Godfatherr zamanında seni kendim tokatlıodum bu 1.Ergenekonx yeni 39 olduğunda üstünde item yoktu horoz zırh karayel ceket ws çöplerimi sana verdim bu 2.Sana çalışmıodum.Handan da full ws atıodum sen kendin kanka handana gel olay var diodun bu 3.Enes sen hayatında cenabet olamadın çünkü daha büyümen lazım bu 4.Bu oyunda itemi olduğu için birine abi dediysem gelsin sölesin bu 5.Senin yanında olupta kim paşa olmuş bu 6.Adam kesemiodun o ezik üstünle ben acıyıpta yardım ediodum 7.Benim başka charımda arkadaş vardı ona küsmüştün ben de dedim o bendim barışalım die ne kadar urştın bu 8.Eğer eşit şartlarda ws atmak istiorsan her zaman bu da 9.
Şimdi git bokundan kule yap hade by..
Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
abi bu akşam mod yasaklatanları kovalıyalımmı ?
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Onlar anca 40 lw altına mod yasaklatırlar.Bir kişiye 10 kişi dalıolar sonra en güçlü biziz aferin sana be 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
ezikken mod yasaklattıklarını sanınca mutlu oluolar garibanlar ne yapsnlar :roll:
GödfadhöreseecanmeWAR <<<
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Oyuna gir de şunlara bi baba dayağı atalım 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Baba yorgun ben hala sağlamım 
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
1 bız kımseden ıtem ıstemeyız 2.bızdekı olusumu goren sancağa ındıgı zaman yol alıp gider3.su ustumu gormedın heralde ful ardenen sızın gıbı bebeler dırenc dızer bana sancağa ınıpte modu yasaklatacak bır delıkanlı varmı bu oyunda Mod yok beklıyorum alayınızıCarismatixlyder yazdı:Godfatherr zamanında seni kendim tokatlıodum bu 1.Ergenekonx yeni 39 olduğunda üstünde item yoktu horoz zırh karayel ceket ws çöplerimi sana verdim bu 2.Sana çalışmıodum.Handan da full ws atıodum sen kendin kanka handana gel olay var diodun bu 3.Enes sen hayatında cenabet olamadın çünkü daha büyümen lazım bu 4.Bu oyunda itemi olduğu için birine abi dediysem gelsin sölesin bu 5.Senin yanında olupta kim paşa olmuş bu 6.Adam kesemiodun o ezik üstünle ben acıyıpta yardım ediodum 7.Benim başka charımda arkadaş vardı ona küsmüştün ben de dedim o bendim barışalım die ne kadar urştın bu 8.Eğer eşit şartlarda ws atmak istiorsan her zaman bu da 9.
Şimdi git bokundan kule yap hade by..
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Carısma eziği:=)) 40 level demıssın abı cektıklerıne moduı yasaklatmısız resımler oyle demıyor ama :=)) resımlere bak hele Mod yok olum 40 levelmı o adamlar sız kımsınızkı bana kafa tutma cesaretı gosterıyorsun fazla bıdı bıdı yapmayın evlat mod yok dıyorsam yok ının sancağa toplayın capulcu 42 level adamalrınızı abınızın mekanını gelın modu yasaklatıp gonderelım babadakı olusum buyuk yol alınCarismatixlyder yazdı:Onlar anca 40 lw altına mod yasaklatırlar.Bir kişiye 10 kişi dalıolar sonra en güçlü biziz aferin sana be
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Aslanım su carlarını bır kez olsun oyunda gormedım nerde takılıyon:=)) sancağa ınde gor Godfatherr kımmıs ve halen daha kımlere modu yasaklatıyormus benım takıldım yerlerde mod yok bu carlarınıza olum Gorun ıcraat yapın az ben en kral ıcraatı yapmısım resımler konusur sızın gıbı ezolar oter:=))DaRKNiqHT yazdı:Baba yorgun ben hala sağlamım