Mert oyunu Bırakmanı kabul etmiyoruz Tam bir saçmaLık akşam Oyunda oL KonusaLım
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
YaKaMoZxKaNuNu
Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
Saolasın Sabrim Çabuk Gelde Biraz Yoğun ve Sıkıntılı Dönemler Geçirioruz Bizde Seni ÖzledikYakamozxPaix yazdı:S.a dostlarım uzun zamandır giremiyorum iş güç yogunlugundan dolayı inş. fırsat bulduğumda gireceğim hepinizi çok özledim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın allaha emanet olun iyi oyunlar iyi forumlar arkadaşlar
YakamozxPaix
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Mert Sami Haklı Msnden Ulaş Bana Yada OyundanChatlaqs yazdı:Mert oyunu Bırakmanı kabul etmiyoruz Tam bir saçmaLık akşam Oyunda oL KonusaLım
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
YaKaMoZxKaNuNu
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Arkadaşlar biraz önce oyundaydım ve Yakamozxbep adlı cara girdi o hırsız ve antrepodan birisine item verdi antrepoda 2 tane car vardı Rayiha ve Shızofren diye ve 2 dk sonra carı silmiş bir şekilde yanıma geldi 1 lvl Yakamozxbep carıyla bunu kim yaptıysa onun ben şerefini ..... erkekse söylesin adını belkide bu yazdıklarımı sende okuyacaksın şerefs iz herif eğer adamsan adını söyle o cocuk sana güvendi verdi şifresini senin yaptıgın bumu lan adi şeref siz allah belanı versin o cocugun bütün emekleri gitti ama o aktaranı bulacağım o zaman bu oyunu oynatmıyacam ona adi şere fsiz.Alın aşağıdada fotoğrafı var adi şerefsizin allah belanı versin.

- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu #@!? çarı sildimi yani şimdi :evil:
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Karakterim silinmiş evet ama ben üzülmüyorum kıskanılmak güzelmiş bunu anladım hayatım boyuncada bunun gibilere rastladım. Oyundaki miladımın artık dolduğunu düşünüyorum ve bu olayla beraber artık inzivaya çekilme vaktimin geldiği kanaatindeyim ben hiçbir şekilde kaybetmedim kaybeden bu karakteri çalıp silen olacak. Kendini bir oyun için hırsız yapan yarın bir gün para bulamayınca kendini anasını bacısını satar siz siz olun böylelerine dikkat edin. Bu her nekadar bir oyun olsada oynayanlar gerçektir, insandır hiçbir şekilde yılmayın bunlar karşısında. Benim yaptığım davranışı mücadeleden vazgeçmek sanmayın sakın ben mücadeleyi gerçek hayatta vermeyi düşünüyorum. Yarın gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Mail adresimi incelettirip bunu yapan ruh sağlığı bozuk arkadaşımızı bulmayı temenni ediyorum. Belkide yakalanırsa bu ikv de bir ilk olur ve diğer tüm mağdurlarada örnek teşkil eder.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Yakamozxbep yazdı:Karakterim silinmiş evet ama ben üzülmüyorum kıskanılmak güzelmiş bunu anladım hayatım boyuncada bunun gibilere rastladım. Oyundaki miladımın artık dolduğunu düşünüyorum ve bu olayla beraber artık inzivaya çekilme vaktimin geldiği kanaatindeyim ben hiçbir şekilde kaybetmedim kaybeden bu karakteri çalıp silen olacak. Kendini bir oyun için hırsız yapan yarın bir gün para bulamayınca kendini anasını bacısını satar siz siz olun böylelerine dikkat edin. Bu her nekadar bir oyun olsada oynayanlar gerçektir, insandır hiçbir şekilde yılmayın bunlar karşısında. Benim yaptığım davranışı mücadeleden vazgeçmek sanmayın sakın ben mücadeleyi gerçek hayatta vermeyi düşünüyorum. Yarın gidip savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Mail adresimi incelettirip bunu yapan ruh sağlığı bozuk arkadaşımızı bulmayı temenni ediyorum. Belkide yakalanırsa bu ikv de bir ilk olur ve diğer tüm mağdurlarada örnek teşkil eder.
Mertim takma kafana yeni bir car kasarız sana sen gel oyuna bırakmak yakışmıyo sana.Savcılığa bulun suç duyurusunda kardeşim hangi şerefsizmiş öğrenelim aramızdan birisi değildir inşallah ama ben şüphelendiğim kişiyi söyledim sana neyse kardeşim arada msnyede uğra.
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Bana iftira atmanın sonucu.Hepiniz katlanın buna.Çok güzel karakterin vardı.
Anlatmak istediğimi anlamışsındır.
Sedat Gevezeoğlu

Mert geçmiş olsun abicim yapan illaki tanıdık biridir senin şifreni bilen biridir inş. sorunun çözülür çözülmezsede kasarız bi char dizeriz gene sorun etmeye gerek yok... yalnbız şunu farketttim ikidir şehir dışındayım ikidir hırsızlık olayları şehir dışına çıkmaya korkuyorum artık
Dediğim gibi mert sıkma canını olacakla öleceğe çare yok.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Bu arada belirtmek isterim uzun bir süre oyuna giremiycem büyük ihtimalle ekran kartımda bi sorun var ekranda görüntü bulanık gözüküyor arkadaşlarıma başarılar eren memo veya hamit istediğiniz zaman gerekli gördüğünğünüz zaman bizim charlara girebilirsiniz bütün bilgiler mevcut sizde kimseye oyundan şifrenizi vermeyin ben istesem dahi...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...