<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen cansuhzn »

Rescuer yazdı:
kurtreis yazdı:Arkadaşlar bir konuda duyuru yapmak istiyorum bildiğiniz gibi çok uzun bir zaman önce lonca kurallarını çiğnediğim için o zamanki kural ve ceza sistemimiz doğrultusunda charımı silmem gerekmişti bende kurallara biat etmiş ve charımı silmiştim charımı silmeden önce klan kanalından charımı siliceğimi duyurmuştum işte o esnada bir vatandaş kim olduğunu bilmiyorum charı silmemle Kurtreis ismini almıştı bu gün o şahısla oyunda karşılaştık amacının char çalmak olmadığını art niyetinin olmadığını vs. anlattı ve ısrarım üzerine Kurtreis nick'ini bana geri verdi o charı silince ben tekrardan Kurtreis adında char açabildim ( Büyücü ) o charıda kasıcam elbette bildiğiniz gibi benim için önemli bir isim ilk göz ağrım :) yani ben o chardayken aşşalık hırsız gibi terimlerle bana yaklaşmassanz sevinirim sölediğim gibi ismi geri aldım :)
Kolay gelsin, bu arada dün benden birisi şifremi istedi dikkatli bakınca adının Kürtreiis olduğunu anladım ve vermedim, bölgeden uyarı yapınca çıktı oyundan ama tekrar girerse de kanmayın :) Herkese iyi Oyunlar...

O Şahıs Benden De İstedi Kardeşim O Ara Savaştaydık =) Muratada Anlattım Akşam Güldük =) O Bizi Guldurdu Alahta Onu Islah Etsin Ne Diyim...

Dunde Benden Savaşın Ortasında İstedi Baktım Kürtxreis Dedin Gibi Ü Le =) Kafamı Çevirdim Murat Yanımda =) Ki Zaten Benim HEsabımda Muratın HEsabıdır.
Herneyse HEycanlansın Diye Reis Şuan Savaştayız Zor Konuşuyorum Dedim Heycanlansın Diye =) Olsun Sen 2 Dk Ver Dedi =) Tamam Reisim Dedim Vereyim =) Kafadan Şifre Yazdım Bide HEsap Adı Olucaktı Dedi =) HEsap Adıda Bole Bole Dedim Bi Heycanla Çıktı Oyundan =)

Aradan Dk Geçti Sen Benle KAfamı Buluyosun Diye Pmm Attı=) Koçum Sen Cin Mi Oldunda Adam Çarpıyosun Dedin Sen Şeytansan Ben SEnden Şeytanım =))

Bu Şekilde Kolay Yoldan Para Kazanmaya Çalışanlar Başkalarının Emeklerine Goz Dikenler Elinizi Vicdanınıza Koyup Bir Düşünün...Ya Sizin Emekler Harcadınız Degerleri Şeyleri De Başkası Gelip Kolay Yoldan Elde Etmeye Çalışırsa ? ?

Siz Blliki Vicdanınızı Rahat Ettiriyosunuz Ama Öbür Dünyada Bakalım Nasıl Rahat Edeceksiniz...Sizi Allaha Havale Ediyorum Ve Allahtan Sizi Islah Etmesini Diliyorum...
Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Hüseyin turnuva 1 hafta sarkıtıldı derken nasıl oluo kardeşim yani 1 hafta sonrasınamı alındı ygs nedeniylen :?:
ayrıca arkadaşlar cuma - cumartesi - pazar hariç bundan sonra oyunda olamıcam malum sınavlar hız kazanıyor gene okulda :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansuhzn »

Sariyerli yazdı:Hüseyin turnuva 1 hafta sarkıtıldı derken nasıl oluo kardeşim yani 1 hafta sonrasınamı alındı ygs nedeniylen :?:
ayrıca arkadaşlar cuma - cumartesi - pazar hariç bundan sonra oyunda olamıcam malum sınavlar hız kazanıyor gene okulda :)

Kardeşim 11 Nisanda Karar Kılınan Turnuva Gunu 18 Nisana Alındı.Ygs Nedeniyle.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

evet Turnuva tarihi 18 nisana alındı geç olmsı katılıcak olan arkadaşalrımız için dah iyi olucaktır en azıdnan eksiklerini tamamlamak için daha fzla zamanı olucak herkesin ayrıca tüm üyelerimiz iyi bir forum takipçisi olmadığı için yönetim önde olmak üzere tüm locnanın dir loncadaşlarını konu hakkında bilgilendirmesini istiyorum katılım şartları turnuva tarihi gibi hususları duyan duymayana bildirsin kısacası ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Resim

yav nerdesiniz millet 3 gündür ses yok sayfada :)
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/home.php?#!/notes/turkiye-canazerbaycan-kardesligi/ermenistan-ve-azerbaycan-arasinda-askeri-catisma-azeri-asker-sehit-basimiz-sagul/111505062212488

beyler beklenılen savaş başladı sanırım basımız sag olsun 1 sehit
Resim
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

cansuhzn yazdı:
Rescuer yazdı:
kurtreis yazdı:Arkadaşlar bir konuda duyuru yapmak istiyorum bildiğiniz gibi çok uzun bir zaman önce lonca kurallarını çiğnediğim için o zamanki kural ve ceza sistemimiz doğrultusunda charımı silmem gerekmişti bende kurallara biat etmiş ve charımı silmiştim charımı silmeden önce klan kanalından charımı siliceğimi duyurmuştum işte o esnada bir vatandaş kim olduğunu bilmiyorum charı silmemle Kurtreis ismini almıştı bu gün o şahısla oyunda karşılaştık amacının char çalmak olmadığını art niyetinin olmadığını vs. anlattı ve ısrarım üzerine Kurtreis nick'ini bana geri verdi o charı silince ben tekrardan Kurtreis adında char açabildim ( Büyücü ) o charıda kasıcam elbette bildiğiniz gibi benim için önemli bir isim ilk göz ağrım :) yani ben o chardayken aşşalık hırsız gibi terimlerle bana yaklaşmassanz sevinirim sölediğim gibi ismi geri aldım :)
Kolay gelsin, bu arada dün benden birisi şifremi istedi dikkatli bakınca adının Kürtreiis olduğunu anladım ve vermedim, bölgeden uyarı yapınca çıktı oyundan ama tekrar girerse de kanmayın :) Herkese iyi Oyunlar...

O Şahıs Benden De İstedi Kardeşim O Ara Savaştaydık =) Muratada Anlattım Akşam Güldük =) O Bizi Guldurdu Alahta Onu Islah Etsin Ne Diyim...

Dunde Benden Savaşın Ortasında İstedi Baktım Kürtxreis Dedin Gibi Ü Le =) Kafamı Çevirdim Murat Yanımda =) Ki Zaten Benim HEsabımda Muratın HEsabıdır.
Herneyse HEycanlansın Diye Reis Şuan Savaştayız Zor Konuşuyorum Dedim Heycanlansın Diye =) Olsun Sen 2 Dk Ver Dedi =) Tamam Reisim Dedim Vereyim =) Kafadan Şifre Yazdım Bide HEsap Adı Olucaktı Dedi =) HEsap Adıda Bole Bole Dedim Bi Heycanla Çıktı Oyundan =)

Aradan Dk Geçti Sen Benle KAfamı Buluyosun Diye Pmm Attı=) Koçum Sen Cin Mi Oldunda Adam Çarpıyosun Dedin Sen Şeytansan Ben SEnden Şeytanım =))

Bu Şekilde Kolay Yoldan Para Kazanmaya Çalışanlar Başkalarının Emeklerine Goz Dikenler Elinizi Vicdanınıza Koyup Bir Düşünün...Ya Sizin Emekler Harcadınız Degerleri Şeyleri De Başkası Gelip Kolay Yoldan Elde Etmeye Çalışırsa ? ?

Siz Blliki Vicdanınızı Rahat Ettiriyosunuz Ama Öbür Dünyada Bakalım Nasıl Rahat Edeceksiniz...Sizi Allaha Havale Ediyorum Ve Allahtan Sizi Islah Etmesini Diliyorum...
+
Diğer taraftaki hesaplaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum bu konuda sadece benim yüzümden yanacaklar vardır diye düşünüyorum, çok hakkım yenmişti...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

murat abi turnuva 18 nisan günü saat kaçta olucak ?
18 nisan saat 14:30 la 16:45 arası sarıyer-eyüp maçında olucam çok büyük bir ihtimalle
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

cansever18181 yazdı:

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/home.php?#!/notes/turkiye-canazerbaycan-kardesligi/ermenistan-ve-azerbaycan-arasinda-askeri-catisma-azeri-asker-sehit-basimiz-sagul/111505062212488

beyler beklenılen savaş başladı sanırım basımız sag olsun 1 sehit
Resim

Bir fidanımız daha toprağa düştü Azeri şehidimizin ruhu şad olsun bu kahpe düzen bozulacak elbet bu asil millet yine elinde kılıcı hak yolunda mazlumun yanında zalimin karşısında olucak elbet bir gün sabır taşıcak Türk'ün öfkesi nice canlar alıcak Türk'e üstten bakanlar kaçacak yer arıycak ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Sariyerli yazdı:murat abi turnuva 18 nisan günü saat kaçta olucak ?
18 nisan saat 14:30 la 16:45 arası sarıyer-eyüp maçında olucam çok büyük bir ihtimalle
Hasanım saat 6 da başlıycak turnuvalar herkes o saatte oyunda olsun ki oyunda olursun sanırım bide Hüseyin benim tüm charları turnuvadan çıkart ben hakem oalrak sadece yöneticem aktiviteyi güncel tüm üyelerimize konuyu tebliğ edin katılım ücretini turnuva günü alıcaz ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...

“Lonca İletişim” sayfasına dön