Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
aa one lan subayın orda tabut gibi mezar gibi bişi var diklemesine
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullgeretta yazdı:Rescuer böyle devam et sen İKV'ye lazımsınSınavım olmasa sana destek olabilirdim
Manevi olarak destek olduğumu varsay
Ali hayırdır getiriyor musun yoksa Çemberlitaş'ımızı 20 güneKurtlarxjunior yazdı:20 gün sonra görücez :lol:
Bu arada Hakan, Meteor'daki o yerden giriş olmayacağına dair idaaya girdik varsayıyorum, ben kazanırsam hiçbir şey talep etmiyorum, sen kazanırsan talep ettiğini belirt.
Ancak bundan önemlisi beni girişin ordan olacağına dair ikna et... Ben çalışmalarımı bu şekilde yaptım eğer önceki sayfaları da incelediysen... Ne dediysem bir kanıt sundum... Sen de oradan olacağına dair kanıtlarını sun, kozlarımızı paylaşalım konunun amacı budur !.. Ancak elinde bir göstergeniz olmadan şurdan şöyle demeyin lütfen, fikirler olması güzel ama dayandığı yerler olması şart ! Teşekkürler... :|

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Rescuer yazdı:Kullgeretta yazdı:Rescuer böyle devam et sen İKV'ye lazımsınSınavım olmasa sana destek olabilirdim
Manevi olarak destek olduğumu varsay
Ohoo bu mesaj bile Redbull etkisi yaptı bende
![]()
Sınavında başarılar dilerim sana, ve dönüşünü sabırsızlıkla beklemekteyim
![]()
Ali hayırdır getiriyor musun yoksa Çemberlitaş'ımızı 20 güneKurtlarxjunior yazdı:20 gün sonra görücez :lol:![]()
Bu arada Hakan, Meteor'daki o yerden giriş olmayacağına dair idaaya girdik varsayıyorum, ben kazanırsam hiçbir şey talep etmiyorum, sen kazanırsan talep ettiğini belirt.
Ancak bundan önemlisi beni girişin ordan olacağına dair ikna et... Ben çalışmalarımı bu şekilde yaptım eğer önceki sayfaları da incelediysen... Ne dediysem bir kanıt sundum... Sen de oradan olacağına dair kanıtlarını sun, kozlarımızı paylaşalım konunun amacı budur !.. Ancak elinde bir göstergeniz olmadan şurdan şöyle demeyin lütfen, fikirler olması güzel ama dayandığı yerler olması şart ! Teşekkürler... :|
bende hiçbir şey talep etmiyorum.Burada oyun adına muamma birşey konuşuyoruz.Orası çünkü..
Çemberlitaş Meteor Bölgesinin arkasında bulunur.[Manzur Beyden Göç...] ve o tapınak apollon tapınağı ayrıca data paylaşmak istemem ama oyun 39'ken gözlük yansıtma hilesi vardı.Orda bizim arkadaşlar denerken "ÇEMBERLİTAŞ KAPISI KAPALI" adlı bir klasöre rastlamışlardı..O an o aklıma geldi..
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Evet şimdi önceki sayfaları incelemediğin belli oldu işte
Daha önce de söyledim, bu adam Meteor'u aşarak Çemberlitaş'a gidiyor ancak Meteor'un hangi kısmını aşıyor biliyor muyuz, hayır ? Belki Tepegözler'in olduğu bir taraftan aştı Meteor'u ?
Bak sana konunun ta en başında paylaştığım bu resmi göstereyim, kendim hazırladım ancak oyunla parelel hazırladım yani 3 yukarı 5 aşağı aynı ;

Bak sana konunun ta en başında paylaştığım bu resmi göstereyim, kendim hazırladım ancak oyunla parelel hazırladım yani 3 yukarı 5 aşağı aynı ;

Tılmesa
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Sana neden meteor bölgesinden olabileceğini gösterim.Rescuer yazdı:Evet şimdi önceki sayfaları incelemediğin belli oldu işteDaha önce de söyledim, bu adam Meteor'u aşarak Çemberlitaş'a gidiyor ancak Meteor'un hangi kısmını aşıyor biliyor muyuz, hayır ? Belki Tepegözler'in olduğu bir taraftan aştı Meteor'u ?
Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım, hatta kısmen meteor bölgesi, Karaköy ve tünelden Beyoğlu'na kadar uzanan kısımlar güvenli bölgeler haline gelmişti.
Giriş meteordan olacak ama illa yılanların ordakı tapınaktan olacak demıyorum, meteordan olmasa bile en azından bir kısmı yeraltı gibi tünel gibi yerlerden meteor bölgesinede geçeçeğiz.Bence giriş subayın oradan olacak.Tarihçeden aldığım ufak kesiti dikkatli okuyup buna müteakiben subayın oldugu yere dikkatli bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.
Bu hangi tarihçeden alıntı, isim verebilir misin paragrafın devamını tekrar okumak istiyorum.xSagopaKajmerx yazdı:Sana neden meteor bölgesinden olabileceğini gösterim.Rescuer yazdı:Evet şimdi önceki sayfaları incelemediğin belli oldu işteDaha önce de söyledim, bu adam Meteor'u aşarak Çemberlitaş'a gidiyor ancak Meteor'un hangi kısmını aşıyor biliyor muyuz, hayır ? Belki Tepegözler'in olduğu bir taraftan aştı Meteor'u ?
Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım, hatta kısmen meteor bölgesi, Karaköy ve tünelden Beyoğlu'na kadar uzanan kısımlar güvenli bölgeler haline gelmişti.
Giriş meteordan olacak ama illa yılanların ordakı tapınaktan olacak demıyorum, meteordan olmasa bile en azından bir kısmı yeraltı gibi tünel gibi yerlerden meteor bölgesinede geçeçeğiz.Bence giriş subayın oradan olacak.Tarihçeden aldığım ufak kesiti dikkatli okuyup buna müteakiben subayın oldugu yere dikkatli bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz.

Tılmesa
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Rescuer yazdı:Bu hangi tarihçeden alıntı, isim verebilir misin paragrafın devamını tekrar okumak istiyorum.xSagopaKajmerx yazdı:Sana neden meteor bölgesinden olabileceğini gösterim.Rescuer yazdı:Evet şimdi önceki sayfaları incelemediğin belli oldu işteDaha önce de söyledim, bu adam Meteor'u aşarak Çemberlitaş'a gidiyor ancak Meteor'un hangi kısmını aşıyor biliyor muyuz, hayır ? Belki Tepegözler'in olduğu bir taraftan aştı Meteor'u ?
Beyaz Köşk ve Azat Efendi Dönemi 4. paragraf
Oradaki tünel ifadesi,bildiğimiz tünel değil ki 
Karaköy'de bulunan,tarihi ilk tramvay hatlarından birinin adıdır.Bayağı eskidir,bir ucu İstiklal caddesinin sonu,bir ucu da Karaköy'dür.Kaldı ki bunların Çemberlitaş'la alakası yoktur çünkü arada Haliç var
Yani aynı yakada değil bunlar.
Gelecek eklentide SULTAHANMET kısmı olmayacağına göre,bu giriş Meteor Bölgesi'nde olamaz.Olacaksa Yeni Camii'ye yakın olmalıdır.Çünkü öteki kısım,dediğim gibi Topkapı Sarayı'na kayar.
Karaköy'de bulunan,tarihi ilk tramvay hatlarından birinin adıdır.Bayağı eskidir,bir ucu İstiklal caddesinin sonu,bir ucu da Karaköy'dür.Kaldı ki bunların Çemberlitaş'la alakası yoktur çünkü arada Haliç var
Gelecek eklentide SULTAHANMET kısmı olmayacağına göre,bu giriş Meteor Bölgesi'nde olamaz.Olacaksa Yeni Camii'ye yakın olmalıdır.Çünkü öteki kısım,dediğim gibi Topkapı Sarayı'na kayar.
"Everything starts in the head"

- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Aedan yazdı:Oradaki tünel ifadesi,bildiğimiz tünel değil ki
Karaköy'de bulunan,tarihi ilk tramvay hatlarından birinin adıdır.Bayağı eskidir,bir ucu İstiklal caddesinin sonu,bir ucu da Karaköy'dür.Kaldı ki bunların Çemberlitaş'la alakası yoktur çünkü arada Haliç varYani aynı yakada değil bunlar.
Bence gireceğimiz yer sadece bir bölgeyi kapsamayacak.Yani sivri adadaki miğrat gibi değil.
Çemberlitaşta yarısı eminönü yarısını meteor olacağına eminim.Girişinde subayda olduguna adım gibi eminim.
xSagopaKajmerx yazdı:Aedan yazdı:Oradaki tünel ifadesi,bildiğimiz tünel değil ki
Karaköy'de bulunan,tarihi ilk tramvay hatlarından birinin adıdır.Bayağı eskidir,bir ucu İstiklal caddesinin sonu,bir ucu da Karaköy'dür.Kaldı ki bunların Çemberlitaş'la alakası yoktur çünkü arada Haliç varYani aynı yakada değil bunlar.
Bence gireceğimiz yer sadece bir bölgeyi kapsamayacak.Yani sivri adadaki miğrat gibi değil.
Çemberlitaşta yarısı eminönü yarısını meteor olacağına eminim.Girişinde subayda olduguna adım gibi eminim.

Yukarıdaki haritada İsth. Subayı'nın bulunduğu yeri görebilirsin. Bu mekanın arkadası Şah Kobra'nın ordaki mekanın arkası ile aynı denebilir. Yani yol dönmüş dolanmış Şah Kobra ve İsth. Subayı arka arkaya gelmiş denebilir. Eğer ordan bir kapı ile geçiş olacak diyorsan bu tek kelimeyle "imkansız". Ruh taşı falan olacak dersen bu da düşük bir ihtimal çünkü büyük ihtimalle keşif tarzında bir bölge gelir ve yıllardır aynı yerde duran subayın olduğu yerde yeni bir keşif yapılması pek mantıklı değil, illaki zaman içerisinde bir ruh taşı vardıysa fark edilirdi, bu saklanamazdı. Bu nedenle Subay'ın yanından da girilmesi olasılığı düşük bir ihtimal gibi geliyor. Ben tekrar ediyorum bence giriş burdan olabilir;

Görüldüğü gibi yol ilerden sağa doğru dönüyor ve sağ tarafta gerçeği baz alırsak Çemberlitaş'a giden yol var...
Zaten oyuna girip "Çöl" olarak adlandırdığımız yerden o tarafa doğru bakarsanız büyük bir boşluk görürsünüz bu da ümitlendirici bir neden...
Bir başka arkadaşımız da burayı göstermişti;

Bence burası da gayet uygun bir yer, bulunduğu yer ve kapı üstündeki Haç işareti bu kapının da bir giriş olabileceği ihtimalini yükseltiyor. Malumunuz, Çemberlitaş sütunun en tepesinde de bir Haç işareti bulunmaktadır...

Tılmesa