viewtopic.php?f=28&t=90894 dEVAMI NİTELİĞİNDEKİ EN İYİ KONU
viewtopic.php?f=28&t=91469 .. dEVAMLARI
viewtopic.php?f=28&t=91739 .. DEVAMLARI
viewtopic.php?f=127&t=96298 VE BAYKUŞ KRAL 1 !
KİMSE KALMADI ARTIK
H.b pnpa ne buralar çok soğuk üşüyorumhaydegidelum yazdı:as h.g
yaf kapatcam loncayı o yüzden sayfayı açarken alttan ısıtmalı yaptırcaktım olmamış şimdi soba yakıoz fayda yok !CruicaL yazdı:H.b pnpa ne buralar çok soğuk üşüyorumhaydegidelum yazdı:as h.g![]()
zencilere soba yohhaydegidelum yazdı:yaf kapatcam loncayı o yüzden sayfayı açarken alttan ısıtmalı yaptırcaktım olmamış şimdi soba yakıoz fayda yok !CruicaL yazdı:H.b pnpa ne buralar çok soğuk üşüyorumhaydegidelum yazdı:as h.g![]()
CruicaL yazdı:zencilere soba yohhaydegidelum yazdı:yaf kapatcam loncayı o yüzden sayfayı açarken alttan ısıtmalı yaptırcaktım olmamış şimdi soba yakıoz fayda yok !CruicaL yazdı:H.b pnpa ne buralar çok soğuk üşüyorumhaydegidelum yazdı:as h.g![]()
Siyahlara ölümCruicaL yazdı:zencilere soba yohhaydegidelum yazdı:yaf kapatcam loncayı o yüzden sayfayı açarken alttan ısıtmalı yaptırcaktım olmamış şimdi soba yakıoz fayda yok !CruicaL yazdı:H.b pnpa ne buralar çok soğuk üşüyorumhaydegidelum yazdı:as h.g![]()
Loncamız İçinde ki İç Çatışmadan Faydalanmak İsteyen Dış Güçlere Aldanmayacağız 01/07/2010 Alt Yapısıyla 03/07/2011 Resmi Kuruluş Tarihi Olan VE Eskilerin Devamı Niteliğindeki Loncamızı Yıpratmaya Çalışan Karşı Güçlere Kapılarımızı Her Zamanki Gibi Şiddetle Kapayacağız !!! Lütfen Konuşmalarınıza Düzen Ve Biçim Verin IRKÇI DEĞİLİZ Biz ! Yaşasın Baykuş Fanatikliği ! Hak Özgürlük Eşitlik Hareketimizden İlkelerimizden Hiç Bir Zaman Sapmayacağız. !!! Biz 1 Sene Boyunca Bu Kuruluşun Alt Yapısını Hazırladık Kolay Kolay Yıkılmayız..Bloodmage yazdı:Siyahlara ölümCruicaL yazdı:zencilere soba yohhaydegidelum yazdı:yaf kapatcam loncayı o yüzden sayfayı açarken alttan ısıtmalı yaptırcaktım olmamış şimdi soba yakıoz fayda yok !CruicaL yazdı:H.b pnpa ne buralar çok soğuk üşüyorumhaydegidelum yazdı:as h.g![]()