koduğum senin YGS seneye o zaman a kadar beni bekletme korum kapının önüne 7-8 haziran gibi kısmetse ben oyuna başlıyorum mynet e de fax çekicem bu araLar belki çarı alırım onu dizerim feLan işte. sende o haftalar oyuna dön yazlılar felan biter başlarız sen alper mert feLan
yasinim kankam su sınavı kazanayuım tutturiyim istanbul hukugu daha rahat kafaylan gelecem bak o zaman neler yapacaz süper planlarım var Hakanım gülüm Telefonum yasinde - alperde - veyselde - gürkanda var sen herhangi birinden rica et versin forumdan vermek yasak
Halil bizde boşta bir tane wild car var istersen vere biliriz sana hemde sobee de.
boşta olan çar sa = Wildasterix Biz Wildsınega ve Wildhakan ı kullanıcaz artık, zaten bunları kullanıyoruz
Loncamızın Şartları :
1- Lonca carı açmak zorunludur ve Açılan Lonca carları arz olmak zorundadır.
2- Küfür - hırsızlık - Dolandırıcılık gibi davranışlarda bulunan direk Loncadan atılır.
3- Lonca toplantısına 3 kere üst üste Sebep bildirmeden katılmayanlar loncadan atılır
4- Lonca içi üretimler ücretsizdir
5- Lonca carlarının kasılmasında her üye boş zamanında yardım etmelidir
Loncamızın sağlayacağı avantajlar :
1- Her üyemizin Lonca carlarının kasımına Yardımcı olunacak
2- Üyelerimizin üstünü tamamlamasında maden - para yardımı yapılacak
3- Lonca içi üretimler ücretsiz olacağından işçilik derdi kalmayacak
4- Üyelerimizn açacağı lonca carlarına 25 lwl de belli bir rütbeye kadar kasımını biz üstleniyoruz(2500)
5- En Önemlisi Tamamiyle güvenli ve Herkezin görüşlerini özgürce söyleyebileceği bir ortam sunuyoruz !!!
Lonca Alımları 05.25.2010 tarihinde başlıcaktır
[imghttp://i1005.hizliresim.com/2010/5/8/4906.jpg][/img]
Suskunlugumuz Asaletmizdendir...
[/b]
Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!