DOST Loncası [Üye Alımları Başlamıştır]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Xsargonx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: DOST Loncası [Üye Alımları Başlamıştır]

Mesaj gönderen Xsargonx »

Bende loncanıza katılmak ıstıyorum. gereklı ıslemler hakkında bana yardımcı olursanız sevınırım...
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Lonca kurucularımız Ve başkanları ve tasarımcısı Ben bir süre (2-3 ay ) gibi Giremicem.Bu yüzden Etkinliklere Katılamıcam bundan Dolayı Online olamıcam sonuçta çıkarılıcam , Döndümde alır mısın Loncanıza ? Ama foruma bakabilirim .

İmagec / Imagec
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

yok kardeş olmayacagına bizi bildigin zaman loncadan çıkarılma gbi bi konu olmaz ok sen işlerini gör sonra geldim diye haber ver sitemize bakarsın ama tüm üyelrin üye olmasını istiyoruz ama nerde duyarlı bir millet
ricardo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

DİKKAT DİKKAT

Mesaj gönderen ricardo »

KONUSKAN yazdı:
adresbu yazdı:DOST LONCASI ÜYELERİ ŞU LONCA SİTEMİZE ÜYE OLUNUR KORKMAYIN ÇARINIZ SOYULMAZ EGER BENİ TANIMISSANIZ TANIYAMMASSANIZDA TANIRSINIZ AMA FAZLA SÖZE GEREK YOq ŞU SİTEYE ÜYE OLUN SONRA TEK TEK SU GÖREVİM VAR DİE GELMEYİN HER GÜN İFLİSİ TEK KİŞİYEMİ KESCEZ
Yazık ya yazık şu ezik loncaya bakın hele ...helede lonca başkanına 1 ay önce çarı boşaltılıdı garibanın aklı olanlar bu loncaya girmez..
Kardeş dediğin iyi oldu. Son bir kaç gündür "Ortak Lonca Kasası Açmak" diye lonca'da anket yapıyorlar. Demek bizlerden toplayıp kendine hibe etcek. Adam Çarını çaldırcak, sonra gelcek bizi söğüşlüycek. Birde bunu bizim için yapıyor ayaklarında. Zaten kuralı 1 ay oldu, ortada kimse yok. Milleti klanda 73 kişi var diye kandırıyorlar. 16 kişi zar zor çıktı. Onlar da savaşçı. Şifa büyüleri yok kadime gidiyorlar. Katılmıyorum artık bu lonca'nın sahte etkinliklerine!Zaten Adamın adresbu isimiyle burda yazmasından şüphelenmeliydik. Adam gibi Ysnözk/Ysnözkx/Ysnözküç(şifa)/Ysnözktwo isimleriyle foruma kayıt olmamış. Ayrıca ikide bir lonca başkanları, gelin şifa açtık bizi kasın diye foruma yazıyorlar.

çarının çalındığını bizleri kasa masa aççam diye tokatlayacağını da forumda belirsene başkan bozuntusu! Ayrıca çar caldırcağına git bilgisayar kullanmayı öğren önce.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Ricardo Bişeyleri Bilip Bilmeden konuşma Ve gerçek hesabınla gel forumda başka hesap açıp gelme .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

burda ahkam kesme bana **** senin gibi toyları çok gördük ama ve bu laflarını birde oyunda at da görelim bekliyorum hadiiiiiiii haddini bil ****
En son adresbu tarafından 30 Mar 2010 18:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

farkındaysan altında ve resimin altında ismim yazıyor bn se n gibi serefsiz deilim ve burda adımızı batırmaya çalısıyorsun bunu kötü ödetirim verde su nikini
Kullanıcı avatarı
aqua1977
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aqua1977 »

[Dailymotion][Vimeo][/Vimeo][/Dailymotion]arkadaşlar lütfen sataşma yapmayalım burda oyunda yaptığınız dangalaklıklar yetmiyo bide buraya yazıyonuz ayıp yasin benim arkadaşımdır item yada para gerekirse ben veririm size gerek yok katılım olmaması bizim sorunumuz değil üyelerin sorunudur bunu anlamadılarsa yapacak bişi yok ortak kasada sadece arkadaşların zarar etmemesi için kurulur isteyen istediği itemi kullanıp kassın diye ama satılmaz güven yoksa vermezsin olur biter problemi olan bana yazabilir by Firstclaas ************ ok
volkanoz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen volkanoz »

başkan loncan gelırsem 50 m TL alırım kabul ediyomusun (senden alırım ) :shock:
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

anlatma güzel iso ama anlayan kim dimi bu adam sırf burda kötülemek için yapıyo bunların isimlerini tahmın ederim ama bunlardan birsürü adam var kıskananan :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön