StylxStyl yazdı:Evet istanbula gelen kim olursa olsun kesinlikle misafirim olacak eğer gelipte bana haber vermezse ayıp etmiş olur...Olsun canım o kadar yogunluğun bile arasında bana vakit ayırmanız benim için çok büyük bir mutluluktu evet bende biraz zamansız geldim fark ettim ama bir dahaki sefere sınav tarihlerini inceleyip geleceğim artık İstanbula geldiğin zaman kesinlikle görüşeceğiz STYLX kardeşliği olarak bir ayrı bir olay için şu anda bir plan içindeyim tabiki hepinize uygun bir zaman ayarlamak için epey bir uğraşmam lazım PAİNTBALL oynamanın ayrı bir zevki var... Ve kesinlikle burda benimle beraber silah arkadaşlarım olacaksınız Kokoreç olayına gelince ise düşündümde biraz SEN GEL DE İSTEDİĞİN TAM EKMEK KOKOREÇ OLSUN CANIM FEDA OLSUN .. Başımın üstünde yeriniz var bunu söylememe bile gerek yok gelmezseniz darılırım... Gelmenizi dört gözle bekliyorum...
Hımm evet Paintball. Garip olcak ama evet silah arkadaşı olacağız:D Sen ayarla yerini tarihini belirt yeterli=)
Umut sen neyi istemiyorsun onu anlamadım. ayrıca yukarıda yazan herhangi birşeyi istememe gibi bir lüksün bulunmamakta:)
StylxStyl yazdı:Evet istanbula gelen kim olursa olsun kesinlikle misafirim olacak eğer gelipte bana haber vermezse ayıp etmiş olur...Olsun canım o kadar yogunluğun bile arasında bana vakit ayırmanız benim için çok büyük bir mutluluktu evet bende biraz zamansız geldim fark ettim ama bir dahaki sefere sınav tarihlerini inceleyip geleceğim artık İstanbula geldiğin zaman kesinlikle görüşeceğiz STYLX kardeşliği olarak bir ayrı bir olay için şu anda bir plan içindeyim tabiki hepinize uygun bir zaman ayarlamak için epey bir uğraşmam lazım PAİNTBALL oynamanın ayrı bir zevki var... Ve kesinlikle burda benimle beraber silah arkadaşlarım olacaksınız Kokoreç olayına gelince ise düşündümde biraz SEN GEL DE İSTEDİĞİN TAM EKMEK KOKOREÇ OLSUN CANIM FEDA OLSUN .. Başımın üstünde yeriniz var bunu söylememe bile gerek yok gelmezseniz darılırım... Gelmenizi dört gözle bekliyorum...
Hımm evet Paintball. Garip olcak ama evet silah arkadaşı olacağız:D Sen ayarla yerini tarihini belirt yeterli=)
Umut sen neyi istemiyorsun onu anlamadım. ayrıca yukarıda yazan herhangi birşeyi istememe gibi bir lüksün bulunmamakta:)
Yakın mesafeden kafama sıkar kurşunu eminim :mrgreen:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Mümkün tabi. Beklenir Enesten tek seferlik mazur görebiliriz seni sanırım. ya da görmeyiz zorunlu tutarız :twisted:
Mümkün tabi. Beklenir Enesten tek seferlik mazur görebiliriz seni sanırım. ya da görmeyiz zorunlu tutarız :twisted:
:idea: :arrow: :lol:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Evet Migrattan Madalya Almaya Devam Ediyoruz... Sonumuz Böyle Olacak Diye Korkuyorum
Yok yahu olmayız herhalde:) Ya da olabilirz de.Yok yok olmayız .. Bugünlerde pek bi muallaktayım Ama yılmak yok Junon'a gitmek bir sanattır, bir şeyler alamasakta katılmaktır önemli olan :lol:
Selam herkese... Junon ne verırse versın beeee dert etmeyin biliyorsunuz muhabbet en önemlisi madalya olmasa ne olur eminönünde fare adam keseriz ve yine mehabbet ederiz.. Dün gece yine bana çok takıldınız ama olsun sizler ayrısınız (balıkesire gelince neler yapıcağımı tahmin edemeyeceksin umut ).... Ayrıca muallakta olan arkadaşlara söylemeden geçemeyeceğim real hayata dönelim önce muallak taşları ile orda biraz oynayalım sonra oyunun muallak tarafına bakarız... Oyun bizim için önemli değil real hayatta hayatımızda yapabileceğimiz en harika şeyleri yapmaya bakalım... Ben her ne kadar yapmaya çalışsamda olmuyor... Bari sizlerin mutlu olduğunu bilerek kendimi avutmak isterim... STYLX kardeşliği her zaman dostluk içinde kalacağına eminim her ne olursa olsun arkadaşlık bağlarımızın devam edeceğine inanıyorum.. Saygılarımla sizleri seviyorum... Bu aksamın konusunu da çıkarırsınız şimdi :lol:
StylxStyl yazdı:Evet Eskişehir.... Öncelikle Stylxbaron (bekir abi) Stylxoceans (esra) çok teşekkürler benimle Eskişehirde ilgilendiğiniz için.... Çok güzel iki gün geçirdim ve eminim İstanbul'a geldiğiniz zaman kesinlikle benim misafirim olmaktan kaçamayacaksınız.. Şimdi sıra İzmit Stylxasiusta (şükrü abi) IKV oyununda en değer verdiğim saygıdeğer abim sana geliyorum 3 saat sonra ordayım.. Ve STYLX kardeşliğindeki diğer dostlarıma en kısa sürede gezilerime devam edeceğime eminim.. Saygılarımı sunuyorum.. Ve tekrar bu forum sayfasına bakanların bu yazıyı akıllarında kalması için yazıyorum STYLX BİR LONCA OLARAK KURULMAMIŞTIR DOSTLUK VE BERABERLİK İÇİN KURULMUŞTUR.. STYLX KARDEŞLİĞİNİNE BAĞLI HERKES BUNUN SADECE SANAL ORTAMDA BİR OYUN OLDUĞUNU BİLİYOR...
STYLX olmak ayrıcalıktır...
Geldin evet ama çok çabuk gittin saymam açıkcası hatta bi tane ezik var onu getirmedin bidahaki gelişinde o eziğide yanında getirmeyi unutma. İstanbula gelince ilk gözrüşeceğim sizlersiniz. Hepinize saygılar iyi oyunlar. Ayaklarına sağlık ENES .