<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen ibrahimekim »

Kolyem var kadriye abla da bana bır ıbnı sına dırenc yuzuk lazım Magara dırenc ıle dolanıyorum düşüren olursa haberim olsun 8-) ;)
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

eğer o zamana kadar bulamazsan benimde görev olursa elimdeki kadimi veririm ibrahim
ibrahimekim yazdı:Evet arkadaşlar 6 tane budaksızım kaldı son; ama son ve büyük eksigim arkadaşın birine ödünc vermiş olduğum KADİM HİDRA Pençeleri yok bilginiz olsun KADIM organizasyonu başlar başlamaz üretime girecem. 6 budaksız sorun degil ama kadımler sorun
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Lonca kasası ve Ekonomisiyle İlgili Birkaç Öneri :[/b]

Öncelikle elde olan bütün item maden materyal vs vs her şeyin çetelesini tutup kalem altına alınması

Ardından Bütün Lonca Üyelerinden gönüllerinden geçen materyal item maden vs vs leri rica edelim ( Kişinin insayitifine bağlıdır zaten kullanmadığı madeni vs verir lonca kasasına da destek olmak istiyorsa biraz da kendisinden verebilir )

Canım sıkılıyor diye geçinen kişiler Kesinlikle Madene yönlendirilmeli hiçbir kurt zamanının en küçük snysini bile boş geçirmemelidir

Haftalık aidat gibi ücret alımı yapılmalıdır

40 Seviye üstü oyunculardan her hafta başı 500 b oyun parası alınmalı nereden bakarsak 30 kişiden alınan para ile 15m haftalık kazanç olur

Bu paranın bir kısmı ile bankada bulunmayan maden vs itemlerin karşılanması ( Atıyorum akik madeninmizde yok 5m ayırıp akik alarak çantaya koymak )

İsteyen kişiler abartmamak şartıyla kasanın olanakları çerçevesinde istediği şekilde kasayı kullanabilmeli atıyorum item üretecek akiği eksik Kasa sorumlusundan rica ederek alabilir ( tabiî ki başkalarınında ihtiyacı olduğu için eline akik geçtiği zaman veya başka saf maden bunu kasaya tekrar koymalıdır )

Kasan oyuncular item almak zorunda değiller atıyorum 25 lwl adam kasacak kasadan ihtiyacı olan itemi alsın kassın zaten 35 olunca hiçbir işine yaramayacak tekrar kasaya bıraksın böyle bir döngü çerçevesinde hem cepteki parası gitmez hemde lonca kasasını kullanmış olur

Belirli günlerde belirlenen kişiye lonca çapında üretim yapma desteği sunmak olabilir atıyorum Kurtlarx…. Adındaki kişiye bu ay ecel getiren üretelim dedik herkes yardımcı olacak ve arkadaşa 1 hafta içinde ecelini üreteceğiz …

Lonca üyeleri oyunda olduğu saatlerde biraz zamanınıda lonca kasası için maden toplamaya ayırmalıdır…

Tabiî ki bu konu biraz sakat olabilir . Adam madeni alır geri vermez bunlar sadece bu kişinin onurunu ve güvenirliğini zedeler unutmayın lonca üyeliği almak kişisel amaçlar için değildir kısa vadede yapacağınız kazançlar hiçbir işinize yaramaz …

Ablacım sadece öneridir ben açıkça söylüyorum sizlerde 1-2 şey katarsanız yemin ediyorum 1-2 ay içinde Gm kasası gibi olur lonca kasamız sadece biraz emek vermeliyiz

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

kasaphasan06 yazdı:Lonca kasası ve Ekonomisiyle İlgili Birkaç Öneri :[/b]

Öncelikle elde olan bütün item maden materyal vs vs her şeyin çetelesini tutup kalem altına alınması

Ardından Bütün Lonca Üyelerinden gönüllerinden geçen materyal item maden vs vs leri rica edelim ( Kişinin insayitifine bağlıdır zaten kullanmadığı madeni vs verir lonca kasasına da destek olmak istiyorsa biraz da kendisinden verebilir )

Canım sıkılıyor diye geçinen kişiler Kesinlikle Madene yönlendirilmeli hiçbir kurt zamanının en küçük snysini bile boş geçirmemelidir

Haftalık aidat gibi ücret alımı yapılmalıdır

40 Seviye üstü oyunculardan her hafta başı 500 b oyun parası alınmalı nereden bakarsak 30 kişiden alınan para ile 15m haftalık kazanç olur

Bu paranın bir kısmı ile bankada bulunmayan maden vs itemlerin karşılanması ( Atıyorum akik madeninmizde yok 5m ayırıp akik alarak çantaya koymak )

İsteyen kişiler abartmamak şartıyla kasanın olanakları çerçevesinde istediği şekilde kasayı kullanabilmeli atıyorum item üretecek akiği eksik Kasa sorumlusundan rica ederek alabilir ( tabiî ki başkalarınında ihtiyacı olduğu için eline akik geçtiği zaman veya başka saf maden bunu kasaya tekrar koymalıdır )

Kasan oyuncular item almak zorunda değiller atıyorum 25 lwl adam kasacak kasadan ihtiyacı olan itemi alsın kassın zaten 35 olunca hiçbir işine yaramayacak tekrar kasaya bıraksın böyle bir döngü çerçevesinde hem cepteki parası gitmez hemde lonca kasasını kullanmış olur

Belirli günlerde belirlenen kişiye lonca çapında üretim yapma desteği sunmak olabilir atıyorum Kurtlarx…. Adındaki kişiye bu ay ecel getiren üretelim dedik herkes yardımcı olacak ve arkadaşa 1 hafta içinde ecelini üreteceğiz …

Lonca üyeleri oyunda olduğu saatlerde biraz zamanınıda lonca kasası için maden toplamaya ayırmalıdır…

Tabiî ki bu konu biraz sakat olabilir . Adam madeni alır geri vermez bunlar sadece bu kişinin onurunu ve güvenirliğini zedeler unutmayın lonca üyeliği almak kişisel amaçlar için değildir kısa vadede yapacağınız kazançlar hiçbir işinize yaramaz …

Ablacım sadece öneridir ben açıkça söylüyorum sizlerde 1-2 şey katarsanız yemin ediyorum 1-2 ay içinde Gm kasası gibi olur lonca kasamız sadece biraz emek vermeliyiz

++++++++++
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Video Uplate nasıl ediliyor arkadaşlar önereceğiniz basit kullanımlı birs ite var mı ?
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

kurtreis yazdı:Video Uplate nasıl ediliyor arkadaşlar önereceğiniz basit kullanımlı birs ite var mı ?
Vimeo'yu tavsiye ederim Murat abi veya Dailymotion da olabilir.
http://vimeo.com/
Bu sitede üye olduktan sonra aylık 500MB upload hakkı tanınıyor ingilizce ama basit bir ingilizce. Yukarı Upload yazıyor oraya tıkladıktan sonra büyük bir yazı ile sayfanın ortasında Choose a file to upload yazısı çıkıyor oraya tıklayıp upload edeceğin videoyu seçiyorsun. Upload başladığı sırada uploadın ilerlemesinin göstergesinin hemen alt kısmında Title yazısı çıkıyor bu yazının altına videonun başlığını yazıyoruz Title'nin altında Description yazısı var bu yazının altına ise videonun açıklamasını yapıyoruz ve bu yazının altında Tags yazısı var tagsın anlamı etiketler.Yani burda ne yazıldığında videomuz çıksın istiyorsak onu belirliyoruz etiketler yazılırken araya virgül koyulmalı.
Vimeoyu bu sitede video şeklinde göstermek için ise:

Kod: Tümünü seç

[Vimeo] Buraya video linkinde http://vimeo.com/ yazsından sonra gelen kısmı yapıştırıyoruz.  [/Vimeo]

kullanabiliriz.

Dailymotion'da ise herşey zaten Türkçe ben kullanışlı olması bakımından vimeoyu öneririm.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

BENİM İÇİN HERSEYE DEĞER BİR RESİM SONUNDA HASAN(Kurtlarxsarıyerli 'ye)ABLA DEDİRTTİM =) BU BENİM İÇİN PEK ZOR OLMADI KENDİ SÖLEDİ BENCE BAYA DA İYİ OLDU SENİ SEVİYORUM KARDESİM BU RESMİ KOYMAMA COK KIZCAKSIN FAKAT İNAN BANA BEN ABLA DEDİRTİM YAH SANA =) 2 AY FARKLA BUNUN MUTLULUGUYLA KOYDUM=) CANIM BENİM BİTANEMSİN=) (2 AY AY AYDIR HASANIM BUDA SANA) :lol: :lol:

Resim
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen Sariyerli »

kurtlarxrdrya yazdı: BENİM İÇİN HERSEYE DEĞER BİR RESİM SONUNDA HASAN(Kurtlarxsarıyerli 'ye)ABLA DEDİRTTİM =) BU BENİM İÇİN PEK ZOR OLMADI KENDİ SÖLEDİ BENCE BAYA DA İYİ OLDU SENİ SEVİYORUM KARDESİM BU RESMİ KOYMAMA COK KIZCAKSIN FAKAT İNAN BANA BEN ABLA DEDİRTİM YAH SANA =) 2 AY FARKLA BUNUN MUTLULUGUYLA KOYDUM=) CANIM BENİM BİTANEMSİN=) (2 AY AY AYDIR HASANIM BUDA SANA) :lol: :lol:

Resim

SEN MUTLU OL DİYE DEDİM DERYACIM :D :D YOKSA SENİ 2 AY BÜYÜKSÜN DİYE ABLA GRUBUNA ALMIYORUM :D

HEM FARKINDAYSAN ABLA DAN SONRA ( :P ) KOYMUSUM BEN :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan