OsmanLı Loncası [TLOO]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ruthlesx19
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: OsmanLı Loncası [TLOO]

Mesaj gönderen ruthlesx19 »

Merhaba arkadşlar ben Xçorumlu hakkımda dolaşan söylentilere uzun zamandır forumu giremediğim için cvb veremedim şimdi öncelkikle Cihadxblackdewile ve bikaç gerekesiz inasana teker teker cvb vereceğim :x Cihad 1. ben sana loncaya girmek için yalvardın dedim fakat söylediğim ali adlı kişi TLOO yöneticisi goodfather diil cihad locansı başkanı cihadxkerbela idi . ;) 2. senin bi insanı savaşta kesmen onun hakkında ezik vs birçok hakerette bulundrumanı gerektirmez :evil: 3. kardeşim eer bir problemin varsa önce foruma taşımak yerine benimle konuşabilirsin bu senin amacanın konuyu halletmek diil kızıştırmak olduğunu gösterir . Sana söylicekelrim bu kadar ensonxleonar=ahmet sıra sende sen nasıl bir kişiliğe sahipsinki 1.5 yıl önce yaşanın olayın kinini içinde tutuyorsun ve yine nasıl bir kişilğe sahipsen TLOO loncasından atlımayı hazmedemiyor her defasında hakkımda ileri geri konuşup her şeye *MAYDANOZ * oluyorsun ve son olarak bana karaktersiz diorun ama o gün loncanın msn adresinde yaptığımız tartışma sonucunda şuan kendisiyle aramızın kötü olduğu erol seni loncadan attı. buda gösteriyorki kişiliksiz olan ben diğil sensin ayrıca konuya bilip bilmeden nie dadanıyorsun eğer sen gerçekten adam olsaydın hala bu kini sürdürmezdin. SÖYLİCEKELRİM bu kadar İYİ FORUMLAR!!! İYİ OYUNLAR!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Xçorumlu
TLOO
Şifacı
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

ruthlesx19 yazdı:Merhaba arkadşlar ben Xçorumlu hakkımda dolaşan söylentilere uzun zamandır forumu giremediğim için cvb veremedim şimdi öncelkikle Cihadxblackdewile ve bikaç gerekesiz inasana teker teker cvb vereceğim :x Cihad 1. ben sana loncaya girmek için yalvardın dedim fakat söylediğim ali adlı kişi TLOO yöneticisi goodfather diil cihad locansı başkanı cihadxkerbela idi . ;) 2. senin bi insanı savaşta kesmen onun hakkında ezik vs birçok hakerette bulundrumanı gerektirmez :evil: 3. kardeşim eer bir problemin varsa önce foruma taşımak yerine benimle konuşabilirsin bu senin amacanın konuyu halletmek diil kızıştırmak olduğunu gösterir . Sana söylicekelrim bu kadar ensonxleonar=ahmet sıra sende sen nasıl bir kişiliğe sahipsinki 1.5 yıl önce yaşanın olayın kinini içinde tutuyorsun ve yine nasıl bir kişilğe sahipsen TLOO loncasından atlımayı hazmedemiyor her defasında hakkımda ileri geri konuşup her şeye *MAYDANOZ * oluyorsun ve son olarak bana karaktersiz diorun ama o gün loncanın msn adresinde yaptığımız tartışma sonucunda şuan kendisiyle aramızın kötü olduğu erol seni loncadan attı. buda gösteriyorki kişiliksiz olan ben diğil sensin ayrıca konuya bilip bilmeden nie dadanıyorsun eğer sen gerçekten adam olsaydın hala bu kini sürdürmezdin. SÖYLİCEKELRİM bu kadar İYİ FORUMLAR!!! İYİ OYUNLAR!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bak Akılsız kardesim. Biz Cihadxkerbela ile Cihadx Carımı actıktan sonra tanıstık. Ondan once Hiç bi şekilde konuşmamız yok ve Benide Loncaya aLan CİHADX Baskanı oLan CİHADXNUH Almıstı. Ve yalvarmamıstım. İstekde bulundugumda benı dırek almıstı. Eger Hatırlıyorsada Ona Sorabilirsiniz. Adam olmadıgın Icın Senın baskanınla konustum FAKAT HİÇ BİR FAYDASI OLMADI. Tek çare Düşman olmakmış bunu anladım. Ve Sizin listenizden Bi tane bile dostum yok bu yorumdan sonra.

Böyle bir kişiliğin TLOO Loncasında olduguna Cok üzülüyorum ve acıyorum..-
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

SeLamLaR ,

Cengizim haLLedeRiz istediğin etkinLiği meRak etme detayLı konuşuRuz biR aRa bu oLayı ...

biR diğeR konuda ''Cihadxblakcdewil'' ve ''Xçorumlu'' aRasındaki oLay , sizLeRden Ricam konu içeRisinde taRtışma çıkaRacak LafLaRdan sakınmanız ve taRtışmamnız ...

heRhangibiR ''TLOO''Lonca üyesi konu üzeRinden taRtışmaya yoL açacak yoRum yapaR ise geRekeni yapamktan çekinmeyeceğiz ufak biR uyaRıdıR , LoncadaşLaRıma ...

İyi eğLenceLeR ...
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,

Cengizim haLLedeRiz istediğin etkinLiği meRak etme detayLı konuşuRuz biR aRa bu oLayı ...

biR diğeR konuda ''Cihadxblakcdewil'' ve ''Xçorumlu'' aRasındaki oLay , sizLeRden Ricam konu içeRisinde taRtışma çıkaRacak LafLaRdan sakınmanız ve taRtışmamnız ...

heRhangibiR ''TLOO''Lonca üyesi konu üzeRinden taRtışmaya yoL açacak yoRum yapaR ise geRekeni yapamktan çekinmeyeceğiz ufak biR uyaRıdıR , LoncadaşLaRıma ...

İyi eğLenceLeR ...

ağzına biber sürerLer bak ((=

şaka bi yana gerçekten haddinden fazLa uzadı bu tartışma bence bunu oyun içerisinde bir araya geLerek haLLetmeye çaLışın bunu yapmanız hem aranızdaki tartışmanın bitmesi açısından hemde konunun kirletilmesi açısından önemLi ! Lütfen biraz anLayışLı oLun ...

Kalenderoğlu - Kalenderbey -
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    ruthlesx19
    Acemi Savaşçı
    Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ruthlesx19 »

BEN hiç bi şekilde kimseyle tatışmaları uzatma niyetinde diilim !! adam gibi konuşulup halledilebilir herşey fakat bu kadar baskıya karşıda benim 1 2 satır bişey yazmam mübahtır herhalde :cry:
    Xçorumlu
    TLOO
    Şifacı
    Kullanıcı avatarı
    EnSoNxLeonar
    Arzuhalci'nin Adamı
    Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

zuhahaha koçç kım kımı Loncadan atmıs anlamadım yanı :D hayaL dunyan baya genıs, eroL benım oyunda kaç seneLık dostum :D kısacası sen yokken bız vaRdık bu arada benı tek Loncadan atabıLecek kısı paşhabjk barış abıydı oda oyunu bıraktı :D cıhan abıyıde atlamayaım kraL adamdı ;) her neyse paşhabjk barış abı sahcıhan cıhan abı, eroLcıqDem dostuma selam OLsun :D corumLu gıbı ufaklıkları nıye muhattapa alıorsam anlamıorum :D
    Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
    Kullanıcı avatarı
    kalenderoglu
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

GönLümde bu dinmek biLmez sızı oLmasa
    GözLerimde gözLerinin izi oLmasa
    Bir de cana can katan o
    Sevdan oLmasa, sevdan oLmasa

Aahh. Bu hayat çekiLmez
    Aahh. bu hayat çekiLmez
    Sen oLmasan canım
    Aaahh. Bu çiLe çekiLmez...

üstüne aLınan herkeze geLsin ((=

• ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                    ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                    ~~~MüHeNDiSBey~~~
      Kullanıcı avatarı
      GoodfatheR
      FareAdam Düşmanı
      FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Ahu bu hayat çekiLmez Sen oLmasan özgüRRRRR :D ah bu çiLe çekiLmezzzz :D
      ~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
      Kullanıcı avatarı
      kalenderoglu
      FareAdam Düşmanı
      FareAdam Düşmanı

Bende bu cehennem gibi yurek oLmasa
      Hem de deli rüzgâr gibi hasret oLmasa
      Birde cana can katan o sevdan oLmasa
      Birde cana can katan o sevdan oLmasa

Ah bu hayat çekiLmez ah bu hayat çekiLmez
      Sen oLmasan aLimmm ah bu çile çekiLmez... ((=

• ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                      ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                      ~~~MüHeNDiSBey~~~
        Kullanıcı avatarı
        Estellimemo
        Şarapçı'nın Sırdaşı
        Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Estellimemo »

HayırLı Olsun ... BaşarıLar.

İyiForumLar.
        ooOEsRaReNGiZOoo
        oEsRaReNGiZo
        OooesrarengizooO

HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
        ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
        Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön