O gün planlanmıştı, doğru ama gelemeyen arkadaşlarımız arttı.TAYFAxASKR yazdı:Arkadaslar madem kadim görevi yapilmiyacak insan gibi bizim forum konumuza aciklama geregidemi duymadiniz yada hic akliniza gelmedimi?..
Hafta sonu diyorsunuz bunu önceden kimle konusup anlastiysan hafta sonuna erteleye biliriz diye bilirdiniz!!! Sizden ricam bir seye karar vermeden eksklerinizi tamamladikdan sonra karar verin Arkadaslar sonradanda sorun cikmaz böyle..
Neyse size iyi forumlar..
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
Neyse arkadaslar uzatilmasinin bir manasi yok iyi forumlar size..EmirBerkKorkmaz yazdı:O gün planlanmıştı, doğru ama gelemeyen arkadaşlarımız arttı.TAYFAxASKR yazdı:Arkadaslar madem kadim görevi yapilmiyacak insan gibi bizim forum konumuza aciklama geregidemi duymadiniz yada hic akliniza gelmedimi?..
Hafta sonu diyorsunuz bunu önceden kimle konusup anlastiysan hafta sonuna erteleye biliriz diye bilirdiniz!!! Sizden ricam bir seye karar vermeden eksklerinizi tamamladikdan sonra karar verin Arkadaslar sonradanda sorun cikmaz böyle..

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Teşekkürler.TAYFAxASKR yazdı:Neyse arkadaslar uzatilmasinin bir manasi yok iyi forumlar size..EmirBerkKorkmaz yazdı:O gün planlanmıştı, doğru ama gelemeyen arkadaşlarımız arttı.TAYFAxASKR yazdı:Arkadaslar madem kadim görevi yapilmiyacak insan gibi bizim forum konumuza aciklama geregidemi duymadiniz yada hic akliniza gelmedimi?..
Bir daha loncalarımız arasında böyle kırgınlıklar olmaması dileğiyle, iyi forumlar.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Tayfaxchaqtırma ((murat)) bana 1 grub cıkar kadime gidelim yarın 18:00 da gidelim dedı msn den ben tamam knka bi konuşam felen dedim tamam gidelim diye kesin yanıt vermedim öyle hemen celallenmeyin tamam yarın gidelim keselim size ama ben öle kesin bi karar verseydim emin ol ben orda yarı yolda bırakmam kararımdan dönecek adam değilim...2 haftadır kafam da 1 grub kadım denemek ıcın taktık arıyordum cozum buldum sandım ama yanılmışım 94 den sonra can gıtmıyor :d sıfacı 3 dene olsa yeter ama...
uzun lafın kısası
Tayfax loncası tamam bir gün belirleyin siz 1 grub biz 1 grub gidelim
Fianx ların bazılarıyla aramız bozuk hic bir göreve gitmeyiz yani siz 1 grub biz 1 grub gidersek cok rahat gelirim sıra öncelik sizin olsun zar atmaya gerek yok 1. siz 2. biz oluruz amaç dostluğumuz bozulmasın
uzun lafın kısası
Fianx ların bazılarıyla aramız bozuk hic bir göreve gitmeyiz yani siz 1 grub biz 1 grub gidersek cok rahat gelirim sıra öncelik sizin olsun zar atmaya gerek yok 1. siz 2. biz oluruz amaç dostluğumuz bozulmasın

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Mehmet lem yarın bir şeyler olacaksa ilk gruba alın beni işim zor olacak veya yarın bana kesmeyelim size keselim ben kalabildiğim sürece size yardım ederim.Tskxgenelkrmay yazdı:Tayfaxchaqtırma ((murat)) bana 1 grub cıkar kadime gidelim yarın 18:00 da gidelim dedı msn den ben tamam knka bi konuşam felen dedim tamam gidelim diye kesin yanıt vermedim öyle hemen celallenmeyin tamam yarın gidelim keselim size ama ben öle kesin bi karar verseydim emin ol ben orda yarı yolda bırakmam kararımdan dönecek adam değilim...2 haftadır kafam da 1 grub kadım denemek ıcın taktık arıyordum cozum buldum sandım ama yanılmışım 94 den sonra can gıtmıyor :d sıfacı 3 dene olsa yeter ama...
uzun lafın kısası
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Memet Bence bizden 2 grup onlardanda 2 grup olsun öle gidelim Loncadan Görewi Olan Arkadaşlar Var.Tskxgenelkrmay yazdı:Tayfaxchaqtırma ((murat)) bana 1 grub cıkar kadime gidelim yarın 18:00 da gidelim dedı msn den ben tamam knka bi konuşam felen dedim tamam gidelim diye kesin yanıt vermedim öyle hemen celallenmeyin tamam yarın gidelim keselim size ama ben öle kesin bi karar verseydim emin ol ben orda yarı yolda bırakmam kararımdan dönecek adam değilim...2 haftadır kafam da 1 grub kadım denemek ıcın taktık arıyordum cozum buldum sandım ama yanılmışım 94 den sonra can gıtmıyor :d sıfacı 3 dene olsa yeter ama...
uzun lafın kısası
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Bıraq Kanka Ya 15 Ex Verdi Ama ii verdi exim şuan 60 bir kadimi kessek ondanda 15 veya 20 olur sonra ex 80 kendimi 48 yaparım buz büyücüsü görewini yapıp iflisi yaprıs sonrada full kasma 49 sonrada büyücüye geçecem Deray yazdı:Yeşili keselim diyordun kendal kestik. Kaç ex verdi çok merak ediyorum :roll:Kendal yazdı:Kadim Kesmedik Sadece Bazı Arkadaşlar ve benim Yeşil Görewim vardı Onu Ypmya Gittiq
Bence Kadime Tam uygun olarak 1 gün seçelim..
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bilip bilmeden niye yorum yapıyorsun ki Kendal?Kendal yazdı:Memet Bence bizden 2 grup onlardanda 2 grup olsun öle gidelim Loncadan Görewi Olan Arkadaşlar Var.Tskxgenelkrmay yazdı:Tayfaxchaqtırma ((murat)) bana 1 grub cıkar kadime gidelim yarın 18:00 da gidelim dedı msn den ben tamam knka bi konuşam felen dedim tamam gidelim diye kesin yanıt vermedim öyle hemen celallenmeyin tamam yarın gidelim keselim size ama ben öle kesin bi karar verseydim emin ol ben orda yarı yolda bırakmam kararımdan dönecek adam değilim...2 haftadır kafam da 1 grub kadım denemek ıcın taktık arıyordum cozum buldum sandım ama yanılmışım 94 den sonra can gıtmıyor :d sıfacı 3 dene olsa yeter ama...
uzun lafın kısası
Önceki başlıkları okumuşsan anlaman gerek 4 grupla ke-sil-mi-yor.
En fazla 3 grupla -ki öyle oluncada ölen çok oluıyor- kesilir.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
Arkadaslar yarin kadime gidemeyiz en iyisi hafta sonuna kadar gruplari ayarlasak sonra yine haberlesiriz.. Murat'da gelince bizim site üzerinden konu acip bildirmisti bize kesin olarak onada birsey diyemem sizin aranizda siz anlasmisiniz cünkü bizler yönetim kurulundakilere söyleseydiniz eyer bizlere danissaydiniz ozaman belki böyle sorunlar cikmazdi diye dsünüyorum.. Neyse arkadaslar iyigeceler size selametle kalin bol muhabbetle kalin..

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
İide Emircim benim demek istedğim herkesin görewi olsun.