Reqion yazdı:Güncel
~~DeathxTeam~~
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: ~~DeathxTeam~~
Loncanızda Bana Yer Varmı
Tılsım Sunucusunda Geliyorum Oyunu Uzun Zamandır Oynuyorum Bir Çok Bilgimde Var 
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
kadim kesmenin yollarını bulduk şimdilik bunu denemekde yarar var
Taktik 1
1. grub
1 savaşcı tank full element, ateş direnci 1000 olacak
4 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak
1 büyücü
2. grub
Full şifacı olacak ve tanka sürekli ck atıcak anında hiç bekletmeden eli hep ck de olucak
Taktik 2
1. grub
1 değişmeli büyü
1 büyü
3 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak
2. grub
Full şifacı olacak ve tanka sürekli ck atıcak anında hiç bekletmeden eli hep ck de olucak
2. taktikdeki özellik şu şifalardan biri eli ve pc si hızlı olan seçilmiş 7 büyücüden grubdaki büyücü kutup açdığı anda çıkartıp kutup süresi dolan büyüyü alıcak bu arada savaşcı grubdaki büyüye hedef saptırma atıcak bu büyücü kutup menzili dışında kalıcak ve dalıcak hasarları elektrik ve buz olacak çünkü max işlemiyor. Uzun sürebilir fakat canı 90 a inmeden hiç kimse dalmayacak kutup süresi tankı 2 hasardan kurtarıyor 5 sn. 1 hasar veriyor hidra kutupdan çıkar çıkmaz hedef saptırma süresi dolduysa eğer hedef saptıracak dolmadıysa kışkırtma atıcak hiddeti artması için sürekli dalma halinde bulunacak 50 candan sonra hep dışarda kalıp menzilli silah ile dalacak hedef saptırma ile büyü tanka çekicek hedef saptırma yoksa o büyü dalmayacak
diğer grublar normal 5 savaşcı 1 büyücü
biliyorum çok zor bir taktik ama denememiz gerekiyor böyle kesersek eğer bir ilk olacak seçim sizin varsa daha iyi bi yöntem deneyelim
bide kafamı karışdıran bi kısım var kritik zırhı acaba kadimin verdiği hasarımı düşürüyorki
not: kadim 20 bin vuruyor asit hasarı deildir katalizör etkisidir. bu etki büyü bozma ile malesef silinmior silindiğini sandık fakat olmadı
Sancaktakı yenıcerıxdadawa adlı kısıden alıntıdır . Bundan baska bır yontem uretebılırmıyız diye lonca paylasım sayfasına koydum loncamızdan bilgili kişileri beklıyorum.umarum bizde bir kesim taktiği bulucaz . yorum siz değerli lonca arkadaslarımın ve diğer arkadaslarımın ...
Taktik 1
1. grub
4 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak
1 büyücü
2. grub
Taktik 2
1. grub
1 değişmeli büyü
1 büyü
3 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak
2. grub
2. taktikdeki özellik şu şifalardan biri eli ve pc si hızlı olan seçilmiş 7 büyücüden grubdaki büyücü kutup açdığı anda çıkartıp kutup süresi dolan büyüyü alıcak bu arada savaşcı grubdaki büyüye hedef saptırma atıcak bu büyücü kutup menzili dışında kalıcak ve dalıcak hasarları elektrik ve buz olacak çünkü max işlemiyor. Uzun sürebilir fakat canı 90 a inmeden hiç kimse dalmayacak kutup süresi tankı 2 hasardan kurtarıyor 5 sn. 1 hasar veriyor hidra kutupdan çıkar çıkmaz hedef saptırma süresi dolduysa eğer hedef saptıracak dolmadıysa kışkırtma atıcak hiddeti artması için sürekli dalma halinde bulunacak 50 candan sonra hep dışarda kalıp menzilli silah ile dalacak hedef saptırma ile büyü tanka çekicek hedef saptırma yoksa o büyü dalmayacak
diğer grublar normal 5 savaşcı 1 büyücü
biliyorum çok zor bir taktik ama denememiz gerekiyor böyle kesersek eğer bir ilk olacak seçim sizin varsa daha iyi bi yöntem deneyelim
bide kafamı karışdıran bi kısım var kritik zırhı acaba kadimin verdiği hasarımı düşürüyorki
not: kadim 20 bin vuruyor asit hasarı deildir katalizör etkisidir. bu etki büyü bozma ile malesef silinmior silindiğini sandık fakat olmadı
Sancaktakı yenıcerıxdadawa adlı kısıden alıntıdır . Bundan baska bır yontem uretebılırmıyız diye lonca paylasım sayfasına koydum loncamızdan bilgili kişileri beklıyorum.umarum bizde bir kesim taktiği bulucaz . yorum siz değerli lonca arkadaslarımın ve diğer arkadaslarımın ...

Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
- DeathxCent
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Lavazım Comandosu BEN geldım nasılsınız haftaya ıns oyunda olucam bu ılk carsım baba yatar safak artar ................... herkez tell nosunu yazsın alacam haftaya

DeathXcent
BİZ KAYBETMEYİZ VAZGEÇERİZ
Mekanikbuff/puff
ASKER GİDİCEK GERİ GELİCEK BABA YATAR SAFAK ARTAR
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
DeathxCent yazdı:Lavazım Comandosu BEN geldım nasılsınız haftaya ıns oyunda olucam bu ılk carsım baba yatar safak artar ................... herkez tell nosunu yazsın alacam haftaya
Hq GeLdin KarDeşim.
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Oo asker gelmiş.Kardeşim gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada biraz erken ama şafak kaç?DeathxCent yazdı:Lavazım Comandosu BEN geldım nasılsınız haftaya ıns oyunda olucam bu ılk carsım baba yatar safak artar ................... herkez tell nosunu yazsın alacam haftaya
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- DeathxCent
- İri Fare Avcısı
dagıtıma 1 ay var safak daha saymıoz mehtap bızımkı .D 420 den dustum ıste 460 tı tell no yazın haftaya alacam arıcam sızı

DeathXcent
Mekanikbuff/puff
- DeathxCent
- İri Fare Avcısı
DUR DİNLE KIM GELIYOR KIM GELIYOR 2.IKMAL GELIYOR KUKREYEREK YERI GOĞÜ INLETEREK 2. IKMAL 2.IKMAL HEY HEY HEY...... EN COK BU MARSI SOYLETIYOLAR HADI HAFTAYA GELIOM OYUNA GIRMEYEN SOOOOOOOO OLSUN .d SABAH 11 DE GERIRIM HADI HEPINIZE KOYAMDA SAFAK ARTSIN
)

DeathXcent
Mekanikbuff/puff