<> Kurt Loncası <>
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
delüsün be o nasıl bi karekatür :lol: :lol: hasan o yumurataaa biticekkkkkkkk:D heheheehehe koptum
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com
Sariyerli yazdı:Ulan Yasin ne diyim bilmiyorum üzüntümden yolunuz açık olsun kardeşimRescuer yazdı:Selam arkadaşlar...
Yasin kardeşiniz artık buralarda olmayacak, öncelikle reisiminden, Murat abimden özür dilerim bu durumu ona bildirmeden buralara taşıdığım için ancak böyle olması benim açımdan daha iyi olacak.
Konuya girmeden önce lonca olarak ilkelerimizden birini hatırlatmak istiyorum "Zayıfın yanında olmak ve güçlendirmek"...
Bundan böyle ben Beyaz Köşk sunucusunda oyuna Lodos olarak devam edeceğim, bunun olmasında ki en büyük etken çevremdeki insanlar diyebilirim ama tabiiki geçerli pek çok neden var, oyuna Tılsım sunucusunda başlamış ve uzun yıllarımı vermiş biri olarak benim için de zor bir karar oldu ancak bu bir toplu göç...
Bundan böyle ben (Kurtlarxejder), Şevket (Kurtlarxrudboy), Orhan (Kurtlarxrhn), Kürşad abi (Kurtlarxkaropy) ve loncadan olmayan dayım, sunucumuzun eski oyuncularından Hande, Yasemin, İlker ve yine loncamızdan olmayan Nida(Klxnidaaa) Beyaz Köşk sunucusuna taşınıyoruz.
Bu sunucuda yeni bir yapılanma oluşturmak hedeflerimizin arasında...
Sizlerden isteğim hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun, belki bir veda konuşması gibi oldu ancak bu kardeşinizi unutmayın çünkü bir gün geri döneceğim ve o gün geldiğinde bu sıkı kardeşliğe tekrar karışmak isterim, eğer bir ihtiyacınız olursa, isteğiniz olursa bana nerden ulaşabileceğinizi zaten biliyorsunuz, ara sıra oyuna girip ziyaret edeceğim, her zaman güçlü ve daim olmanız dileğiyle, Allah'a emanetsiniz, kendinize iyi bakın ve belki uzun bir süre bu forumda söyleyemeyeceğim, benden duyamayacağınız bir cümle;
Herkese İyi Forumlar... (=
Teşekkürler kardeşim, inşallah o yol bir gün bizi tekrar buluşturacak...
Teşekkürler Murat abi, abiliğini her zaman gösterdin, varlığını hissettirdin ve eğer loncamızın (hala loncamız diyorum çünkü bu lonca benim ailemdir ve her zaman öyle kalacaktır) Beyaz Köşk kolunu oluşturmak istersen her zaman destek olurum.kurtreis yazdı:Rescuer yazdı:Selam arkadaşlar...
Yasin kardeşiniz artık buralarda olmayacak, öncelikle reisiminden, Murat abimden özür dilerim bu durumu ona bildirmeden buralara taşıdığım için ancak böyle olması benim açımdan daha iyi olacak.
Konuya girmeden önce lonca olarak ilkelerimizden birini hatırlatmak istiyorum "Zayıfın yanında olmak ve güçlendirmek"...
Bundan böyle ben Beyaz Köşk sunucusunda oyuna Lodos olarak devam edeceğim, bunun olmasında ki en büyük etken çevremdeki insanlar diyebilirim ama tabiiki geçerli pek çok neden var, oyuna Tılsım sunucusunda başlamış ve uzun yıllarımı vermiş biri olarak benim için de zor bir karar oldu ancak bu bir toplu göç...
Bundan böyle ben (Kurtlarxejder), Şevket (Kurtlarxrudboy), Orhan (Kurtlarxrhn), Kürşad abi (Kurtlarxkaropy) ve loncadan olmayan dayım, sunucumuzun eski oyuncularından Hande, Yasemin, İlker ve yine loncamızdan olmayan Nida(Klxnidaaa) Beyaz Köşk sunucusuna taşınıyoruz.
Sizlerden isteğim hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun, belki bir veda konuşması gibi oldu ancak bu kardeşinizi unutmayın çünkü bir gün geri döneceğim ve o gün geldiğinde bu sıkı kardeşliğe tekrar karışmak isterim, eğer bir ihtiyacınız olursa, isteğiniz olursa bana nerden ulaşabileceğinizi zaten biliyorsunuz, ara sıra oyuna girip ziyaret edeceğim, her zaman güçlü ve daim olmanız dileğiyle, Allah'a emanetsiniz, kendinize iyi bakın ve belki uzun bir süre bu forumda söyleyemeyeceğim, benden duyamayacağınız bir cümle;
Varsa Hakkımız Helal Olsun söylenecek pek bişi bırakmamışsınız yolunuz açık olsun herşey gönlünüzce olur İnşallah ...
Hasan Arkadaşların ismini üye listesinden sil ...
ahfohe yazdı:Yasin selametle gidin yolunuz açık olsun allah gönlünüze göre versin inş.
Çok teşekkür ederim, sizlerin de burada Allah yardımcınız olsun inşallah...
Teşekkürler abla, Şevket meselesini takip ettim ancak yönetimden ceza itrazını cevap gelmemiş, yönetim olarak siz cezayı bana söylerseniz her ne kadar ayrılmış da olsak gereğini ben uygulatırım.Kurtlarxkadriye yazdı:herkeze günaydın..
Yasin hakkınızda hayırlı olsun..
Şevket susturma cezasının itiraz mailini bana mail atmadın daha.. bana yada reise at cevabı da bilelim ne olmuş ne bitmiş.. beni tanıyan tanır bilen bilir demekle olmuyor. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.. ben dahil. bunu kimse unutmasın.
şimdi çok fazla konuşmayım artık ben.. size yeni kuracağınız oluşumda başarılar dilerim.
Tekrar teşekkürler...
2. defa alıntı yaptım sana kankaSariyerli yazdı:
Kurtlarxejder
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxrhn
Kurtlarxkaropy
Yukarıda ki listede adı geçen 4 arkadaşımız sunucu değiştirdikleri nedeni ile loncamızdan kendi istekleri doğrultusunda ayrılmış bulunmaktadırlar. Arkadaşlarımıza bu güne kadar bizimle oldukları için teşekkür eder ve kendilerine çizdikleri yeni yollarında hepsine başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun.[/b][/color]
Hadi kendinize iyi bakın, tekrar söylüyorum, video çekmek gibi işler olursa veya sitemizde destek gerekirse ben yine sizinleyim ve yine elimden geleni yaparım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Hay senin 3 çizgi mavi rütbene varyaa
her zaman kafa şişirmeye beklerim yasinim
Beni nerde bulcağını biliyosun kanka
eminönünde lodos peşinde olcağım yine
ha pembe yıldıza az kaldı bu arada buda sana gider ayak havam olsun
Beni nerde bulcağını biliyosun kanka
ha pembe yıldıza az kaldı bu arada buda sana gider ayak havam olsun
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
dur her gün 1 karikatür koycam ben kopcaz hep beraberkurtlarxrdrya yazdı:delüsün be o nasıl bi karekatür :lol: :lol: hasan o yumurataaa biticekkkkkkkk:D heheheehehe koptum
TILSIM - KURT LONCASI
Sariyerli yazdı:Hay senin 3 çizgi mavi rütbene varyaa![]()
her zaman kafa şişirmeye beklerim yasinim
![]()
Beni nerde bulcağını biliyosun kankaeminönünde lodos peşinde olcağım yine
![]()
![]()
ha pembe yıldıza az kaldı bu arada buda sana gider ayak havam olsun![]()
![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşalar herkese iyi forumlar.hasan yolladığın karikatüre yeni baktım .
bu arada loncamızdan kendi isteği ile ayrılan 4 arkadaşımıza yeni servırlarında başarılar dilerim.bugune kadar bizimle oldukalrı içinde ayrıca teşekkür ederim.umarım herdaim başarı onların yanında olur.varsa hakkımız helal olsun.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
kasaphasan06 yazdı:s.a iyi akşamlar kurt loncası
as=) :lol:
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
Aleykümselam taşkın
Selamınaleyküm millet herkeze hayırlı günler
Selamınaleyküm millet herkeze hayırlı günler

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
Rescuer yazdı:Sariyerli yazdı:Ulan Yasin ne diyim bilmiyorum üzüntümden yolunuz açık olsun kardeşimRescuer yazdı:Selam arkadaşlar...
Teşekkürler kardeşim, inşallah o yol bir gün bizi tekrar buluşturacak...
Teşekkürler Murat abi, abiliğini her zaman gösterdin, varlığını hissettirdin ve eğer loncamızın (hala loncamız diyorum çünkü bu lonca benim ailemdir ve her zaman öyle kalacaktır) Beyaz Köşk kolunu oluşturmak istersen her zaman destek olurum.kurtreis yazdı:Rescuer yazdı:Selam arkadaşlar...
Varsa Hakkımız Helal Olsun söylenecek pek bişi bırakmamışsınız yolunuz açık olsun herşey gönlünüzce olur İnşallah ...
Hasan Arkadaşların ismini üye listesinden sil ...
ahfohe yazdı:Yasin selametle gidin yolunuz açık olsun allah gönlünüze göre versin inş.
Çok teşekkür ederim, sizlerin de burada Allah yardımcınız olsun inşallah...
Teşekkürler abla, Şevket meselesini takip ettim ancak yönetimden ceza itrazını cevap gelmemiş, yönetim olarak siz cezayı bana söylerseniz her ne kadar ayrılmış da olsak gereğini ben uygulatırım.Kurtlarxkadriye yazdı:herkeze günaydın..
Yasin hakkınızda hayırlı olsun..
Şevket susturma cezasının itiraz mailini bana mail atmadın daha.. bana yada reise at cevabı da bilelim ne olmuş ne bitmiş.. beni tanıyan tanır bilen bilir demekle olmuyor. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.. ben dahil. bunu kimse unutmasın.
şimdi çok fazla konuşmayım artık ben.. size yeni kuracağınız oluşumda başarılar dilerim.
Tekrar teşekkürler...
2. defa alıntı yaptım sana kankaSariyerli yazdı:
Kurtlarxejder
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxrhn
Kurtlarxkaropy
Yukarıda ki listede adı geçen 4 arkadaşımız sunucu değiştirdikleri nedeni ile loncamızdan kendi istekleri doğrultusunda ayrılmış bulunmaktadırlar. Arkadaşlarımıza bu güne kadar bizimle oldukları için teşekkür eder ve kendilerine çizdikleri yeni yollarında hepsine başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun.[/b][/color]Unutma beni, gider ayak 3 çizgi mavi oldum haberin olsun haa
![]()
Hadi kendinize iyi bakın, tekrar söylüyorum, video çekmek gibi işler olursa veya sitemizde destek gerekirse ben yine sizinleyim ve yine elimden geleni yaparım.
Yolunuz ve bahtınız açık olsun yasin

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****