esrarkes yazdı:Ha bu arada kanka şu işlerim bi düzene girsin Allah nasip ederse Erzuruma geliyom![]()
Gel tabi kanka başımın üstünde yerin var ama gelicem diyip eglessen moda sokar keserim seni
esrarkes yazdı:Ha bu arada kanka şu işlerim bi düzene girsin Allah nasip ederse Erzuruma geliyom![]()
oLuBeRBeR yazdı:Benimde başımın üstünde yeri var :lol:
kurtreis yazdı:Kurtlarxkadriye yazdı:dün arkadaşlarla sığınağa girdim Funditeles kolye düştüibnisina kolyem boşta isteyen olursa haberinis olsun bide motorinle niobiyumum var lazım olan olursa oyunda beni bulun veriyim.. kayınvalidemlere gidiyorus şimdi bugün ve yarın yokum sanırım haberinis olsun sizi seviyorum görüşürüs bash bash
Funditoles kolyen hayırlı olsun Gökçenniobiyumuda lonca kasasına at ben öyle yapıyorum biliyorsun tam bağımsız ir devlet mali bağımsızlıkla olur ancak
oLuBeRBeR yazdı:evt horasanlıyım
Sariyerli yazdı:kurtreis yazdı:Kurtlarxkadriye yazdı:dün arkadaşlarla sığınağa girdim Funditeles kolye düştüibnisina kolyem boşta isteyen olursa haberinis olsun bide motorinle niobiyumum var lazım olan olursa oyunda beni bulun veriyim.. kayınvalidemlere gidiyorus şimdi bugün ve yarın yokum sanırım haberinis olsun sizi seviyorum görüşürüs bash bash
Funditoles kolyen hayırlı olsun Gökçenniobiyumuda lonca kasasına at ben öyle yapıyorum biliyorsun tam bağımsız ir devlet mali bağımsızlıkla olur ancak
bi dene niobumda bende var gökçen ablaya verrim ben abi atın kasaya![]()
3 tanede çift item iksir mevcut
kurtreis yazdı:Maden demişken aklıma geldi İbrahim için Ashap üreticez eksik olarak sadece Budaksız abanoz ve Dört yapraklı yonca kaldı eksik elinde olan varsa İbrahime iletsin arkadaşlar bu gün ona yarın size biliyorsunuz bu çark öyle dönüyor
Sariyerli yazdı:kurtreis yazdı:Maden demişken aklıma geldi İbrahim için Ashap üreticez eksik olarak sadece Budaksız abanoz ve Dört yapraklı yonca kaldı eksik elinde olan varsa İbrahime iletsin arkadaşlar bu gün ona yarın size biliyorsunuz bu çark öyle dönüyor
sırf ibo için yarın sabah budaksızdayım ozaman![]()