GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Eski duyuruların arşivlendiği alan
bilgeisik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler

Mesaj gönderen bilgeisik »

karakter isim degistirme ne gibi kotu sonuclar olusturur.istanbula gelemiycek oyuncularimiza haksizlik yapmis olurmuyuz diye dusunemez bu ekip bunlari dusunmek biraz fazla akil gerektirir bu ekibin tek dusundugu fuara gelenlere kutu aldirip satis trajini arttirmak gercek amac bu tabi bu satis trajini hak ediyormu bu oyun o kalitedemi tartisilir.
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TeaM09 »

saçma demeyin de t-shirtlerin bedenleri neler Ahmet abi [GM]CaptainATX'e göre olanın bi küçügünden bana da ayarlasanız :)) t-shirtim bosa gitmesin :) :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

fuardan özel sürüm paketi alıcam içinden çıkıcak olan PLUS paket ve KARAKTER değiştirme şifresinin son kullanma tarihi gibi birşey olacakmı çünkü okulum varda hazirana doğru aktifleştirmeyi düşünüyorum
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Yöneticilerimiz her konuda , yorumda belirtmesine rağmen hala bazı arkadaşlarımız bu kutu satışının anlamını çözememektedir.

Yönetimimiz kutuyu 20 liradan piyasaya sürdü ve 3 aylık bir plus.Normalde 3 aylık plus 30 liranın üstünde.Demekki kutuyu para için piyasaya sürmediler.Kutu İKV'nin tüm Türkiye'de tanınmasını sağlamak amacıyla yapıldı.İnsanların BİMEKS gibi yerlerde oyun alırken gözüne İKV kutusu çarpsa ve alsa eve gidip oyunu oynasa İKV 1 kişi daha kazanmış olur.Bu kutu hem oyuncu sayısını arttırmak hem de Türkiye çapında oyunu tanıtmak için yapılmıştır.Şuan benım görebildiğim hiç bir maddi kazanç bulunmamaktadır.

Gelelim fuar olayına.Fuarda kutulardan alanlara karekter değiştirme özelliğini tanıyorlar.Bir diğer arkadaşımın dediği gibi bu isim değiştirme sadece benim istediğim şekilde ismimi yazmamdır, + olarak başka hiç birşey kazandırmayacaktır.Ayrıca fuarda kutu 15 lira ve yine normal kutudan fazla fark olmasada az bir miktar.Burada maddi bir kazanç yok sadece manevi kazanç vardır.

Diğer illerde oturan arkdaşlarımızın durumunu anlayabılıyorum ancak fuar İKV elinde olan birşey değildir.Sobee Compex'in sponsoru olup fuara katılımcı olur, nerde ne zaman yapılacağına karar veremez.
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

tshirt ler tek bedenmi olacak yoksa istediğimiz bedeni seçebilecekmiyiz ?? kutunun içindemi bulunacak poster gibi
Kullanıcı avatarı
KaRTaLiZMa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KaRTaLiZMa »

peki Mevlüt Dinç 'de bizi görecekmi :D :D :D
Laf kaşarlığı yapmayın len...

Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar

[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sabır

Mesaj gönderen ahmetakif »

Selamun Aleykum

Arkadaşlar Fuar İstanbulda yapılmak zorundaydı.

Fuara katılamayanlar ve kutu alamayan arkadaşlar.Eğer Fuara gidicek olan arkadaşlarınız varsa onlardan talep edebilirsiniz.Fakat Tanıdığınız kimse Yoksa Ulaşacağınız kutu falan yoksa Sabretmenizi tavsiye ederim.

Çünkü Kutular bitebilir.Fuar bitebilir evet.İkv Camiası Yakında Bu kutuları her ile sunacak ve her ilde bu kutular bulunacaktır.

Şuan için böyle birşeyin olması belki mümkün değil.Ama onlarıda anlayın fuarda deprem yaratabilmek için fuara gelenlere diyor.

İlerde böyle bir Özelliğin İkv oyuncularına sadece fuardakilere verildiğini düşünsenize...

Zaten buluşma hatırası ,epe ws gibi hediyeleri alamayan online arkadaşların birçoğu oyunu bırakmıştı.

Sizlerde Temin edebiliyorsanız Kutuları bir an evvel almayı düşünün.Eğerki alamıyorsanız işi oluruna Zamana bırakın Ben inanıyorumki Herkeze bir isim değişikliği hakkı verilecek . . .

Herkeze İyi forumlar.
En son ahmetakif tarafından 02 Ara 2010 13:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

JouRney yazdı:Kusura bakmayın ama çok büyük bir haksızlık yaptınız :!:

Fuar'a gidemiyoruz ? Fuar'a giden arkadaşımız yok ? Ee ne olacak ?

Şimdi bu yaptığınız haksızlık değil mi ? Yalansa söyleyin :!:

En kısa zamanda bütün İKV Kutu'lara bu özellik gelmelidir.. Yoksa isyanlardan,yakınmalardan ve bu konu hakkında açılacak birsürü konudan sizler sorumlusunuz .
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

BEN SÖYLEDİM TEKRAR SÖYLEYECEM VODAFONE İLEDE PLUS PAKETİ ALINMASINI TALEB EDİYORUM ++++++++ BU ÇOK ÖNEMLİİİ ++++ İKV ÖZEL SÜRÜM KUTUSUNUN Ş.URFAYA GELMESİNİ TALEB EDİYORUM ++++++++++++++++ KARAKTER DEĞİŞTİRMEYİ PLUS PAKETİYLE YADA İKV ÖZEL SÜRÜM KUTUSUNU ALIRSAK DEĞİŞTİREBİLMEK İSTİYORUMMMMMM
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Bence dert etmeyin arkadaşlar.1-2 aya kadar bütün kutularda mevcut olacak bunlar.
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön