Burada demek istediğim ilginin yüksek olacağı. Zaten "e-spor" buradaki pazarlama stratejisi. Sen ben oynamasak bile profesyonel takımlar kadro oluşturup gelecek bu oyuna. Buna örnek olarak Zula'yı verebilirim. Aynı zamanda e-spor adı altında bir takıma girmek isteyen oyuncular da olacaktır ki bunun için kendini geliştirecek. Bu da oyunun tutmasına sebep olacak. Ayrıca mantıklı bir şekilde eleştirenlere lafım yok.NaudiR yazdı: Arkadaşım anlıyorum E-Spor alanına ilgin var, bilgin de var, tecrübelisin de ama sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.
Dünyada bir ilk başarmışlar ve bu bizim ülkemizden çıkıyor sevinip desteklemeleri gerekirken eleştiriyorlar.
Oyunu herkesten önce görüp oynamış gibisin. Neyi başarmışlar bunlar? Belki de oyunu görünce hayal kırıklığına uğrayacaksınız belki grafiksel olarak güzel olacak ama sistemleri bakımından İKV'nin yanına bile yaklaşamayacak. Çok net konuşuyorsun bazı şeyler hakkında.
Ayrıca şuan oyunu geliştiren firma kim? Sobee. Peki kimin yönetiminde? Türk Telekom. Bu oyun güzel olsa dahi Türk Telekom'un para hırsı yüzünden oynanmaz bir hale gelecek. Bugün her alanında biz insanlara nele çektirdiğini görüyoruz Türk Telekom'un. Para hırsı yüzünden nasıl bu oyuna kıydıysa, diğer yaptığı oyunlara da kıyacaktır. Evet Actor oyun motoru yeni nesil için yetersiz fakat sen gerekli desteği vererek, yeni oyun motoruyla İKV'yi devam ettirebilirsin ama kim takar İKV'yi değil mi şu noktadan sonra? Ayrıca Kader Mühürleri oyunu açıldıktan sonra İKV'nin devam edeceğine inanmanıza da şaşıyorum. İki tane MMORPG oyuna destek vereceğine hangi akılla, fikirle inanıyorsunuz? E-Spor'a filan bakmaz bu. İkisi de MMORPG tarzı olduktan sonra oyuncu kaybı yaşayamaz Türk Telekom.
Bakın size olacak senaryoyu da yazıyorum:
İKV ufak ufak etkinliklerle yoluna devam edecek bir süre daha sonra Kader Mühürleri oyunu açılacak İKV oyunundaki oyuncular o oyuna geçmeye başlayacaklar ve İKV'de oynayacak oyuncu kalmayacak bir süre sonra. Tek tük girenler olacak. Sonra Türk Telekom bir açıklama ile İKV'nin yayın hayatına son verecek. Şuan Türk Telekom'un yaptığı para kaynağını kesmemek, oyuncuları kaybetmemek. Buradaki oyuncuları çektikten sonra fişini çekecekler İKV'nin.
sobee nin yeni oyunu çökün :D
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
+100 katılıyorum.NaudiR yazdı:Arkadaşım anlıyorum E-Spor alanına ilgin var, bilgin de var, tecrübelisin de ama sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.Yorukefe yazdı:2-3 kişi gelcek gelcek diye metafor uydurdu umutlandılar. Ama millet olarak kendi projelerimize değer vermediğimiz aşikar. Dünyada bir ilk başarmışlar ve bu bizim ülkemizden çıkıyor sevinip desteklemeleri gerekirken eleştiriyorlar.efectnkl1234 yazdı:Arkadaşlar adamlar yenilik getircez dediler mi de siz adamlara suç atıyorsunuz? Siz beklediniz yenilik.Kandirmak kelimesi de çok yanlış bir tabir bence.Adamlar size forumda demediler ki Ikv ye yenilik gelcek oyunumuzu oynamaya devam edin diye.Siz kendiniz oynadiniz.Kendinize olan kızgın liginizi Sobee ye atmayın. Adamlar kimseyi umutlandirmadi.Siz kendiniz umutlandiniz.
Dünyada bir ilk başarmışlar ve bu bizim ülkemizden çıkıyor sevinip desteklemeleri gerekirken eleştiriyorlar.
Oyunu herkesten önce görüp oynamış gibisin. Neyi başarmışlar bunlar? Belki de oyunu görünce hayal kırıklığına uğrayacaksınız belki grafiksel olarak güzel olacak ama sistemleri bakımından İKV'nin yanına bile yaklaşamayacak. Çok net konuşuyorsun bazı şeyler hakkında.
Ayrıca şuan oyunu geliştiren firma kim? Sobee. Peki kimin yönetiminde? Türk Telekom. Bu oyun güzel olsa dahi Türk Telekom'un para hırsı yüzünden oynanmaz bir hale gelecek. Bugün her alanında biz insanlara nele çektirdiğini görüyoruz Türk Telekom'un. Para hırsı yüzünden nasıl bu oyuna kıydıysa, diğer yaptığı oyunlara da kıyacaktır. Evet Actor oyun motoru yeni nesil için yetersiz fakat sen gerekli desteği vererek, yeni oyun motoruyla İKV'yi devam ettirebilirsin ama kim takar İKV'yi değil mi şu noktadan sonra? Ayrıca Kader Mühürleri oyunu açıldıktan sonra İKV'nin devam edeceğine inanmanıza da şaşıyorum. İki tane MMORPG oyuna destek vereceğine hangi akılla, fikirle inanıyorsunuz? E-Spor'a filan bakmaz bu. İkisi de MMORPG tarzı olduktan sonra oyuncu kaybı yaşayamaz Türk Telekom.
Bakın size olacak senaryoyu da yazıyorum:
İKV ufak ufak etkinliklerle yoluna devam edecek bir süre daha sonra Kader Mühürleri oyunu açılacak İKV oyunundaki oyuncular o oyuna geçmeye başlayacaklar ve İKV'de oynayacak oyuncu kalmayacak bir süre sonra. Tek tük girenler olacak. Sonra Türk Telekom bir açıklama ile İKV'nin yayın hayatına son verecek. Şuan Türk Telekom'un yaptığı para kaynağını kesmemek, oyuncuları kaybetmemek. Buradaki oyuncuları çektikten sonra fişini çekecekler İKV'nin.
Şu forum İFC olsa derdim ki iyisi de ayrı oyun tipi aynı anda bir şekilde destek verir günceller derdim de arkadaşlar iyi oyun rpg iken bunu yapamazlar.Ayrıca sorun asla oyun motoru olmadı.İCF2 için 0 dan motor yazdılar oyunu öyle yaptılar ee İCF 2 güncelleme alıyor mu ? Hayır
Her şey gün gibi ortada, madem bu oyuna olan destek çekilmeyecek, madem bu oyunda yenilikler devam edecek 3 yıldır neden bu oyuna en ufak bir şey yapmadınız? Hani Sobee iki oyunu da idare edebilirdi? Yahu şu durum bile bu oyuna destek verilmeyeceğinin ve Kader Mühürleri açılınca ve İKV'nin oyuncularını çektikten sonra fişlerinin çekileceğinin en büyük kanıtıyken hala nasıl bu oyunun ayakta kalacağını sanıyorsunuz gerçekten hayret ediyor ve istemsizce sinirleniyorum. Arkadaşım insansınız, aklınızda başınızda düşünün biraz. 3 yıl tam tamına 3 yıl bu oyun için hiç bir şey yapılmadı ve şimdi siz kalmışsınız Sobee'nin devasa bir MMORPG + E-Spor tarzı bir oyunla uğraşırken bu oyunla ilgileneceğini düşünüyorsunuz. Sobee ilgilenmek istese dahi Türk Telekom böyle bir eyleme kalkışmaz.EYUNAL yazdı: +100 katılıyorum.
Şu forum İFC olsa derdim ki iyisi de ayrı oyun tipi aynı anda bir şekilde destek verir günceller derdim de arkadaşlar iyi oyun rpg iken bunu yapamazlar.Ayrıca sorun asla oyun motoru olmadı.İCF2 için 0 dan motor yazdılar oyunu öyle yaptılar ee İCF 2 güncelleme alıyor mu ? Hayır![]()
Şunu dipçe olarak belirteyim: ben İKV'yi kötülemiyorum ya da oyun batsın istemiyorum. Yıllarımı verdim ben de sizin gibi. Ama bu noktadan sonra bu oyun için yapacağınız her şey sömürülmeniz demektir. Size küfürler savurun ya da hakaretler edin de demiyorum, kışkırtmıyorum sizleri. Sadece bilinçli davranmanızı öneriyorum. Yine oynayın Sobee'nin yaptığı oyunları, yine emek verin ama İKV'nin artık sona geldiğini görün.
EYUNAL, yazdıklarım senin için değildi düşünceni destekleme niteliğinde alıntı yaptım.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Hepinizin düşüncelerine saygım sonsuz fakat şöyle bir durum söz konusu. DEV Nerull ve diğer developerler facebook,twitter gibi sosyal ağlardan yalan yanlış konuşarak bizleri oyalıyor olabilir. Ama DEV Nerull İKV'nin resmi forum sayfasına gelip onlarca oyuncunun göreceği şekilde çok ciddi bir açıklama yapıyorsa, ben bu açıklamaya inanırım. Daha önce oyalamak amaçlı birçok şey söyledi ama artık durum bu noktaya kadar gelmişken,bizleri oyalamak için daha fazla konuşmaz,konuşamaz. Yeni oyunla ilgili resmi açıklama olduğunda İKV ile ilgili de açıklama yapacaklarını söyledi. Yeni oyun internete sızdı ama hala resmi bir açıklama yok, yani kapalı beta daha gelmedi. Kapalı beta gelince yönetim gelip İKV hakkında gereken açıklamayı yapacaktır diye düşünüyorum. Sadece biraz daha bekleyelim derim. 1 nisan özel bir gün, belki birşeyler olabilir.
ne zamandır yeni bir macera arıyordum, heyecanla bekliyorum........
auril & DoubleLift
Oyun içi görsel bulan var mı bu Kader Mühürlerinin
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Suan bu oyuna ait sadece girişteki görsel tek mevcut daha açık sürüme geçmediği için herhangi bir ekran görüntüsü yok. Kapalı betada görecek herkes.resp0nse yazdı:Oyun içi görsel bulan var mı bu Kader Mühürlerinin
Vardır belki bunun sızıntıları
Sonuçta Kapalı Test öncesi de bir şekilde testleri yapılıyor oyunun.
Cezası büyük olsa da belki içerden kaçıran olmuştur
@Nerull
@Nerull
2006-2016
Nerull'un dediğine göre planlanan tarihten önce duyuruldu bazı sitelerde. Belki vardır bir yerlerde ama sanmıyorum.resp0nse yazdı:Vardır belki bunun sızıntılarıSonuçta Kapalı Test öncesi de bir şekilde testleri yapılıyor oyunun.
@Nerull
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Şöyle bir göz attım biraz internet aleminde olabilecek sitelerin içlerini karıştırdım bulamadım.
Nerull'un dediği gibi erken duyurulduğu için daha zamanının olduğunu düşünüyorum.Yine 1 Nisan da felan Kapalı betaya çıkabilir
Gülüyorum ama eğer bu İKV yi bitircek bir proje ise başka planlarım var
Nerull'un dediği gibi erken duyurulduğu için daha zamanının olduğunu düşünüyorum.Yine 1 Nisan da felan Kapalı betaya çıkabilir
Gülüyorum ama eğer bu İKV yi bitircek bir proje ise başka planlarım var
2006-2016