İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
berj
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Mesaj gönderen berj »

yılbaşını beklemeseler bari güzel haberler için şimdiden verseler :)
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

resp0nse yazdı: 31 Ara 2017 01:03 Nihat "Nerull" ÖZPAY videoyu sindirmemizi beklediklerini söyledi.
İnşallah geri dönüşüme varmadan açıklamaya ulaşırız.
Daha o gün soda icmistik coktan sindirdik Neredesin eyy Nerull?
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

MANSUR BEY'den sonra KUKLACI'yı bekleyişte olalım arkadaşlar. en fazla 2 yıl sonra.
Resim
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

dedee66 yazdı: 31 Ara 2017 12:41 MANSUR BEY'den sonra KUKLACI'yı bekleyişte olalım arkadaşlar. en fazla 2 yıl sonra.
Resim
Mansur Bey intahar etti ve öldü Kuklacı ile birlikte Beyaz Köşk oluşumunu başlattılar Fare Adam neslini oluşturdular Mansur Bey Fare Adamları çok benimserdi bu yüzden Fare Adamlar’da ona saygısından dolayı Karaköy’e heykelini yaptırmış olabilirler yani anlayacağın düşman olarak çıkmaz karşımıza
PauL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen PauL »

Bu oyunu oynamaktan ziyade, Nedense bazı güncelleme haberlerinden sonra forumda yapılan yorumları okumak daha çok hoşuma gidiyor :) Oyun senaristlerinin bile aklına gelmeyen şeylerin çıktığından eminim, Grup bölgeleri çıktıktan sonra oyunu bırakmış gibiydim, Ejder Asa ve Ecel Getiren üretip, Karakterlerimi 49 yapıp bıraktım, Bunun sebebi grup bölgelerinin oyunda tek takılma konusundaki eksikliğiydi, Umarım bu güncellemede söz konusu durum yoktur, Sonuçta isteyen grup arkadaşlarıyla isteyen tek başına oyunda hayatını sürdürebilmeli, Benim düşünceme göre Grup bölgeleri Taş kanat derisi ve Tepegöz etkinlikleri gibi değildi, Bu etkinlikler varken bile isteyen parasıyla taş kanat derisine veya elmasa ulaşabiliyordu, Fakat Sarı olarak gözüken ürünlerin satılamaması oyunun kaderini değiştirdi, Bizim gibi 29 ve 39 level zamanlarını özleyenler için hayal kırıklığı oldu, Göründüğü kadarıyla Sobee eski ekibin bir kısmını toplamış, İnşallah o zamanların mimarları bu sıkıntıları da görmüştür, Yıllardır beklenen bu güncellemelerinin hepimizi mutlu etmesi düşüncesiyle, sabırsızlıkla bekliyorum.
Extinction - PauL - SouL
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Resim

Nerull, resimdeki karakterin büyücü olmadığını ifade etmişti.Yeşil tonda kıyafetleri ve asası itibariyle şifacı izlenimi veriyor zaten. Tahminimce bu karakter Şifa Yurdu kurucularından "Selim Bey" olarak karşımıza çıkabilir.Hikaye akışı içerisinde tekrar manipulasyona maruz kalmazsak NPC olacağını düşünüyorum.

Hikayeden :
1961 yılında, Eminönü tarihinde ileride çok önemli rol oynayacak olan Şifa Yurdu, İstanbul'lu Selim Bey, İzmitli Mustafa Hoca ve Tarsuslu Derviş Hasan tarafından kuruldu. O tarihten itibaren Şifa Yurdu, Eminönü'ndeki insanlara daima manevi bir güç verdi.

Şifa Yurdu, Gizit Klanı'na bağlı fare adamlar Yükseliş Cemiyeti yönetimini tanımayarak Eminönü'ne akınlar düzenlemeye başladığı zaman aktif rol oynamıştır.

Savaşta bütün Eminönü seferber olmuş, büyük kayıplar verilmiş, fakat düşmana da büyük kayıplar verdirilmişti. Binbaşı Yavuz küçük birliği ile bu savaşta büyük yararlılıklar gösterdi. Aynı zamanda, köşkten ayrılan beyaz büyücüler ve 1963'ten beri faaliyet gösteren Şifa Yurdu, Eminönü'nün savunulmasında büyük bir direnç gösterdiler.
1979 yılı sonunda, hızlı yolculuk(ruh taşı buluşu) avantajını da kullanan Yükseliş Cemiyeti kuvvetleri, Şifa Yurdunun desteğini de arkalarına alarak fare adamlara karşı durumu dengelemeyi başardılar. Ardından barış gelmese de, yenişemeyen taraflar arasındaki çatışmalar azaldı.

Hikayeye göre Fare adamlar ile olan mücadelede etkili yardımlarını görmekteyiz.

Şifa Yurdu'nun 1961'de kurulduğu göz önüne alınırsa Selim Bey'in en az 70 80 yaşlarında biri olması gerekir.Görünümü de bunu destekliyor zaten.
En son Delpize tarafından 31 Ara 2017 15:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: ileti sahibi isteği üzerine
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

FevziBey konuya bekleniyorsunuz.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

CARMENTA yazdı: 31 Ara 2017 15:27 Resim

Nerull, resimdeki karakterin büyücü olmadığını ifade etmişti.Yeşil tonda kıyafetleri ve asası itibariyle şifacı izlenimi veriyor zaten. Tahminimce bu karakter Şifa Yurdu kurucularından "Selim Bey" olarak karşımıza çıkabilir.Hikaye akışı içerisinde tekrar manipulasyona maruz kalmazsak NPC olacağını düşünüyorum.

Hikayeden :
1961 yılında, Eminönü tarihinde ileride çok önemli rol oynayacak olan Şifa Yurdu, İstanbul'lu Selim Bey, İzmitli Mustafa Hoca ve Tarsuslu Derviş Hasan tarafından kuruldu. O tarihten itibaren Şifa Yurdu, Eminönü'ndeki insanlara daima manevi bir güç verdi.

Şifa Yurdu, Gizit Klanı'na bağlı fare adamlar Yükseliş Cemiyeti yönetimini tanımayarak Eminönü'ne akınlar düzenlemeye başladığı zaman aktif rol oynamıştır.

Savaşta bütün Eminönü seferber olmuş, büyük kayıplar verilmiş, fakat düşmana da büyük kayıplar verdirilmişti. Binbaşı Yavuz küçük birliği ile bu savaşta büyük yararlılıklar gösterdi. Aynı zamanda, köşkten ayrılan beyaz büyücüler ve 1963'ten beri faaliyet gösteren Şifa Yurdu, Eminönü'nün savunulmasında büyük bir direnç gösterdiler.
1979 yılı sonunda, hızlı yolculuk(ruh taşı buluşu) avantajını da kullanan Yükseliş Cemiyeti kuvvetleri, Şifa Yurdunun desteğini de arkalarına alarak fare adamlara karşı durumu dengelemeyi başardılar. Ardından barış gelmese de, yenişemeyen taraflar arasındaki çatışmalar azaldı.

Hikayeye göre Fare adamlar ile olan mücadelede etkili yardımlarını görmekteyiz.

Şifa Yurdu'nun 1961'de kurulduğu göz önüne alınırsa Selim Bey'in en az 70 80 yaşlarında biri olması gerekir.Görünümü de bunu destekliyor zaten.
Bazı şifacı ceketlerinde ve pantolonlarında bu yılan desenlerini görmek mümkün büyük ihtimal senin dediğin olabilir kendine can basıp asit ve zehir hasarı verebileceğini düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Thrashmetal yazdı: 31 Ara 2017 16:41 Bazı şifacı ceketlerinde ve pantolonlarında bu yılan desenlerini görmek mümkün büyük ihtimal senin dediğin olabilir kendine can basıp asit ve zehir hasarı verebileceğini düşünüyorum
Belirttiğim gibi Şifa Yurdu kurucularından biri çıkarsa Şef Düşman(Boss) olacağını zannetmiyorum.Görev alacağımız, Gizit ve Galata Fare adam klanları hakkında bilgi edineceğimiz bir NPC olabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MXneo »

adimihatirla yazdı: 28 Ara 2017 15:21
kargasa14 yazdı: 28 Ara 2017 14:55 ''yarın ufuk grimsi pembe olur belki'' derken ne demek istiyor acaba. eskiden analiz yapan arkadaşlar olurdu. şu konu altında tartışmalar yerine teorilerin döndüğü günleri özledim. eleştirenlere de savunanlara da bir şey diyemiyorum. çünkü iki tarafında haklı yanları var. anın keyfini çıkartın bence.
bence o söz sadece fareadam liderinin (artık kuklacı veya başka birisi onu bilmiyorum) temennisi. yani bir nevi propaganda. çok da bir önemi olduğunu sanmıyorum. ama tabii ki daha bilgili arkadaşlar vardır.
Merhaba

İdrisin Ordan Baktığımızda Ufukta Grimsi Bir Şehir Gözüküyordu ve O Şehirin İsmi ise Karaköydü Yani
''Yarın Ufuk Grimsi Pembe Olur Belki. Pembemsi, Griden İyidir Her Şekilde." Sözü Oraya Bir Gönderme Olabilir. Bakalım Grimsi Karaköy Ne Zaman Pembe Olacakta Sokaklarında Cirit Atıp, At Koşturacağız..

Saygılarım ile İ.K.V Oyuncusu
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..

“Eski Duyurular” sayfasına dön