BeNCeDe. :!:Protesto yazdı:E PİNİ MOBİLLE ALMAK İSTİYORUZ...
Mobil Ödeme Kolaylığı!
Re: Mobil Ödeme Kolaylığı!
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
İsim değiştirme e - pin ' leri mobil ödeme ile yakında bizlerle olabilir arkadaşlar yönetimin çalışmaları sürüyormuş ki sonuca bağlanmasıda sürpriz değilmiş forumdan duyururlar böyle bir gelişme olursa ki inşallah olacak.Birde vodofone ile alabiliyoz mu plus ya?
ReGaLuaS
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
www.leveltr.com'da satış yapıyor.XTIMURX yazdı:Yok gelmiyor. Onu sadece üyelikal sitesinden temin edebilirsin.IIxDRaCuLaxII yazdı:Ya 3 aylık plus alınca [cepten] isim değiştirme e-pin'ide geliyor mu o kısmı anlayamadım ? :?:
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Üyelikal sitesini öneririm. Ne de olsa Sobee'nin önerdiği bir site. Sobee ile anlaşması var yani.DeathLord yazdı:www.leveltr.com'da satış yapıyor.XTIMURX yazdı:Yok gelmiyor. Onu sadece üyelikal sitesinden temin edebilirsin.IIxDRaCuLaxII yazdı:Ya 3 aylık plus alınca [cepten] isim değiştirme e-pin'ide geliyor mu o kısmı anlayamadım ? :?:
Bu arada Vodafone'un mobil ödeme sistemi olmadığı için vodafone ile anlaşma yapılmamıştır.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
evet geç oldu ama bende bunu farkettim hep avea ve turkcell oluyor browser oyunlarından falan biliyorumXTIMURX yazdı:Herkes demiş vodafone hatlara da bu özellik getirilmeli diye. Ve bunun için İKV yönetimi suçlanmış
Az araştırma yapsaydınız sorunuzun cevabını öğrenecektiniz.
Vodefone'un Mobil Ödeme sistemi mevcut değil

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Birde şu karakter isim değiştirme e - pin kodlarını alabilsek mobil ödeme ile süper olacakta hala gerçekleşmedi!
SOUTH
Saçmalıkların ardı sırası gelmek bilmiyor...