**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
http://img185.imageshack.us/i/yunus.jpg/ sayqılarr :mrgreen: :mrgreen:
Bu Forum Hesabı Temiz Bir Forum İçin Hacklenmiştir
...... Milletin Annesine Küfür Edenin / İftira Atanın Elinden Hesabını Alırız.......03.03.2010 15:07 .
- kskxizmir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ßiz bu YAKA'yı KARŞI'lıksız sevdik
ÇiRkiN KraL !...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Rowxglyon u 3/1 yendim Mecler kesti...
Rowxmareşali 3/1 yendem Rowxloser kesti...
Yalansa yalan deyin de göreyim namuslu kim namussuz kim. Kimin vs atarken dürüst olup olmadığı çıksın ortaya...
Not : Mareşali sevmem ama bazen dürüst davranmaktadır, gloyn ile vs atarken, gloynu kesince bana saldıran Mec ler i ikaz etti, sonra arzlar böyle arzlar şöyle denince bozuluyorsunuz dedi, ama mec ler ve loser dinlermi, son vs de mareşali kestim ve kazandım canım 11 di loser denen çakal gelip kesti
[/color]
Yalansa yalan deyin de göreyim namuslu kim namussuz kim. Kimin vs atarken dürüst olup olmadığı çıksın ortaya...
Not : Mareşali sevmem ama bazen dürüst davranmaktadır, gloyn ile vs atarken, gloynu kesince bana saldıran Mec ler i ikaz etti, sonra arzlar böyle arzlar şöyle denince bozuluyorsunuz dedi, ama mec ler ve loser dinlermi, son vs de mareşali kestim ve kazandım canım 11 di loser denen çakal gelip kesti
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
birincisi hep kudrette hile yaptın
ikincisi beni 3 - 1 kesitine dair foto koy 3 kere öldürdügüne dair charı ben bu oyunu bırakcam diyo ki ws sonrası bide ne olcak yaptıysa kudrette hala kudretim var aklın kücük oyunlarına devam et ama ama her zman beklerim seni ws adam gibi
ikincisi beni 3 - 1 kesitine dair foto koy 3 kere öldürdügüne dair charı ben bu oyunu bırakcam diyo ki ws sonrası bide ne olcak yaptıysa kudrette hala kudretim var aklın kücük oyunlarına devam et ama ama her zman beklerim seni ws adam gibi
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bygloyn yazdı:birincisi hep kudrette hile yaptın
Çocukça cevaplar yazmayın, delikurt sormuş olanı biteni yazmış ve size sormuş, yalansa yalan deyin demiş kıvırmayın cevap verin, vs de sizi kestimi ? Sizi kesince Mec ler ve loser onu kestimi ?
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
delikurt insan ol kendi charından cevap yaz oke aybala oyuna bi kere girmiyor ne kısmtetse biz yazı yazınca dalmıyor bide forum sayfamıza afedersin ama yazı yazma anlıcagın dilden konuscam istedin zamanda ws atarım sende rahat ol
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
Titxdelikurt yazdı:Rowxglyon u 3/1 yendim Mecler kesti...
Not : Mareşali sevmem ama bazen dürüst davranmaktadır, gloyn ile vs atarken, gloynu kesince bana saldıran Mec ler i ikaz etti, sonra arzlar böyle arzlar şöyle denince bozuluyorsunuz dedi, ama mec ler ve loser dinlermi, son vs de mareşali kestim ve kazandım canım 11 di loser denen çakal gelip kesti[/color]
delikurt'u 44 lvl de 17 kere yendim o ise yalnızca 2 kere beni yendi sonrasında ws teklif etti kendi gelmedi 50 kere ben çağırdım gene gelmedi şimdi gene sesleniyorum deli gel ws yendiklerinle hava atma gel büyük oynayalım ???? gel benide yen.
işi biliceksin işi ayağına getiriceksin bekliyorum oke.
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
ve 2 incisi sizin gibi küfürbazlar çok konuşmasın senin gibi küfürlü konuşacağıma çocukca konuşurum ama insanlar bu bebe ama saygılı insan derler sizin gibi 70 milyonun çocuğu demezler elizabetxaybalaTitxaybala yazdı:bygloyn yazdı:birincisi hep kudrette hile yaptın
Çocukça cevaplar yazmayın, delikurt sormuş olanı biteni yazmış ve size sormuş, yalansa yalan deyin demiş kıvırmayın cevap verin, vs de sizi kestimi ? Sizi kesince Mec ler ve loser onu kestimi ?
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Tit leR LutfeN koNuya yoRum yaPma$ın...taRtısma haLıne getiRip koNu kapaNacaK.1 yaZıdan $onra Risky e şikayet...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World

80 canla kesiyodum da son anda vurabildi bir tane.
+ kanıtsız olarak konuşmayın benim gibi ortaya kanıt koyup öyle konuşacaksınız
Row'lar bu konu hakkında daha fazla yorum yapıp lonca konusunu tartışma ortamına çevirmeyelim. Oyuna düşmeyelim.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem