyecek.Hatta oyunu bırakırım diyen çoğu kişinin seveceğini düşünüyorum.
)
Yaptığınız,çocuğu suya gönderip ya testiyi kırarsa diye göndermeden önce dövmek gibiNeyse sonuçta hepimiz Türk'üz eleştirmek için her zaman hazırız öyle değil mi
Ayrıca silaha ek özellikler gibi bişeyde söz konusu bu ne olucak sonuçta süresiz gibime geliyor.Ya gmler bi işide tam yapın ne olursunuz.Kısacası bir deli kuyaya taş atıyor...(Burda deli bu videoyu buraya koyan oluyor)
Syn Yönetim,
Artık güncellemeyi hayata gecirin sıkıldım artık maden başında beklemekten..Maden başında oturmak için zamanım yok benim ve benim gibi bir çok oyuncunun zaten oyunu bırakanların çogu bu nedenden dolayı bıraktı.
Tamam oyunda bir emek harcayıpta iyi bir konumda oynayan oyuncuların hakkını yemiyorum ama "Kiminin parası yok vakti var,Kiminin parası var vakti yok" bunuda unutmayalım.
Zamanım olmadıgı için ecel,ejder vs. eşyalarım olamayacakmı ? Bu yenilige karşı cıkan arkadaşlarıda anlayamıyorum her şeyin sizin olmasını istiyorsunuz.
O zaman soruyorum rekabet nerede ?
Artık güncellemeyi hayata gecirin sıkıldım artık maden başında beklemekten..Maden başında oturmak için zamanım yok benim ve benim gibi bir çok oyuncunun zaten oyunu bırakanların çogu bu nedenden dolayı bıraktı.
Tamam oyunda bir emek harcayıpta iyi bir konumda oynayan oyuncuların hakkını yemiyorum ama "Kiminin parası yok vakti var,Kiminin parası var vakti yok" bunuda unutmayalım.
Zamanım olmadıgı için ecel,ejder vs. eşyalarım olamayacakmı ? Bu yenilige karşı cıkan arkadaşlarıda anlayamıyorum her şeyin sizin olmasını istiyorsunuz.
O zaman soruyorum rekabet nerede ?
I Can Football Yarım Milyon Üyeye Ulaştı
Posted on 19/07/2010 by admin
Sobee Studios’un geliştirdiği dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu “I Can Football” Dünya Kupası karşılaşmalarının başladığı 11 Haziran’dan bu yana 200 bin yeni aktif üye daha kazanarak üye sayısını 500 bine çıkardı.
Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee Studios’un Kasım 2009’da futbol tutkunlarının beğenisine sunduğu dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu “I Can Football”un (ICF) üye sayısı her geçen gün artıyor.
Dünya Kupası maçlarını internet ortamına taşıyan ICF, müsabakaların başladığı 11 Haziran’dan bu yana 200 bin yeni aktif üye daha kazanarak üye sayısını 500 bine çıkardı. Her gün yaklaşık 13 bin yeni üyenin kayıt olduğu oyunda, sadece üç hafta içerisinde 350 binin üzerinde karşılaşma gerçekleştirildi.
ICF’nin diğer futbol oyunlarından farklı olarak sadece iki takımın mücadele ettiği bir oyun olmadığına dikkat çeken Sobee Studios Kurucusu ve Genel Müdürü Mevlüt Dinç, “ ‘I Can Football’un başarısı oyuncuların gerçek müsabakalardaki gibi tek bir futbolcuyu canlandırmalarından kaynaklanıyor. Aslında ICF ile yeşil sahalardaki gerçek mücadeleleri online oyuna taşıdık. Son dönemde ‘ICF Ntvspor Kupası’ sayesinde de online oyunu canlı yayına taşıyarak bir ilke daha imza attık. Böylece ICF oyuncuları aynen Dünya Kupası karşılaşmalarında olduğu gibi canlı yayında performanslarını izleyicilere seyrettirerek ünlü olabilme şansı yakalıyor. Hatta oynadıkları oyunu usta ağızlar yorumluyor.” dedi.
“ICF Ntvspor Kupası” Kazandırıyor
Dünya Kupası maçlarının 15 dakika öncesinde NTVSpor’da canlı olarak yayınlanan “ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmalarında en başarılı performansı sergileyen oyuncular muhteşem bir Audi A3 başta olma üzere birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendiriliyor. “ICF NTVSpor Kupası” müsabakalarında mücadele etmek isteyen futbol tutkunlarının oyuna üye olarak cep telefonlarından “ICF Basic” veya “ICF Pro” paketlerinden birini satın alarak daha fazla maç yapma imkanı elde ediyor. Avea Mobil Ödeme sistemini kullananlar bu paketlere indirimli olarak sahip olabiliyor.
Sobee’nin online futbol oyunu “I Can Football” ve “ICF NTVSpor Kupası” hakkında ayrıntılı bilgiye www.icanfootball.com adresinden ulaşılabilir.
Alın İşte İstanbul Kıyamet Vakti ne zaman oyuncuları ie tanıştı ? ama hala yerinde sayıyor.....
Sobee Studios’un geliştirdiği dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu “I Can Football” Dünya Kupası karşılaşmalarının başladığı 11 Haziran’dan bu yana 200 bin yeni aktif üye daha kazanarak üye sayısını 500 bine çıkardı.
Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee Studios’un Kasım 2009’da futbol tutkunlarının beğenisine sunduğu dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu “I Can Football”un (ICF) üye sayısı her geçen gün artıyor.
Dünya Kupası maçlarını internet ortamına taşıyan ICF, müsabakaların başladığı 11 Haziran’dan bu yana 200 bin yeni aktif üye daha kazanarak üye sayısını 500 bine çıkardı. Her gün yaklaşık 13 bin yeni üyenin kayıt olduğu oyunda, sadece üç hafta içerisinde 350 binin üzerinde karşılaşma gerçekleştirildi.
ICF’nin diğer futbol oyunlarından farklı olarak sadece iki takımın mücadele ettiği bir oyun olmadığına dikkat çeken Sobee Studios Kurucusu ve Genel Müdürü Mevlüt Dinç, “ ‘I Can Football’un başarısı oyuncuların gerçek müsabakalardaki gibi tek bir futbolcuyu canlandırmalarından kaynaklanıyor. Aslında ICF ile yeşil sahalardaki gerçek mücadeleleri online oyuna taşıdık. Son dönemde ‘ICF Ntvspor Kupası’ sayesinde de online oyunu canlı yayına taşıyarak bir ilke daha imza attık. Böylece ICF oyuncuları aynen Dünya Kupası karşılaşmalarında olduğu gibi canlı yayında performanslarını izleyicilere seyrettirerek ünlü olabilme şansı yakalıyor. Hatta oynadıkları oyunu usta ağızlar yorumluyor.” dedi.
Dünya Kupası maçlarının 15 dakika öncesinde NTVSpor’da canlı olarak yayınlanan “ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmalarında en başarılı performansı sergileyen oyuncular muhteşem bir Audi A3 başta olma üzere birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendiriliyor. “ICF NTVSpor Kupası” müsabakalarında mücadele etmek isteyen futbol tutkunlarının oyuna üye olarak cep telefonlarından “ICF Basic” veya “ICF Pro” paketlerinden birini satın alarak daha fazla maç yapma imkanı elde ediyor. Avea Mobil Ödeme sistemini kullananlar bu paketlere indirimli olarak sahip olabiliyor.
Sobee’nin online futbol oyunu “I Can Football” ve “ICF NTVSpor Kupası” hakkında ayrıntılı bilgiye www.icanfootball.com adresinden ulaşılabilir.
Alın İşte İstanbul Kıyamet Vakti ne zaman oyuncuları ie tanıştı ? ama hala yerinde sayıyor.....
DOĞRU SÖZE ne denirEnDStaR yazdı:I Can Football Yarım Milyon Üyeye Ulaştı
Alın işte aşagıdaki linkte I Can Football oyununun dagattıgı ödülleri ve biraz araştırma ile kazananları görebilirsiniz.Bir oyuna ne kadar destek olursan o kadar faydalarını görebilirsin.Siz yıllardır emek verdik bu kadar emeklerimiz boşuna derseniz oldugunuz yerde kalırsınız....Bunca yıldır sizin istediginiz gibi bir oyun oldu ne gibi bir etkinlik oldu ? Olmadı dediginizi duyuyorum, peki neden olmadı.. Bir cevap vereninizi duymuyorum.........
Bırakın artık İKV de artık büyüsün ..............
http://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=415994129418
Bırakın artık İKV de artık büyüsün ..............
http://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=415994129418
Sana katılıyorum EnDStaR Bizler bugünü düşünüyoruz yarın için hiç bir amacımız yok.Verdigin örnekleri inceledim evet ICF sobeenin hazırladıgı bir oyun ve Kasım 2009 da bizlerle paylaşıldı.İKV 'nin çok daha eski bir oyun oldugunu en azından biliyorum 2006 da başladım bu oyuna.Bakıyoruz aradaki oyuncu farkına biz İKV yi listede dahi göremiyoruz.
ICF paralı bir oyun marketi her şeyi olan bir oyun, İKV sadece Plus ve İsim Değiştirma hakklı olan bir paralı oyun
Hangisi daha fazla gelişti İKV nin gelişmedigi kesin.Bizler itiraz ettigimiz sürece böylede kalacaga benziyor.
Bende bir soru sorayım sanırım aklına gelmemiş..
İKV teşkilatındakiler biz insanız diyorda, acaba ICF Oyuncuları Uzaylımı ?
ICF paralı bir oyun marketi her şeyi olan bir oyun, İKV sadece Plus ve İsim Değiştirma hakklı olan bir paralı oyun
Hangisi daha fazla gelişti İKV nin gelişmedigi kesin.Bizler itiraz ettigimiz sürece böylede kalacaga benziyor.
Bende bir soru sorayım sanırım aklına gelmemiş..
İKV teşkilatındakiler biz insanız diyorda, acaba ICF Oyuncuları Uzaylımı ?
Vallahi dogru söylüyor...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar haklı yanlarınız var evet kabul edilebilir. Ama birde reel gerçekler var. Futbol online yada pc kurulumlu olsun her hali ile gündemi meşkul eden bir spor dalı. Sobe online olarak bu eksikliği görmüş ve yerinde bir karar vererek bu oyunu ortaya sunmuş. Kim ne derse desin Savaş stratejisi yada bizim tarzımızda oyunlar bu kadar gündemde kalamaz. Çünkü öyle yada böyle şiddet içerikli. Bir sürü sansür ırt zırt olacaktır. Yani hayal dünyasında yaşamak pekte doğru değil. Futbol ve türevlerine sponsorluk edecek bir sürü kaynak bulabilirler. Düzenlenen turnuvanın adından da anlaşılacağı üzere bir kanal ismi ile turnuva düzenleniyor. Kusura bakmayın ama bizim oyuna kimler sponsorluk edecek ve bizler ne şekilde mücadele edeceğiz? Sektör aynı gibi görünebilir ama Stratejik olarak en çok kazanç sağlanan ve geleceği olan bir oyuna para yatırmak mı daha doğrudur yoksa böyle bir oyuna mı? Oyun yeni olabilir ama sloganı bile bizden farkını ortaya koyuyor. İlk 11-11 futbol müsabakası, hemde online.... Bence realiteden kopmadan herkes bir düşünsün derim.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Lathander yazdı:
Fazla söze gerek yok, Sobee Studios'ın kalbinden sızdırılan video sizleri şok edecek! Videonun devamı için http://www.facebook.com/istanbulkiyamet ... 4949752878
tıklayınız.
Yeni WIKILEAKS Sızıntılarını HEYECANLA BEKLİYORUM
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐