Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen dabbela »

Ruby yazdı:Bu arada belirtmek isterim uzun bir süre oyuna giremiycem büyük ihtimalle ekran kartımda bi sorun var ekranda görüntü bulanık gözüküyor arkadaşlarıma başarılar eren memo veya hamit istediğiniz zaman gerekli gördüğünğünüz zaman bizim charlara girebilirsiniz bütün bilgiler mevcut sizde kimseye oyundan şifrenizi vermeyin ben istesem dahi...
Eywallah abim beklıoruz özledik valla
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Yakamozxbep yazdı:Karakterim silinmiş evet ama ben üzülmüyorum kıskanılmak güzelmiş bunu anladım hayatım boyuncada bunun gibilere rastladım. Oyundaki miladımın artık dolduğunu düşünüyorum ve bu olayla beraber artık inzivaya çekilme vaktimin geldiği kanaatindeyim ben hiçbir şekilde kaybetmedim kaybeden bu karakteri çalıp silen olacak. Kendini bir oyun için hırsız yapan yarın bir gün para bulamayınca kendini anasını bacısını satar siz siz olun böylelerine dikkat edin. Bu her nekadar bir oyun olsada oynayanlar gerçektir, insandır hiçbir şekilde yılmayın bunlar karşısında. Benim yaptığım davranışı mücadeleden vazgeçmek sanmayın sakın ben mücadeleyi gerçek hayatta vermeyi düşünüyorum. Yarın gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Mail adresimi incelettirip bunu yapan ruh sağlığı bozuk arkadaşımızı bulmayı temenni ediyorum. Belkide yakalanırsa bu ikv de bir ilk olur ve diğer tüm mağdurlarada örnek teşkil eder.
Öncelikle Mert başına gelenleri duyduğumda çok üzüldüm İnş Yapan cezasını bulur.Savcılığa şikayet konusunda sana katılıom eyer sonuç çıkarsa diyer oyuncularada örnek Olabilir
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    SeiGNeuR
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeiGNeuR »

Yakamozxbep yazdı:Karakterim silinmiş evet ama ben üzülmüyorum kıskanılmak güzelmiş bunu anladım hayatım boyuncada bunun gibilere rastladım. Oyundaki miladımın artık dolduğunu düşünüyorum ve bu olayla beraber artık inzivaya çekilme vaktimin geldiği kanaatindeyim ben hiçbir şekilde kaybetmedim kaybeden bu karakteri çalıp silen olacak. Kendini bir oyun için hırsız yapan yarın bir gün para bulamayınca kendini anasını bacısını satar siz siz olun böylelerine dikkat edin. Bu her nekadar bir oyun olsada oynayanlar gerçektir, insandır hiçbir şekilde yılmayın bunlar karşısında. Benim yaptığım davranışı mücadeleden vazgeçmek sanmayın sakın ben mücadeleyi gerçek hayatta vermeyi düşünüyorum. Yarın gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Mail adresimi incelettirip bunu yapan ruh sağlığı bozuk arkadaşımızı bulmayı temenni ediyorum. Belkide yakalanırsa bu ikv de bir ilk olur ve diğer tüm mağdurlarada örnek teşkil eder.
    MErt Kardeşim Gecmiş olsun haberım yoktu Melih Soyledi gecen cok uzuldum valla :S yapan cezasız kalmayacak kardeşim rahat ol benım carlara gır oyna kim yapmışsa bul lutfen dıyorum bak beni kırmayacagını umuyorum o calan ... bul dersını verelim

Ağrılı
    Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
    Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi
    .

Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
    Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...

SeiGNeuR 04
    Kullanıcı avatarı
    WaxWhineRAVYN
    Teşkilat Neferi
    Teşkilat Neferi
    Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Mertim geçmiş olsun :S kim yaptıysa çaldıkları haram olsun ne diyeyim :S bulunur inş. çalan kişide cezasını çeker :S
    WaxWhineRAVYN
    OkhDayy

Kullanıcı avatarı
    Yakamozxefemeih
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı
    Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Öncelikle mertim geçmiş olsun kardeşim bildigin üzere tatilde oldugum için sonradan ögrendim olayları neyse sen üzülme kardeşim takma kafana sana karakterde çok itemde kafanı yorma telefonda dedigim gibi benim olan bütün çarlar senindir istedigin zaman aktarabilirsin inş haftasonu geliyorum ozman detaylıca konuşuruz çarının çalınmasıda başka bir kişi tarafından imkansız çünkü şifreni bulsalar bile üyeadını hiç bir şekilde kimse bulamaz ne eskiforumda nede başka yerde üye adın yok neyse kendine iyi bak kardeşim gelince grş
    Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
    Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
    Kullanıcı avatarı
    Yakamozxbep
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Güncel listemiz

Lonca Başkanı

Yakamozxbela - Belaxtube - Belaxbaytar - Belaxbattle
    Yakamozxpaix - SwaT
    Yakamozxinziva - Nightmare

Lonca Sorumlusu

Yakamozxleo - Leonidans - Leoxşifa - İhtiyarxxbüyücü
    Yakamozxemrehan - Hunxküheylan - Hunxemrehan
    Yakamozxkanunu - Chatlaqs

Lonca Disiplin Kurulu

Yakamozxruby - Ruby - Rubyxzirve - Megy
    Yakamozxsonador - Sonadorr - Sonadorx
    Yakamozxşara - Asilxılgın

Lonca Üyeleri

Yakamozxhipo - Azatefendi
    Yakamozxokculu
    Yakamozxşanışer
    Yakamozxcloe - Lollipopx
    Yakamozxromantix
    Yakamozxefsane - Legendx
    Yakamozxsinga - CARIZMA
    Yakamozxvareradem - VARERADEM - Varerademxşifa
    Yakamozxmoon - Rising
    Yakamozxtayga - Hazerfenxx
    Yakamozxdej - Dejong
    Yakamozxbatuzer - Şifacıserkan - Fireflyxxserkan
    Yakamozxkapan - KAPANII - XxTsKaPanxX
    Yakamozxefemeih
    Rihtımm
    Fevzıbey
    Oneyman
    Şeri - Şerii
    Aksaraylım - Krizantem
    Nevizadegeceleri - Nightwalker
    qmeteq - Mette
    Helys

Lonca Kuralları

1. Oyun içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
    2. Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan ihraç edilecektir.
    3. Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda lonca başkanı veya lonca sorumlusuna başvurulmalıdır.Gerekli ceza lonca disiplin kurulu tarafından belirlenecektir.
    4. Mazeret belirtmeksizin 15 gün boyunca online olmayan üyelerin lonca sorumlusu tarafından kayıtları silinecektir.

Önemli Notlar

Loncamıza üye alımı oyun içinde takip ettiğimiz ve belirlediğimiz kişileri davet ederek yapılmaktadır.
    Loncamıza girecek arkadaşlarımızın Yakamozx ön ismini kullanmaları zorunlu değildir
    Loncaya başvuruda , şikayet ve öneride bulunmak isteyenler aşağıdaki e-mail adresinden bize ulaşabilirler.
    eren14_14@hotmail.com
    Kullanıcı avatarı
    Yakamozxbep
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

14 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ TOPLANTI YAPILACAKTIR TÜM ÜYELERİN KATILMASI ZORUNLUDUR MAZERETLERİNİZİ OYUN İÇİNDEN ÖZEL MESAJ VEYA E- MAIL YOLU İLE BİLDİRMENİZ RİCA OLUNUR.
    Kullanıcı avatarı
    QMuSaMeQ
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

Yakamozxbep yazdı:14 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ TOPLANTI YAPILACAKTIR TÜM ÜYELERİN KATILMASI ZORUNLUDUR MAZERETLERİNİZİ OYUN İÇİNDEN ÖZEL MESAJ VEYA E- MAIL YOLU İLE BİLDİRMENİZ RİCA OLUNUR.

MeRtim beN hafta içi çaLışıyoRum cuma qünü aKşam 8 ve üzeri oLursa katılabilirim eğer Katılamazsam Şimdiden özür Dilerim....
    %LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
    Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
    Kullanıcı avatarı
    BaTuZeR
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Toplantı Saat Kaç ta Olucak?
    xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
      Y a K a M o Z
      [/color]
      Kullanıcı avatarı
      Goblinking
      İri Fare Avcısı
      İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Goblinking »

CaNaVaRGeNCLiK yazdı:Bana iftira atmanın sonucu.Hepiniz katlanın buna.Çok güzel karakterin vardı. ;) Anlatmak istediğimi anlamışsındır.
      bu yazıdan ne anlam çıkıyor biraz düşünün
      Goblinking
      Sabrı öğütler zaman, oysa odur durmayan...
      Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön