Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
öncelikle amacımız bir catı altında toplanıp birlik beraberlik arkadaslık icinde birbirimize yardımcı olmak beraber hareket edip oyunu eğlenceli hale getirmektir ister lonca adı altında olalım ister olmayalım bu değişmemelidir eğerki bir loncaya üye olduysak bu loncakilerle iyi arkadas olduysak kötü birsey olmadığı takdirde loncadan ayrılmak nedendir anlamış değilim ben bir kere loncadan cıkmak istediğimi söyledim onunda sebebi oyuna aktif olarak oynayamayacağımdan dolayıydı vede carımı kuzenime vereceğimden dolayı karışıklık olmasın diyedir. sunu asla unutmayınız bu lonca 1 kişi dahi kaldığı sürece ayakta oalcaktır vede devam edecektir yok herkes cıkıyor diye cıkanlara saygım sonsuzdur ama cocuk oyuncağı haline getirmeyin bunu yok canım sıkıldı diye cıkıyorum filan nedir bu. sonucta oyunu lonca ismiyle oynamışsın yada oynamamışsın eminimki değişen birsey olmayacaktır cıkan arkadaslara diyeceğim tek sey bu umarım yeniden beni alın diye söylediğinizde iki kere düşünün bunları !!!! saygılarla yakamozxhipo & azatefendi

- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yakamozxhipo yazdı:öncelikle amacımız bir catı altında toplanıp birlik beraberlik arkadaslık icinde birbirimize yardımcı olmak beraber hareket edip oyunu eğlenceli hale getirmektir ister lonca adı altında olalım ister olmayalım bu değişmemelidir eğerki bir loncaya üye olduysak bu loncakilerle iyi arkadas olduysak kötü birsey olmadığı takdirde loncadan ayrılmak nedendir anlamış değilim ben bir kere loncadan cıkmak istediğimi söyledim onunda sebebi oyuna aktif olarak oynayamayacağımdan dolayıydı vede carımı kuzenime vereceğimden dolayı karışıklık olmasın diyedir. sunu asla unutmayınız bu lonca 1 kişi dahi kaldığı sürece ayakta oalcaktır vede devam edecektir yok herkes cıkıyor diye cıkanlara saygım sonsuzdur ama cocuk oyuncağı haline getirmeyin bunu yok canım sıkıldı diye cıkıyorum filan nedir bu. sonucta oyunu lonca ismiyle oynamışsın yada oynamamışsın eminimki değişen birsey olmayacaktır cıkan arkadaslara diyeceğim tek sey bu umarım yeniden beni alın diye söylediğinizde iki kere düşünün bunları !!!! saygılarla yakamozxhipo & azatefendi
Süleyman kardeşim burda çok güzel açıklamış herşeyi bu loncada son kişi olarakda kalsak her zaman ayakta olacaktır canerle konustuk bir sorun yok batuzer de devam ediyorum derse kendi kararıdır etmiyorum dersede kendi kararıdır o yuzden herkesin sukunetini korumasını istiyorum ve bond arkadasım benimle oyunda bir iletişime geçersen sevinirim ve eren sende en kısa zamanda benimle irtibata geç lütfen
YakamozxPaix & SwaT & eTeRNaLLoVe
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı
Öncelikle SelamınAleyküm Arkadaşlar İşlerimden dolayı oyuna fazla girip aranızda vakit geçiremiyorum oyundan çok koptum şu an sorsanız en basit madenin bile fiyatını bilmiyorum o derece yani her gece sadece oda girebilirsem 1 saat takılıyorum kim var kim yok diye fakat bundan sonra forumdan sık sık takip etmeye çalışıcam loncanın durumunu.Yakamozxinziva ve Yakamozxpaix size gelince,Ben Sizin İçin Ne Kadar Çabalasamda Siz Bildiğinizi Okuyorsunuz Hani Bi Laf Vardır "Cami Ne Kadar Büyük Olursa Olsun Hoca Bildiğini okur" aynı öyle işte..Ama Ben Pes Ediyorum ALLAH hakkınızda Hayırlısı Neyse Onu Versin...Ama Tilki İle Kürkçü Dükkanı Misali yine birbirinizi bulursunuz buna adım gibi eminim...
Cümletten İyi Forumlar...
Cümletten İyi Forumlar...
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
Bu LoNCa yıKıLmaz esKiLerde biLİr YeNiLerde ögrenir sorun yok..
SabriMe ve ArkAdaşLarına Yakamoz Loncasına başarıLar...
Her zaman Destekçinizim.
SabriMe ve ArkAdaşLarına Yakamoz Loncasına başarıLar...
Her zaman Destekçinizim.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ne olursa olsun bu lonca biR kaç kişi çıktı diye kapanmaz bende cıktım özel sebeblerden dolayı ama bu loncada tek kişi kalsa daiR ona destek çıkarım Yakamoz loncası kapanmaz zaten öle bir şey söz konusu bile olmaz...Her zaman elimden geldigi kadaR sizelere destek veren bir mehmet kardeşiniz vardıR .... YaKaMoZ Ailesine başarılaR...
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Loncanın kapanma gibi bi durumu yoktur söz konusu biLe oLamaz.
yoLa devam her türLü
yoLa devam her türLü
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
YAKAMOZ LONCASI facebook sayfası açılmıştır...Bütün yakamoz loncası tam yetki verilmiştir.Sizden ricam lonca dışı paylaşım yapmayınız.Loncamıza özel wallpaper resimlerinizi bekliyoruz
LİNK: http://www.facebook.com/pages/edit/?id= ... 0179419427
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Face den begendim Yetki Verirsen Sevinirim.veyis yazdı:YAKAMOZ LONCASI facebook sayfası açılmıştır...Bütün yakamoz loncası tam yetki verilmiştir.Sizden ricam lonca dışı paylaşım yapmayınız.Loncamıza özel wallpaper resimlerinizi bekliyoruz
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
LONCA YÖNETİCİLERİ bana irtibata geçsin yetkileri onlara vericem
kısa bir süre sayfa genel etkileşime açık..!
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yada Bütün Lonca üyeleri paylaşım yapsın yaa ne uğraşcaz yöneticiler duyuru yaparken nick sonuna [YÖNETİCİ] koyar olur biter:D