İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
O kadar çok şey yazılmış ki.Bazıları değişik noktalara değinmiş, bazıları tuhaf şeyler yazmış.Konuları da birleştirmişler hepsi arada kaynamış gitmiş.Çoğunu okuyamadım maalesef artık yazılanları okumak bile kafa yoruyor.Sadece eklemek istediğim düşünce ; konuşan Hakir değil ise muhtemelen patlamayı yapan kişi o olabilir diye düşünüyorum.Bu şekilde Hakir'in yerine geçmiştir.O kişinin Konkav olması imkansız.Aslında bu çok tanıdık bir senaryodur.Dış güçler tarafından desteklenen Vezir'in düşman ile anlaşmaya varan Kral'ı devirmesi gibi bir şey.Buradaki destekçi dış güçler Kissless olabilir.Çünkü bu fare adamların bu teknolojilere nasıl ulaştığını henüz bilmiyoruz.Çemberlitaş-Kissless bağlantısından sonra makine teknolojisi bir şekilde ellerine geçmiş olabilir mi ? Her şey yeni görevlerde saklı.Bu yüzden daha fazla kafa yormadan bekleme moduna geçmeyi tercih ediyorum 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Evet, kuklacı fareadamlara büyü yapmayı öğretmemiş olmasına rağmen büyü yapan fareadamlar var tanıtımda.Serinplay yazdı: ↑29 Ara 2017 17:31 O kadar çok şey yazılmış ki.Bazıları değişik noktalara değinmiş, bazıları tuhaf şeyler yazmış.Konuları da birleştirmişler hepsi arada kaynamış gitmiş.Çoğunu okuyamadım maalesef artık yazılanları okumak bile kafa yoruyor.Sadece eklemek istediğim düşünce ; konuşan Hakir değil ise muhtemelen patlamayı yapan kişi o olabilir diye düşünüyorum.Bu şekilde Hakir'in yerine geçmiştir.O kişinin Konkav olması imkansız.Aslında bu çok tanıdık bir senaryodur.Dış güçler tarafından desteklenen Vezir'in düşman ile anlaşmaya varan Kral'ı devirmesi gibi bir şey.Buradaki destekçi dış güçler Kissless olabilir.Çünkü bu fare adamların bu teknolojilere nasıl ulaştığını henüz bilmiyoruz.Çemberlitaş-Kissless bağlantısından sonra makine teknolojisi bir şekilde ellerine geçmiş olabilir mi ? Her şey yeni görevlerde saklı.Bu yüzden daha fazla kafa yormadan bekleme moduna geçmeyi tercih ediyorum![]()
Nothing
- AyYildizli
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Yukarı!
Çok seviyorum şu teorilerinizi okumayı. Herkesin eline sağlık. Lütfen devam etsin
Çok seviyorum şu teorilerinizi okumayı. Herkesin eline sağlık. Lütfen devam etsin
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Azat bey Beyazkosk ve teskilat arasinda cikan kargasada olduruldu.Parlementxx yazdı: ↑27 Ara 2017 20:10
Bu büyücünün Azat veya Fevzi Bey oldugu görüşündeyim biri ölmüştü zaten yaşayan bu büyücüdür.
Fevzi bey ise hikayede yer alan biri degil sobee ekibinden biriydi galiba itemlerde isminin olmasinin nedeni bu sanirim.
Ben o kisinin Selami bey oldugunu dusunuyorum.Yillarca onu aradik bulamamisdik ve sivri adada farekoy yakinlarinda teknedeyken fareadamlar tarafindan
karakoy e kacirildigini ve ordada bir sekilde kendini savunup yeni guncelleme ile ozel sakin bir yerde karsimiza cikip bize gorevler vereceginin kanaatindeyim (kendi goruslerim )
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Azat bey Gaffar bey ve 3. Bir sahis daha vardi hikayede fevzibeyle karistirmisim dostum.Hydrocodone yazdı: ↑10 Oca 2018 00:37Azat bey Beyazkosk ve teskilat arasinda cikan kargasada olduruldu.Parlementxx yazdı: ↑27 Ara 2017 20:10
Bu büyücünün Azat veya Fevzi Bey oldugu görüşündeyim biri ölmüştü zaten yaşayan bu büyücüdür.
Fevzi bey ise hikayede yer alan biri degil sobee ekibinden biriydi galiba itemlerde isminin olmasinin nedeni bu sanirim.
Ben o kisinin Selami bey oldugunu dusunuyorum.Yillarca onu aradik bulamamisdik ve sivri adada farekoy yakinlarinda teknedeyken fareadamlar tarafindan
karakoy e kacirildigini ve ordada bir sekilde kendini savunup yeni guncelleme ile ozel sakin bir yerde karsimiza cikip bize gorevler vereceginin kanaatindeyim (kendi goruslerim )

- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
İfliss neden fareler gibi ölün diyor? hadi bul hadi bul bul hadi.
Bence bu gizitli fareler iflise bizden önce uğradılar ve öpüldüler Gaffar dayıda dedi ki;
Yılan garı bah bu böle olmaz gel sur çekek burlara ben sağa makinalada yapam şekil olur.
İfliss dediki;
Tısssss
Olaylar böyle gelişti bence
Galata candır gerisi heyecandır.
Bence bu gizitli fareler iflise bizden önce uğradılar ve öpüldüler Gaffar dayıda dedi ki;
Yılan garı bah bu böle olmaz gel sur çekek burlara ben sağa makinalada yapam şekil olur.
İfliss dediki;
Tısssss
Olaylar böyle gelişti bence
Kalfa Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Gaffar Yozgatlı mı?Kptm1234 yazdı: ↑10 Oca 2018 12:47 İfliss neden fareler gibi ölün diyor? hadi bul hadi bul bul hadi.
İfliss dediki;
Tısssss
Olaylar böyle gelişti bence![]()