aleyküm selam
çemberlitaş geldi
ben ecel ürettim
lag bitti
sedat kendini aştı foruma video koydu
sen yoksun tek
adsiz yazdı:Oo emre sen forumadamı girerdin lan
aleyküm selam
çemberlitaş geldi
ben ecel ürettim
lag bitti
sen yoksun tek![]()
Emre oyuna döncen mi lan ? .dpayitahtxintikam yazdı:adsiz yazdı:Oo emre sen forumadamı girerdin lan
aleyküm selam
çemberlitaş geldi
ben ecel ürettim
lag bitti
sen yoksun tek![]()
harbi mi knk bunların hepsi oldu mu :?: :?: vay arkadaş bi gittim neler neler olmuş oyunda
impedimenta yazdı:Emre oyuna döncen mi lan ? .dpayitahtxintikam yazdı:adsiz yazdı:Oo emre sen forumadamı girerdin lan
aleyküm selam
çemberlitaş geldi
ben ecel ürettim
lag bitti
sen yoksun tek![]()
harbi mi knk bunların hepsi oldu mu :?: :?: vay arkadaş bi gittim neler neler olmuş oyunda
vay artiz oda yeter la hayırlı olsun darısı benim başıma inşadsiz yazdı:Valla ben eceli ürettim tek gerçek bu gerisi yalan
emre ashab ürettim isim aldım intikama geçtim lan .dpayitahtxintikam yazdı:impedimenta yazdı:Emre oyuna döncen mi lan ? .dpayitahtxintikam yazdı:adsiz yazdı:Oo emre sen forumadamı girerdin lan
aleyküm selam
çemberlitaş geldi
ben ecel ürettim
lag bitti
sen yoksun tek![]()
döncem inş. ama nette sorun var galiba oyuna girince sürekli lag oluyo onu halledip gelcem
vay artiz oda yeter la hayırlı olsun darısı benim başıma inşadsiz yazdı:Valla ben eceli ürettim tek gerçek bu gerisi yalan
istemiyosan gelmem knk ayıp ediyosunbLaDexm yazdı:Yakında Toplu Şekilde Dönüş Yapacaz İnş.Emre Sen Yokken Ortalık Sakindi Aslında.
mert senden beklemezdim bunu knkWaveX yazdı:Bencede hiç dönme sen :lol:
hele şükür üretebildinmi la ashabıimpedimenta yazdı:emre ashab ürettim isim aldım intikama geçtim lan .dpayitahtxintikam yazdı:impedimenta yazdı:Emre oyuna döncen mi lan ? .dpayitahtxintikam yazdı:adsiz yazdı:Oo emre sen forumadamı girerdin lan
aleyküm selam
çemberlitaş geldi
ben ecel ürettim
lag bitti
sen yoksun tek![]()
döncem inş. ama nette sorun var galiba oyuna girince sürekli lag oluyo onu halledip gelcem