Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- EfSaNee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: T u Ğ R a
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
Kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Teşekkür ederim. Sizin de sözünüz çok hoş ve güzel. Günün sözleri kısmına giderek daha da ağırlaşıyorum,gerekirse kendi düşüncelerimi bile katabilirim.EfSaNee yazdı:Öncelikle tebrik ederim
Şu günün sözlerine bayılıyorum hergün sırf onları okumak için sayfanıza bakıyorum
kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün oyunda olamadım.Sadece bir şey yazmak istiyorum.Kıyamet Günlüklerine olan ilginin artması beni gerçekten sevindiriyor.Bir rekabet,bir hırs ve azimle yazılan,onca ter damlasının sayfalara dökülmesi ve elleri acıyana kadar yazması gerçekten mükemmel bir şey.Emek verilen her şeyi severim.Günlüklerde de bu emekler söz konusu.Bu ilgiyle yönetimin,yakında tekrar etkinliği tekrar edebileceğini söylemek isterim.Talep de fazla ödül de güzel.Bakalım bunu ileride bize zaman gösterecek.Belki gelecek yıl da olabilir.Ama ilgi fazlayken yakın zamanda olması bence iyi olabilir.Saygılarımla...
Görüşmek dileğiyle.
Bugün oyunda olamadım.Sadece bir şey yazmak istiyorum.Kıyamet Günlüklerine olan ilginin artması beni gerçekten sevindiriyor.Bir rekabet,bir hırs ve azimle yazılan,onca ter damlasının sayfalara dökülmesi ve elleri acıyana kadar yazması gerçekten mükemmel bir şey.Emek verilen her şeyi severim.Günlüklerde de bu emekler söz konusu.Bu ilgiyle yönetimin,yakında tekrar etkinliği tekrar edebileceğini söylemek isterim.Talep de fazla ödül de güzel.Bakalım bunu ileride bize zaman gösterecek.Belki gelecek yıl da olabilir.Ama ilgi fazlayken yakın zamanda olması bence iyi olabilir.Saygılarımla...
Görüşmek dileğiyle.
O kadar geç olacağını sanmıyorum.Retaliation yazdı:Belki gelecek yıl da olabilir.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
AFRASiYAB yazdı:O kadar geç olacağını sanmıyorum.Retaliation yazdı:Belki gelecek yıl da olabilir.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Xakslepiosx bunu beğendi.AFRASiYAB yazdı:O kadar geç olacağını sanmıyorum.Retaliation yazdı:Belki gelecek yıl da olabilir.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Dinlediğiniz şarkı en sevdiğim şarkılardan bırıdır dınlemenıze sevındımSeven yazdı:AFRASiYAB yazdı:O kadar geç olacağını sanmıyorum.Retaliation yazdı:Belki gelecek yıl da olabilir.
![]()
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
Demek öyle.Seven yazdı:
![]()
Gizlenmiş İçerikGöster
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
AFRASiYAB yazdı:O kadar geç olacağını sanmıyorum.Retaliation yazdı:Belki gelecek yıl da olabilir.
Yoksa bu bir...İşaret mi?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük:
Bugün ara ara durgun,kimi zaman mağarada iğne atsak sesi yankılanacağı ancak zaman zaman Hidra'nın kükreyişinin bile hiçbir büyü sesini bastıramayacağı zamanlar oldu.Xakslepiosx yani Hasan arkadaşımın da dediği gibi sessiz bir gündü.Ta ki akşam saatlerine kadar.Neyse haydi başlayalım:
Sabahtan kasmaya başladım parayı malum hedefimiz Transformatör Asa.Çıkan materyal yabancı bir materyal değil.
Şöyle bir çifte:
Belki alıcısı olur diye kenara bir yerlere sakladığım Azat Efendi asa:
Bir ara sırf akreplere yöneldim.Hiçbir Klorotoksin düşmedi.Gaddar Akrepler.
Üretilince koleksiyoncular için parlatılabilecek bir diş.İsteyene reçetesi verilir.
Günün son eşyası:
Günün Sözü:
Özgür insanlar, şu maksimi hatırlayın: Özgürlüğü elde edebiliriz ancak bir kez yaralandığında onu tedavi edemeyiz -Jean Jacques Rousseau
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşürüz.
Bugün ara ara durgun,kimi zaman mağarada iğne atsak sesi yankılanacağı ancak zaman zaman Hidra'nın kükreyişinin bile hiçbir büyü sesini bastıramayacağı zamanlar oldu.Xakslepiosx yani Hasan arkadaşımın da dediği gibi sessiz bir gündü.Ta ki akşam saatlerine kadar.Neyse haydi başlayalım:
Sabahtan kasmaya başladım parayı malum hedefimiz Transformatör Asa.Çıkan materyal yabancı bir materyal değil.
Şöyle bir çifte:
Belki alıcısı olur diye kenara bir yerlere sakladığım Azat Efendi asa:
Bir ara sırf akreplere yöneldim.Hiçbir Klorotoksin düşmedi.Gaddar Akrepler.
Üretilince koleksiyoncular için parlatılabilecek bir diş.İsteyene reçetesi verilir.
Günün son eşyası:
Günün Sözü:
Özgür insanlar, şu maksimi hatırlayın: Özgürlüğü elde edebiliriz ancak bir kez yaralandığında onu tedavi edemeyiz -Jean Jacques Rousseau
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşürüz.