OsmanLı Loncası [TLOO]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Merhaba arkadşlar ben Xçorumlu hakkımda dolaşan söylentilere uzun zamandır forumu giremediğim için cvb veremedim şimdi öncelkikle Cihadxblackdewile ve bikaç gerekesiz inasana teker teker cvb vereceğim
Cihad 1. ben sana loncaya girmek için yalvardın dedim fakat söylediğim ali adlı kişi TLOO yöneticisi goodfather diil cihad locansı başkanı cihadxkerbela idi .
2. senin bi insanı savaşta kesmen onun hakkında ezik vs birçok hakerette bulundrumanı gerektirmez :evil: 3. kardeşim eer bir problemin varsa önce foruma taşımak yerine benimle konuşabilirsin bu senin amacanın konuyu halletmek diil kızıştırmak olduğunu gösterir . Sana söylicekelrim bu kadar ensonxleonar=ahmet sıra sende sen nasıl bir kişiliğe sahipsinki 1.5 yıl önce yaşanın olayın kinini içinde tutuyorsun ve yine nasıl bir kişilğe sahipsen TLOO loncasından atlımayı hazmedemiyor her defasında hakkımda ileri geri konuşup her şeye *MAYDANOZ * oluyorsun ve son olarak bana karaktersiz diorun ama o gün loncanın msn adresinde yaptığımız tartışma sonucunda şuan kendisiyle aramızın kötü olduğu erol seni loncadan attı. buda gösteriyorki kişiliksiz olan ben diğil sensin ayrıca konuya bilip bilmeden nie dadanıyorsun eğer sen gerçekten adam olsaydın hala bu kini sürdürmezdin. SÖYLİCEKELRİM bu kadar İYİ FORUMLAR!!! İYİ OYUNLAR!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Xçorumlu
TLOO
Şifacı
TLOO
Şifacı
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ruthlesx19 yazdı:Merhaba arkadşlar ben Xçorumlu hakkımda dolaşan söylentilere uzun zamandır forumu giremediğim için cvb veremedim şimdi öncelkikle Cihadxblackdewile ve bikaç gerekesiz inasana teker teker cvb vereceğimCihad 1. ben sana loncaya girmek için yalvardın dedim fakat söylediğim ali adlı kişi TLOO yöneticisi goodfather diil cihad locansı başkanı cihadxkerbela idi .
2. senin bi insanı savaşta kesmen onun hakkında ezik vs birçok hakerette bulundrumanı gerektirmez :evil: 3. kardeşim eer bir problemin varsa önce foruma taşımak yerine benimle konuşabilirsin bu senin amacanın konuyu halletmek diil kızıştırmak olduğunu gösterir . Sana söylicekelrim bu kadar ensonxleonar=ahmet sıra sende sen nasıl bir kişiliğe sahipsinki 1.5 yıl önce yaşanın olayın kinini içinde tutuyorsun ve yine nasıl bir kişilğe sahipsen TLOO loncasından atlımayı hazmedemiyor her defasında hakkımda ileri geri konuşup her şeye *MAYDANOZ * oluyorsun ve son olarak bana karaktersiz diorun ama o gün loncanın msn adresinde yaptığımız tartışma sonucunda şuan kendisiyle aramızın kötü olduğu erol seni loncadan attı. buda gösteriyorki kişiliksiz olan ben diğil sensin ayrıca konuya bilip bilmeden nie dadanıyorsun eğer sen gerçekten adam olsaydın hala bu kini sürdürmezdin. SÖYLİCEKELRİM bu kadar İYİ FORUMLAR!!! İYİ OYUNLAR!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Bak Akılsız kardesim. Biz Cihadxkerbela ile Cihadx Carımı actıktan sonra tanıstık. Ondan once Hiç bi şekilde konuşmamız yok ve Benide Loncaya aLan CİHADX Baskanı oLan CİHADXNUH Almıstı. Ve yalvarmamıstım. İstekde bulundugumda benı dırek almıstı. Eger Hatırlıyorsada Ona Sorabilirsiniz. Adam olmadıgın Icın Senın baskanınla konustum FAKAT HİÇ BİR FAYDASI OLMADI. Tek çare Düşman olmakmış bunu anladım. Ve Sizin listenizden Bi tane bile dostum yok bu yorumdan sonra.
Böyle bir kişiliğin TLOO Loncasında olduguna Cok üzülüyorum ve acıyorum..-
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
SeLamLaR ,
Cengizim haLLedeRiz istediğin etkinLiği meRak etme detayLı konuşuRuz biR aRa bu oLayı ...
biR diğeR konuda ''Cihadxblakcdewil'' ve ''Xçorumlu'' aRasındaki oLay , sizLeRden Ricam konu içeRisinde taRtışma çıkaRacak LafLaRdan sakınmanız ve taRtışmamnız ...
heRhangibiR ''TLOO''Lonca üyesi konu üzeRinden taRtışmaya yoL açacak yoRum yapaR ise geRekeni yapamktan çekinmeyeceğiz ufak biR uyaRıdıR , LoncadaşLaRıma ...
İyi eğLenceLeR ...
Cengizim haLLedeRiz istediğin etkinLiği meRak etme detayLı konuşuRuz biR aRa bu oLayı ...
biR diğeR konuda ''Cihadxblakcdewil'' ve ''Xçorumlu'' aRasındaki oLay , sizLeRden Ricam konu içeRisinde taRtışma çıkaRacak LafLaRdan sakınmanız ve taRtışmamnız ...
heRhangibiR ''TLOO''Lonca üyesi konu üzeRinden taRtışmaya yoL açacak yoRum yapaR ise geRekeni yapamktan çekinmeyeceğiz ufak biR uyaRıdıR , LoncadaşLaRıma ...
İyi eğLenceLeR ...
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,
İyi eğLenceLeR ...
ağzına biber sürerLer bak ((=
şaka bi yana gerçekten haddinden fazLa uzadı bu tartışma bence bunu oyun içerisinde bir araya geLerek haLLetmeye çaLışın bunu yapmanız hem aranızdaki tartışmanın bitmesi açısından hemde konunun kirletilmesi açısından önemLi ! Lütfen biraz anLayışLı oLun ...
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
-
- Acemi Savaşçı
BEN hiç bi şekilde kimseyle tatışmaları uzatma niyetinde diilim !! adam gibi konuşulup halledilebilir herşey fakat bu kadar baskıya karşıda benim 1 2 satır bişey yazmam mübahtır herhalde 
Xçorumlu
TLOO
Şifacı
TLOO
Şifacı
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
zuhahaha koçç kım kımı Loncadan atmıs anlamadım yanı
hayaL dunyan baya genıs, eroL benım oyunda kaç seneLık dostum
kısacası sen yokken bız vaRdık bu arada benı tek Loncadan atabıLecek kısı paşhabjk barış abıydı oda oyunu bıraktı
cıhan abıyıde atlamayaım kraL adamdı
her neyse paşhabjk barış abı sahcıhan cıhan abı, eroLcıqDem dostuma selam OLsun
corumLu gıbı ufaklıkları nıye muhattapa alıorsam anlamıorum

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
GönLümde bu dinmek biLmez sızı oLmasa
GözLerimde gözLerinin izi oLmasa
Bir de cana can katan o
Sevdan oLmasa, sevdan oLmasa
Aahh. Bu hayat çekiLmez
Aahh. bu hayat çekiLmez
Sen oLmasan canım
Aaahh. Bu çiLe çekiLmez...
üstüne aLınan herkeze geLsin ((=
GözLerimde gözLerinin izi oLmasa
Bir de cana can katan o
Sevdan oLmasa, sevdan oLmasa
Aahh. Bu hayat çekiLmez
Aahh. bu hayat çekiLmez
Sen oLmasan canım
Aaahh. Bu çiLe çekiLmez...
üstüne aLınan herkeze geLsin ((=
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Ahu bu hayat çekiLmez Sen oLmasan özgüRRRRR
ah bu çiLe çekiLmezzzz 
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
Bende bu cehennem gibi yurek oLmasa
Hem de deli rüzgâr gibi hasret oLmasa
Birde cana can katan o sevdan oLmasa
Ah bu hayat çekiLmez ah bu hayat çekiLmez
Sen oLmasan aLimmm ah bu çile çekiLmez... ((=
Hem de deli rüzgâr gibi hasret oLmasa
Ah bu hayat çekiLmez ah bu hayat çekiLmez
Sen oLmasan aLimmm ah bu çile çekiLmez... ((=
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
HayırLı Olsun ... BaşarıLar.
İyiForumLar.
İyiForumLar.
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...