Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen Sanatkarr »

xFirelifex yazdı:Artık aynı sürede daha fazla maden çekebileceğiz, saf düşme oranı daha fazla diyenlere bir sorum olacak:Acaba 16 madeni de siz mi çekeceksiniz?

olay bu zaten maden çekemeyenlerde maden çekecek artık. sadece ben çekecem diyenler itiraz eder bu güncellemeye başkası değil.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Çıkma süreleri çok fazla ama .. 10 dakika olsa eyvallah ama 20 dakika inan ki çok zor beklemek :?
BBM PİN : 2709C9F2
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Civra »

Şimdi bana şunu bir açıklayın.

Bırakın 3ncü sınıf saf madeni, normal bir madenden bahsediyorum.

Ben antrepo civarında 2 ökse otu, 1 kan taşı, 2 demir, 1 turkuaz, 2 obsidyen, 2 ceviz yaprağı, 1 bakır, 1 meşe odun, 1 lapisi 4 dk da bir toplarken şimdi bu 20 dk ya çıkmıştır.
Madenlerin sayısı arttı. Artık her maden her bölgede var (öyle varsayıyorum, çünkü bilmiyoruz yerlerini) Ben bu artan madenleri bu 20 dakikalık süre zarfında dolaşamayacağıma göre bana bunun artısı ne olmuştur?
Saf olmayan madenler var turkuaz obsidyen gibi. Bu madenler iksir üretiminde önemli yer tutuyor. Bunlardan ne istediniz.
El insaf.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sanatkarr yazdı:
xFirelifex yazdı:Artık aynı sürede daha fazla maden çekebileceğiz, saf düşme oranı daha fazla diyenlere bir sorum olacak:Acaba 16 madeni de siz mi çekeceksiniz?

olay bu zaten maden çekemeyenlerde maden çekecek artık. sadece ben çekecem diyenler itiraz eder bu güncellemeye başkası değil.

benim anlatmak istediğim gün içinde çekilen madenler artacak bu da piyasaları düşürecektir.
CANFEZA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen CANFEZA »

keşke yeni madenlerin yerini gösterebilecek bide harita olsaydı negüzel olur :D
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

arkadaşlar kimse zahmet etmiyor mu yeni madenlerin yerini öğrenmeye.

yeni madenler geldi siz hala eski maden yerlerinde 20 dk maden çıkmasını bekliyorsunuz.

biraz dolaşın gezin görün. illaki dolaşa dolaşa nerde ne madeni olduğunu anlarsınız.

ben girdim oyuna dolaşa dolaşa ot çöp madenleri çekerken ara ara denk geliyor yeni menekşe iridyum olan yerler

bir de kalem kağıt aldım yazıyorum nerde ne var diye. ihtiyacı olana da söylüyorum hangi madenin nerde olduğunu.

siz bir madenin başında 8 kişi 20 dk oturursanız daha isyan etmeye devam edin.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
stormhawk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen stormhawk »

şöyle bir teori kurabiliriz:
40-49 lwl arası 2 maden 2x8=16tane maden şimdi 49 lwl biri madenciyle sarrafa verdi oradan oraya koştursa örneğin 4 topaz 4 de osmiridyum çeksin bu bi saatte 12 topaz 12 osmiridyum demek adam günde 5 saat önline 60 topaz 60 osmiridyum bide eskisi: 49 lwl biri sarraf ile lokmana versin(yakın olduğu için) saatte en fazla 12 tane çeker başkalarıda çekebilme ihtimali var 4 ünü başkası çekdi 8 tane saatte 5 saat online olsun 40 tane yapar 40 topaz 40 abanoz toplam 80
60 topaz 60 osmiridyum topla 120 adet böyle düşüne biliriz.

Umarım teori hoşunuza gitmiştir (tabiki 4 tane madenden fazlada toplaya bilirsiniz)
Ve bi tavsiye:maraton gözlük ve ayakkabı ile antilop iksiri yanınızdan eksik etmeyin
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...
Cullen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cullen »

turkoxHAMSTER yazdı:
Sanatkarr yazdı:

benim anlatmak istediğim gün içinde çekilen madenler artacak bu da piyasaları düşürecektir.
Evet maden sayısıyla doğru orantılı olarak saf maden çıkma olasılığıda daha fazla ve bunu bencil olarak değilde sunucu olarak düşünmek gerekiyor bencede başarılı bir çözüm olmuş yönetimi tebrik ediyorum hem tüm oyuncuları maden toplamaya teşvik etmiş böylelikle piyasa fiyatları düşer ve ticaret canlanır hende gözünü hırs bürümüş bencil düşünen insanlarıda bencil düşünmeyin bu kadar hırs yapmayın dercesine bir cevap vermiş oldu yönetime teşekkür ederim tüm oyunculara adaletli olacak bir çözüm getirdiği için.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Kullanıcı avatarı
stormhawk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen stormhawk »

Ve şölede düşüne biliriz:
40-49 lwlw madenler için: 16 osmiridyum 16 topaz 16 abanoz 16 çıban 16 tane saatte 48 tane günde 15 saat çekilse 720 tane günlük eskiiye dönelim: 2 osmiridyum 2 topaz 2 abanoz 2 çıban 2 tane saatte 24 tane günde 15 saat çekilse 360 tane yani maden fiyatları baya bi ucuzlayacak gibi görünüyor :mrgreen:
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

O zaman size bir öneri. Maden çekildiği zaman bu kaynak tükenmiştir yazdığı zaman yanında ne kaynağı olduğunuda yazsın böylece öğrenmiş oluruz. Yoksa 20 dakikada bir çıkıp anında çekilen madeni ancak çekene sorarak öğrenebiliriz o da ne kadar doğru söylerse.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön