DOST Loncası [Üye Alımları Başlamıştır]
Re: DOST Loncası [Üye Alımları Başlamıştır]
Bende loncanıza katılmak ıstıyorum. gereklı ıslemler hakkında bana yardımcı olursanız sevınırım...
Lonca kurucularımız Ve başkanları ve tasarımcısı Ben bir süre (2-3 ay ) gibi Giremicem.Bu yüzden Etkinliklere Katılamıcam bundan Dolayı Online olamıcam sonuçta çıkarılıcam , Döndümde alır mısın Loncanıza ? Ama foruma bakabilirim .
İmagec / Imagec
İmagec / Imagec
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
yok kardeş olmayacagına bizi bildigin zaman loncadan çıkarılma gbi bi konu olmaz ok sen işlerini gör sonra geldim diye haber ver sitemize bakarsın ama tüm üyelrin üye olmasını istiyoruz ama nerde duyarlı bir millet
DİKKAT DİKKAT
Kardeş dediğin iyi oldu. Son bir kaç gündür "Ortak Lonca Kasası Açmak" diye lonca'da anket yapıyorlar. Demek bizlerden toplayıp kendine hibe etcek. Adam Çarını çaldırcak, sonra gelcek bizi söğüşlüycek. Birde bunu bizim için yapıyor ayaklarında. Zaten kuralı 1 ay oldu, ortada kimse yok. Milleti klanda 73 kişi var diye kandırıyorlar. 16 kişi zar zor çıktı. Onlar da savaşçı. Şifa büyüleri yok kadime gidiyorlar. Katılmıyorum artık bu lonca'nın sahte etkinliklerine!Zaten Adamın adresbu isimiyle burda yazmasından şüphelenmeliydik. Adam gibi Ysnözk/Ysnözkx/Ysnözküç(şifa)/Ysnözktwo isimleriyle foruma kayıt olmamış. Ayrıca ikide bir lonca başkanları, gelin şifa açtık bizi kasın diye foruma yazıyorlar.KONUSKAN yazdı:Yazık ya yazık şu ezik loncaya bakın hele ...helede lonca başkanına 1 ay önce çarı boşaltılıdı garibanın aklı olanlar bu loncaya girmez..adresbu yazdı:DOST LONCASI ÜYELERİ ŞU LONCA SİTEMİZE ÜYE OLUNUR KORKMAYIN ÇARINIZ SOYULMAZ EGER BENİ TANIMISSANIZ TANIYAMMASSANIZDA TANIRSINIZ AMA FAZLA SÖZE GEREK YOq ŞU SİTEYE ÜYE OLUN SONRA TEK TEK SU GÖREVİM VAR DİE GELMEYİN HER GÜN İFLİSİ TEK KİŞİYEMİ KESCEZ
çarının çalındığını bizleri kasa masa aççam diye tokatlayacağını da forumda belirsene başkan bozuntusu! Ayrıca çar caldırcağına git bilgisayar kullanmayı öğren önce.
Ricardo Bişeyleri Bilip Bilmeden konuşma Ve gerçek hesabınla gel forumda başka hesap açıp gelme .
- adresbu
- Tılsım Tanığı
burda ahkam kesme bana **** senin gibi toyları çok gördük ama ve bu laflarını birde oyunda at da görelim bekliyorum hadiiiiiiii haddini bil ****
En son adresbu tarafından 30 Mar 2010 18:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
farkındaysan altında ve resimin altında ismim yazıyor bn se n gibi serefsiz deilim ve burda adımızı batırmaya çalısıyorsun bunu kötü ödetirim verde su nikini
[Dailymotion][Vimeo][/Vimeo][/Dailymotion]arkadaşlar lütfen sataşma yapmayalım burda oyunda yaptığınız dangalaklıklar yetmiyo bide buraya yazıyonuz ayıp yasin benim arkadaşımdır item yada para gerekirse ben veririm size gerek yok katılım olmaması bizim sorunumuz değil üyelerin sorunudur bunu anlamadılarsa yapacak bişi yok ortak kasada sadece arkadaşların zarar etmemesi için kurulur isteyen istediği itemi kullanıp kassın diye ama satılmaz güven yoksa vermezsin olur biter problemi olan bana yazabilir by Firstclaas ************ ok
başkan loncan gelırsem 50 m TL alırım kabul ediyomusun (senden alırım ) :shock:
- adresbu
- Tılsım Tanığı
anlatma güzel iso ama anlayan kim dimi bu adam sırf burda kötülemek için yapıyo bunların isimlerini tahmın ederim ama bunlardan birsürü adam var kıskananan