Tskxdxsirus====>250 Adet Turkuaz ve 250 Adet Adacayı Yaprağı
Tskxdxheartless====>250 Adet Altın ve 250 Adet Mantar
Tskxhxbreak====>250 Adet Ceviz ve 250 Adet Ceviz Yaprağı
Tskxhxyakubu====>250 Civan perçemi ve 250 Adet Turkuaz
Tskxkxproksima====>250 Adet Mantar ve 250 Adet Altın
Tskxkxcewher====>250 Adet Adacayı yaprak ve 250 Adet Ceviz
bu üyelerin cezaları bunlardır toplayıp yada satın alıp bana ulaştırsın lar birdaha gelmemezlık yapabılıyormusunuz bakalım
2 HAFTA VERİYORUM SİZLERE HAFTAYA PAZAR GÜNÜNE KADAR BU MATERYAL LERİ BANA GETİRMEYEN LONCADAN ATILACAKTIR....
BU ceza alan üyeler 2 hafta sonra pazar günü olan toplanda bu materyalleri alıcam sizlerden getirımeyen kusura bakmasın atıcam bundan sonra böle suratınızı gülme yok cıvıtıyonuz...
hadi bu toplantıyada katılmayında görelim bakalım ciddimiyim ciddi degılmiyim anlarsınız. Memet , bugün Tskxdxsirüs bana loncadan ayrıldığını belirtti.
Tkxkxcewher
Tskxdxkandemir===>olayı komutanla konuşucam tam karar veremıyorum konusamadan.
Loncadan atılan arkadaşlar:
Tskxkxprototpye
Tskxkxjamescarte
Tskxdxheartless
yanlız bu haftaya pazar günü olan toplantıya katılmayanı atarım arkadaşlar yemin ediyorum saf lığımdan yararlanmaya calışıyorsunuz ama ALLAH belamı versın lonca butun uyelerı atar adam gıbı adam alırım loncaya...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
adam gibi söylemek istiyorum bu loncada en güvendiğim adamlar bunlar gerisinden şüpeliyim kusura bakmasın bizi takmayanı takmam bundan sonra...
Tskxkxmastro
Tskxkxproksima
Tskxkxpsycho
Tskxhxorgeneral
Tskxhxalbay
Tskxhxuğur
Tskxhxbreak==>normalde her zaman oyunda olur bılgısayarında sorun var arkadaşlarında gırıyor ara sıra...benım gıbı
Tskxhxzozu
Tskxhxhayaletler
Tskxhxsakarya
Tskxhxfelankor
Tskxdxkomutan
Tskxdxebbk
Tskxdxforward
Tskxdxnakres
Tskxdxsemih
Tskxdxotopsii
Tskxdxkandemir==>face #@!? olayına cok uzuldum olayı tam araştırıp gereğını yapıcem.
bu arkadaşlara cok guvenıyorum her etkınlık katılırlar...gerısını fazla gormuyorum hıc toplantılarda gormuyorum sankı loncada degıller uzun zamandır hak tanıdık normalde 1 haftada 40 lwl 2. haftada 49 lwl olmaları gerekırken 3 ayda 45 lwl 47 lwl kalan var ayıppp...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.