<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Sariyerli yazdı:
kasaphasan06 yazdı:Lonca kasası ve Ekonomisiyle İlgili Birkaç Öneri :[/b]

Öncelikle elde olan bütün item maden materyal vs vs her şeyin çetelesini tutup kalem altına alınması

Ardından Bütün Lonca Üyelerinden gönüllerinden geçen materyal item maden vs vs leri rica edelim ( Kişinin insayitifine bağlıdır zaten kullanmadığı madeni vs verir lonca kasasına da destek olmak istiyorsa biraz da kendisinden verebilir )

Canım sıkılıyor diye geçinen kişiler Kesinlikle Madene yönlendirilmeli hiçbir kurt zamanının en küçük snysini bile boş geçirmemelidir

Haftalık aidat gibi ücret alımı yapılmalıdır

40 Seviye üstü oyunculardan her hafta başı 500 b oyun parası alınmalı nereden bakarsak 30 kişiden alınan para ile 15m haftalık kazanç olur

Bu paranın bir kısmı ile bankada bulunmayan maden vs itemlerin karşılanması ( Atıyorum akik madeninmizde yok 5m ayırıp akik alarak çantaya koymak )

İsteyen kişiler abartmamak şartıyla kasanın olanakları çerçevesinde istediği şekilde kasayı kullanabilmeli atıyorum item üretecek akiği eksik Kasa sorumlusundan rica ederek alabilir ( tabiî ki başkalarınında ihtiyacı olduğu için eline akik geçtiği zaman veya başka saf maden bunu kasaya tekrar koymalıdır )

Kasan oyuncular item almak zorunda değiller atıyorum 25 lwl adam kasacak kasadan ihtiyacı olan itemi alsın kassın zaten 35 olunca hiçbir işine yaramayacak tekrar kasaya bıraksın böyle bir döngü çerçevesinde hem cepteki parası gitmez hemde lonca kasasını kullanmış olur

Belirli günlerde belirlenen kişiye lonca çapında üretim yapma desteği sunmak olabilir atıyorum Kurtlarx…. Adındaki kişiye bu ay ecel getiren üretelim dedik herkes yardımcı olacak ve arkadaşa 1 hafta içinde ecelini üreteceğiz …

Lonca üyeleri oyunda olduğu saatlerde biraz zamanınıda lonca kasası için maden toplamaya ayırmalıdır…

Tabiî ki bu konu biraz sakat olabilir . Adam madeni alır geri vermez bunlar sadece bu kişinin onurunu ve güvenirliğini zedeler unutmayın lonca üyeliği almak kişisel amaçlar için değildir kısa vadede yapacağınız kazançlar hiçbir işinize yaramaz …

Ablacım sadece öneridir ben açıkça söylüyorum sizlerde 1-2 şey katarsanız yemin ediyorum 1-2 ay içinde Gm kasası gibi olur lonca kasamız sadece biraz emek vermeliyiz

++++++++++

kesinlikle hakveriyorum arkadaşlar zaten şuanki planım bi envanter listesi çıkartmak ve her ay reise; kim ne vermiş kim ne almış rapor vermek.... diğer herşeye de kabulum hepsi mantıklı şeyler bunu kesinlikle dikkate alacağımı ve yönetim toplantısında değerlendirmeye almayı talep edeceğim teşekkürler taşkın..
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Taşkın çok güzel bir öneride bulunmuşsun

Loncamızda dört adet farklı kasa bulunmaktadır

Kurtkasamateryal ( Değerli Materyallerin bulunduğu kasamız )

Kurtkasaitem ( Alt kadronun kendisini geliştirebiliceği itemlerden genelde tutmaya çalıştığımız sürekli devir daim eden kaamız )

Kurtkasaiksir ( İksirlerimizi stokladığımız kasamız )

Kurtkasadepo ( 1. derece madenlerin yani demir, bakır, topaz, koni yaprağı , sığır derisi gibi basit materyallerin bulunduğu kasamız )

bu kasalarda sürekli devir daim olunuyor ama kasalara tam anlamıyla sadık kalan çok az kişi var ( genelde yönetim tam sadıktır ) kasalara tam bağlı olanlar tam bağlı şekilde kullanabiliyor sürekli sağlam şekildi kasaya giriş olmadığı için kasa istenilen her talebi karşılayamıyor kasa giriş çıkışınıdüzenlemeyi düşündük ama loncamızda maddiyat genelde 2. planda olduğu için ve durumun farklı algılanabiliceğini düşündüğümüz için üstüne pek düşmedik ama şu önerin loncaya kasası için baya faydalı olucaktır haftalık kasaya 5oo . ooo para verilmesi kasanın kendi kendini çevirmesini materyal yada item gibi gerekliliği ön planda olan durumlarda kasanın sürekli toplanan sermaye ile kalkıncaması baya artılar kazandırıcaktır bunu yapalım derim ben ama bu duruma bağlı olanlar bundan faydalanabilsin yani örnek veriyorum Kurtlarx.... kişi kasaya yatırımda bulunurken kasadan faydalanabilir bu durumlarda katkıda bulunmayanlar bundan faydalanamaz gibi ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Taşkın imzandaki "lonca içi aktif değilim" yazısını kaldırmışsın
Bu durumda yeniden oyunda ve loncada aktif olmaya karar verdin galiba
Adını izinli üye listesinden normal listemize alıyımmı :?: :?:
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Resim

Farklı bir bakış açısı :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Sa Loncamın güzel insanları
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Sariyerli yazdı:Taşkın imzandaki "lonca içi aktif değilim" yazısını kaldırmışsın

Hasan Taşkın aktif sürekli ama ne zaman görsem EÖ de dolanıyor bildigim kadarıyla
Resim

Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Kurtlarxkadriye yazdı:
Sariyerli yazdı:
kasaphasan06 yazdı:Lonca kasası ve Ekonomisiyle İlgili Birkaç Öneri :[/b]

Öncelikle elde olan bütün item maden materyal vs vs her şeyin çetelesini tutup kalem altına alınması

Ardından Bütün Lonca Üyelerinden gönüllerinden geçen materyal item maden vs vs leri rica edelim ( Kişinin insayitifine bağlıdır zaten kullanmadığı madeni vs verir lonca kasasına da destek olmak istiyorsa biraz da kendisinden verebilir )

Canım sıkılıyor diye geçinen kişiler Kesinlikle Madene yönlendirilmeli hiçbir kurt zamanının en küçük snysini bile boş geçirmemelidir

Haftalık aidat gibi ücret alımı yapılmalıdır

40 Seviye üstü oyunculardan her hafta başı 500 b oyun parası alınmalı nereden bakarsak 30 kişiden alınan para ile 15m haftalık kazanç olur

Bu paranın bir kısmı ile bankada bulunmayan maden vs itemlerin karşılanması ( Atıyorum akik madeninmizde yok 5m ayırıp akik alarak çantaya koymak )

İsteyen kişiler abartmamak şartıyla kasanın olanakları çerçevesinde istediği şekilde kasayı kullanabilmeli atıyorum item üretecek akiği eksik Kasa sorumlusundan rica ederek alabilir ( tabiî ki başkalarınında ihtiyacı olduğu için eline akik geçtiği zaman veya başka saf maden bunu kasaya tekrar koymalıdır )

Kasan oyuncular item almak zorunda değiller atıyorum 25 lwl adam kasacak kasadan ihtiyacı olan itemi alsın kassın zaten 35 olunca hiçbir işine yaramayacak tekrar kasaya bıraksın böyle bir döngü çerçevesinde hem cepteki parası gitmez hemde lonca kasasını kullanmış olur

Belirli günlerde belirlenen kişiye lonca çapında üretim yapma desteği sunmak olabilir atıyorum Kurtlarx…. Adındaki kişiye bu ay ecel getiren üretelim dedik herkes yardımcı olacak ve arkadaşa 1 hafta içinde ecelini üreteceğiz …

Lonca üyeleri oyunda olduğu saatlerde biraz zamanınıda lonca kasası için maden toplamaya ayırmalıdır…

Tabiî ki bu konu biraz sakat olabilir . Adam madeni alır geri vermez bunlar sadece bu kişinin onurunu ve güvenirliğini zedeler unutmayın lonca üyeliği almak kişisel amaçlar için değildir kısa vadede yapacağınız kazançlar hiçbir işinize yaramaz …

Ablacım sadece öneridir ben açıkça söylüyorum sizlerde 1-2 şey katarsanız yemin ediyorum 1-2 ay içinde Gm kasası gibi olur lonca kasamız sadece biraz emek vermeliyiz

++++++++++

kesinlikle hakveriyorum arkadaşlar zaten şuanki planım bi envanter listesi çıkartmak ve her ay reise; kim ne vermiş kim ne almış rapor vermek.... diğer herşeye de kabulum hepsi mantıklı şeyler bunu kesinlikle dikkate alacağımı ve yönetim toplantısında değerlendirmeye almayı talep edeceğim teşekkürler taşkın..

Gerçekten güzel fikir uygulanmaya koyulması lazım
Ama ismini yazdıranlar arasında gerçekleşmesi lazım sonradan katılanlarda o zamana kadar verilen materyal ve parayı verip katılması lazım. Yani uygulamaya girmek için geç bile kaldık Şimdiye kadar toplanan materyal bölgelerde sıkıntı çekmeden ilerlememize yeterdi

Diger yöneticilerinde fikirlerini de alıp hemen uygulamaya başlayalım bence
haftalık 500 bin + materyal (illa saf olması gerekmez)+ iksir (üretemeyenler için iksir malzemesi)
Resim

Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Oyun içinde aktif olan yöneticilerden hemen onay almaya başlıyorum ve foruma ismini yazdıran kişilerle de uygulamaya başlayalım

haftalık da liste tutarız **** kişi getirdi
****kişi getirmedi
****kişi iksiri eksik getirdi ws ws

Ne dersiniz ?

En başta Kadriye abla'ya sormamız lazım; Çünkü ELVAN abla ile Sen bakıyorsun kasa işlerine
Resim

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

ibrahimekim yazdı:
Sariyerli yazdı:Taşkın imzandaki "lonca içi aktif değilim" yazısını kaldırmışsın

Hasan Taşkın aktif sürekli ama ne zaman görsem EÖ de dolanıyor bildigim kadarıyla
kanka oyunda olması yeterli :D bende sürekli e.ö de dolanıp savaşıyorum :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan