Karaköyü yavaş yavaş keşfederken kapı çıkışına doğru şans eseri bir telsize rastladım ve konuşa tıkladığımda orada bir görev olduğunu farkettim . Benden 10 adet Gizit Milis öldürmemi istiyordu ancak çabuk olmalıydım o yüzden hemen kapıdan çıkarak hangisinin Gizit Milis olduğuna baktım zaten hemen karşımda duruyorlardı . Fakat yeteneklerini bilmediğim için bu fareadamların uzaktan mı yakından mı vuruyorlar tahmin etmesi biraz zor olmuştu . Kısa süre içinde az çok anladım ve hemen görevi tamamlayarak Yılanı Araştır görevini yapmak üzere yola koyuldum .

Ardından haritada biraz gezintiye çıkmaya karar verdim çünkü hem bu yeni bölgeyi merak ediyor hem de görevlerin nerede olduğunu bulmaya çalışıyordum . İnternette bunun için fazla yardımcı kaynak olmadığından oyunun sürprizide kaçmasın diye kendi başıma bir arayış içerisine girdim ve sonunda bir görev yeri buldum kendime görev yine Fare Adamları alt etmekti ve yalnız başıma yapmak işi biraz sıkıcılaştırıyordu . Eğer itemlerim eksik olsaydı ve ya tılsımım olmasaydı buralarda biraz sıkılabilirdim açıkcası .

Ve artık yavaş yavaş ölmeye başlıyordum çünkü bölgeyi anlamam biraz zaman almıştı

Fare adam görevlerinide bitirdikten sonra haritada başka görev olup olmadığını bulmak için bir gezintiye daha çıktım çok ilginç yerler vardı fakat yolda düz bir şekilde ilerlerken bir tünel dikkatimi çekmişti . Burası yanlış hatırlamıyorsam fragmanlarda gördüğümüz yerdi o yüzden merakımı da gidermek adına içeri daldım ve bu daracık alanda fare adamlarla dövüşmeye başladım .

Önemli olup olmadığını bilmiyorum ancak altıma düştüğü için ekran görüntüsünü aldım şöyle bir materyal ele geçirdim . ( Daha sonradan çokça altıma düşmesiyle önemsiz bir şey olabileceği kanaatine vardım

Ve bir günüm daha yılanın nerede ya da kim olduğunu bulamamamla birlikte sona ermişti . Fare Adamlar tarafından öldürülünce biraz mola vermeye karar verdim çünkü içerisi çok dardı ve slotları çevirme imkanınız olmuyordu açıkçası . 2 3 büyücü gelindiği takdirde ise çok seri bir şekilde ilerlenebilirdi , tünelin sonunu göremedim fakat daha sonrası için kararlıydım . Bugünlük görevlerle çok fazla uğraşmış olmanın vermiş olduğu yorgunlukla oyundan çıkışımı gerçekleştirdim . Karaköy'de daha keşfedilecek çok fazla yer vardı bundan emindim sadece .