Lathander'ın Yazdığı
Merhabalar,
Bazı silahların kesici, delici ve ezici olmalarına göre yaratıklardaki zırh değerlerinden doğru şekidle etkilenmediği tespit edilmiştir.
Bu silahlarda gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bu düzeltme ile birlikte kimi silahlarla verilen yetenekli ve yeteneksiz hasar miktarı bazı yaratıklara karşı düşerken, kimi silahlarda ise yükselecektir.
Ayrıca aynı sebepten ötürü derisi sertleşen bazı özel yaratıklara silah hasarı verilebiliyorken artık verilemeyecektir.
Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Tipi hatalı olduğu için zırhtan etkilenmemesi düzeltilenler:
Kafa Koparanlar
Güneş Asa
Baş Ağrısı
Hint Sopası
Rünlü Balyoz
Latif
Ashab-ı Kehf
Tesla Tabancaları
Bunu Zannedersem Bu Güncelleme oLunca Vurmuşsun ..Ardından Bu guncelleme Oyunculardan Gelen Şikayet Üzerıne Kaldırıldı .
Kritik! [7426]
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kritik! [7426]
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
guncelleme sadece yaratıklar uzerıne yapıldı yanı normal oyunculara yapılmadı.ZahirBey yazdı:Lathander'ın Yazdığı
Merhabalar,
Bazı silahların kesici, delici ve ezici olmalarına göre yaratıklardaki zırh değerlerinden doğru şekidle etkilenmediği tespit edilmiştir.
Bu silahlarda gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bu düzeltme ile birlikte kimi silahlarla verilen yetenekli ve yeteneksiz hasar miktarı bazı yaratıklara karşı düşerken, kimi silahlarda ise yükselecektir.
Ayrıca aynı sebepten ötürü derisi sertleşen bazı özel yaratıklara silah hasarı verilebiliyorken artık verilemeyecektir.
Konu hakkında bildirimleriyle katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür ederiz.
Tipi hatalı olduğu için zırhtan etkilenmemesi düzeltilenler:
Kafa Koparanlar
Güneş Asa
Baş Ağrısı
Hint Sopası
Rünlü Balyoz
Latif
Ashab-ı Kehf
Tesla Tabancaları
Bunu Zannedersem Bu Güncelleme oLunca Vurmuşsun ..Ardından Bu guncelleme Oyunculardan Gelen Şikayet Üzerıne Kaldırıldı .
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
gaffarın pençesi. satarım 1 milyarSplash yazdı:Çantanda Mavi göze benzer bişi var ne ki o ne ki_?
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
göz taşı kardeşimSplash yazdı:Çantanda Mavi göze benzer bişi var ne ki o ne ki_?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- Teşkilat Neferi
aynen gaffar pençesi ben taaa ozamanlar kestım gaffarı yanı daha akçe fln yoktu o zamanSagopakajmeran yazdı:gaffarın pençesi. satarım 1 milyarSplash yazdı:Çantanda Mavi göze benzer bişi var ne ki o ne ki_?![]()
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-
- Teşkilat Neferi
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:Doktordoctor yazdı:veeeeee bır krıtık daha
tabı burda karsıdakı adamın zırhı 0 ama olsun yınede ıyı dıye dusunuyorum
ve eskı krıtıgım
burda karsıdakı adamın orsu vardı
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-
- Teşkilat Neferi
Canceazi yazdı:göz taşı kardeşimSplash yazdı:Çantanda Mavi göze benzer bişi var ne ki o ne ki_?
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
bu adam kendisini kral zannediorDoktordoctor yazdı:ozaman sen vur hadıVeNGaT yazdı:neden her yere koyduğunu anlayamıyorum... görülmemiş ikvde tek bir kritik deil çoğu kişi daha yüksek kritik atmıştır ama senin gibi bişey sanıp koyma gereksiniminde bulunmadılarDoktordoctor yazdı:veeeeee bır krıtık daha
ve eskı krıtıgım
burda karsıdakı adamın orsu vardıbeklıyorumm
-
- Teşkilat Neferi
konuyla alakasız yorumlar yapma kardeşim gıt kendı sunucuna orda şaklabanlık yap hadiVeNGaT yazdı:bu adam kendisini kral zannediorDoktordoctor yazdı:ozaman sen vur hadıVeNGaT yazdı:neden her yere koyduğunu anlayamıyorum... görülmemiş ikvde tek bir kritik deil çoğu kişi daha yüksek kritik atmıştır ama senin gibi bişey sanıp koyma gereksiniminde bulunmadılarDoktordoctor yazdı:veeeeee bır krıtık daha
ve eskı krıtıgım
burda karsıdakı adamın orsu vardıbeklıyorumm
yada birileri seni çok pohpohlamış kendini bi b*k sanan veletlere dönmüşsün ";)"
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)