Wizards yazdı:en güzeli tarhass set gibi gözüküyor hasar olarak ama pratikte ne kadar etkili olur bilemem.
1638 ve kritikte fena değil büyü kritik çarpanını arttırmak içinde 15 kons açarsan bence her attığın kritik gelir direnç kırılıyken 20bine yakın hasara ulaşırsın ateş direnci eksilerdeyse Ölüm oyunu için ideal ama teke tek kalırsan tavsiye etmem
kons çemberi etkilemiyor.
ayrıca büyücülerin ölüm oyununda direnç kırmayı nasıl kullanmayı düşünüyosun ? ya bozar hemen ya da sen yanına gelenece indirir seni
Konsantrasyon ateş çemberinde büyü hasarını etkilemez ama büyü kritik çarpanını arttırır. Büyü kritik çarpano büyücüde her büyüyü etkiler. Zaten açıklamasında Ateş Çemberi dışındaki büyülerin hasarını bilmem ne arttırır yazıyor.
kons çemberin büyü kritiğini etkiler mi diyen arkadaşa sevgilerimle..
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Övünmek gibi bir derdim olsaydı Meran'da ilk Nucleus, Alternator seti tamamladığımda foruma konu açıp her hafta başı bir itemimi gösterirdim.Ayrıca doğru birgün oyunu bırakacağım , ogün efsane olurum.
39 seviyeyle başladım.Her zaman bir iddaam vardı da maziyi hatırlatmanın sebebini anlayamadım.Ayrıca ; kusura bakmayın, konu açıp kendini gösteren bir kişiye ''ovv ne itemler'' vs. yorum yapamam.Dişe diş, övgüye övgü.