Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 02.01.2011
Re: Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 02.01.2011
Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu.Emeği geçen herkese ve katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum.En kısa sürede fotoğrafları koyarsanız sevinirim. 

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Merhaba Tılsım.
Gerçekten çok güzel bir gündü. Oyuncularımızla bir araya gelip onlarla sohbet etmek şu işte en çok zevk aldığım etkinliktir. Bana bu zevki yaşatan ve bunu organize eden arkadaşlarımıza ve katılan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.
Bu arada fotoğrafları da sabırsızlıkla bekliyorum.
Sonraki görüşmeye kadar sağlıcakla kalın.
Gerçekten çok güzel bir gündü. Oyuncularımızla bir araya gelip onlarla sohbet etmek şu işte en çok zevk aldığım etkinliktir. Bana bu zevki yaşatan ve bunu organize eden arkadaşlarımıza ve katılan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/2/3978.jpgLathander yazdı:Merhaba Tılsım.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba arkadaşlar.
Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu.Katılım gösteren herkese sonsuz teşekkürler.
Fotoğraflar organizatör ekip tarafından en geç yarın yüklenecektir.Elinde fotoğraf olanlar da lütfen bu sayfaya fotoğrafları yüklesinler.
Bir sonraki buluşmamızda görüşmek üzere
Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu.Katılım gösteren herkese sonsuz teşekkürler.
Fotoğraflar organizatör ekip tarafından en geç yarın yüklenecektir.Elinde fotoğraf olanlar da lütfen bu sayfaya fotoğrafları yüklesinler.
Bir sonraki buluşmamızda görüşmek üzere
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Serdar ne ara döndün la Ankara 'yaSERDARBEY yazdı:http://i1101.hizliresim.com/2011/1/2/3978.jpgLathander yazdı:Merhaba Tılsım.
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
b]Güngörendeyim Harunların Orada Bilet Alıcam Birazdan Sabaha Ankarada Olacağım İnşallah. Resim Yüklenmiyor Arkadaşlar Ya Pcde Sorun var Yada Sayfada [/b]
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Harun abi veya Celal abi lütfen benimle msn yoluyla iletişime geçsin Serdar.İletirsen sevinirim.
Merhaba
Çok güzel vakitler geçirdiğimiz bu buluşmada her ne kadar sağlık problemleri yaşasam da,dostlarımla bir arada olmaktan ve onlarla doyasıya sohbet etmekten büyük keyif aldım.
Böyle güzel bir etkinlikte canla başla çalışan Celal abiye ve bizi evlerinde misafir eden,Amisos ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Gönül isterdi ki akşama kadar orada kalabilmek isterdim,lakin dediğim gibi sağlık sorunlarımdan dolayı erken dönmek zorunda kaldım.
Ama Harun abi için yapılan kutlamada o ortamı ve bir aileyi hep birlikte görmek hayatımın en güzel anılarından biri olarak kalacak.
Buluşmaya katılan ve sorumlulukları üstlenen herkese teşekkür ediyorum...
Çok güzel vakitler geçirdiğimiz bu buluşmada her ne kadar sağlık problemleri yaşasam da,dostlarımla bir arada olmaktan ve onlarla doyasıya sohbet etmekten büyük keyif aldım.
Böyle güzel bir etkinlikte canla başla çalışan Celal abiye ve bizi evlerinde misafir eden,Amisos ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Gönül isterdi ki akşama kadar orada kalabilmek isterdim,lakin dediğim gibi sağlık sorunlarımdan dolayı erken dönmek zorunda kaldım.
Ama Harun abi için yapılan kutlamada o ortamı ve bir aileyi hep birlikte görmek hayatımın en güzel anılarından biri olarak kalacak.
Buluşmaya katılan ve sorumlulukları üstlenen herkese teşekkür ediyorum...
Ben Yola Çıkıcakken Harunla Celal İle Helalleşmek İstedim Fakat Adamlar Ölü Gibi Yatıyor Kaldıramadım. Ve Şuan Esenler OtogarındayımGodfreyxSpider07 yazdı:Harun abi veya Celal abi lütfen benimle msn yoluyla iletişime geçsin Serdar.İletirsen sevinirim.