<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rescuer »

Selam arkadaşlar...
Yasin kardeşiniz artık buralarda olmayacak, öncelikle reisiminden, Murat abimden özür dilerim bu durumu ona bildirmeden buralara taşıdığım için ancak böyle olması benim açımdan daha iyi olacak.
Konuya girmeden önce lonca olarak ilkelerimizden birini hatırlatmak istiyorum "Zayıfın yanında olmak ve güçlendirmek"...
Bundan böyle ben Beyaz Köşk sunucusunda oyuna Lodos olarak devam edeceğim, bunun olmasında ki en büyük etken çevremdeki insanlar diyebilirim ama tabiiki geçerli pek çok neden var, oyuna Tılsım sunucusunda başlamış ve uzun yıllarımı vermiş biri olarak benim için de zor bir karar oldu ancak bu bir toplu göç...
Bundan böyle ben (Kurtlarxejder), Şevket (Kurtlarxrudboy), Orhan (Kurtlarxrhn), Kürşad abi (Kurtlarxkaropy) ve loncadan olmayan dayım, sunucumuzun eski oyuncularından Hande, Yasemin, İlker ve yine loncamızdan olmayan Nida(Klxnidaaa) Beyaz Köşk sunucusuna taşınıyoruz.
Bu sunucuda yeni bir yapılanma oluşturmak hedeflerimizin arasında...

Sizlerden isteğim hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun, belki bir veda konuşması gibi oldu ancak bu kardeşinizi unutmayın çünkü bir gün geri döneceğim ve o gün geldiğinde bu sıkı kardeşliğe tekrar karışmak isterim, eğer bir ihtiyacınız olursa, isteğiniz olursa bana nerden ulaşabileceğinizi zaten biliyorsunuz, ara sıra oyuna girip ziyaret edeceğim, her zaman güçlü ve daim olmanız dileğiyle, Allah'a emanetsiniz, kendinize iyi bakın ve belki uzun bir süre bu forumda söyleyemeyeceğim, benden duyamayacağınız bir cümle;

Herkese İyi Forumlar...
(=
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Rescuer yazdı:Selam arkadaşlar...
Yasin kardeşiniz artık buralarda olmayacak, öncelikle reisiminden, Murat abimden özür dilerim bu durumu ona bildirmeden buralara taşıdığım için ancak böyle olması benim açımdan daha iyi olacak.
Konuya girmeden önce lonca olarak ilkelerimizden birini hatırlatmak istiyorum "Zayıfın yanında olmak ve güçlendirmek"...
Bundan böyle ben Beyaz Köşk sunucusunda oyuna Lodos olarak devam edeceğim, bunun olmasında ki en büyük etken çevremdeki insanlar diyebilirim ama tabiiki geçerli pek çok neden var, oyuna Tılsım sunucusunda başlamış ve uzun yıllarımı vermiş biri olarak benim için de zor bir karar oldu ancak bu bir toplu göç...
Bundan böyle ben (Kurtlarxejder), Şevket (Kurtlarxrudboy), Orhan (Kurtlarxrhn), Kürşad abi (Kurtlarxkaropy) ve loncadan olmayan dayım, sunucumuzun eski oyuncularından Hande, Yasemin, İlker ve yine loncamızdan olmayan Nida(Klxnidaaa) Beyaz Köşk sunucusuna taşınıyoruz.

Sizlerden isteğim hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun, belki bir veda konuşması gibi oldu ancak bu kardeşinizi unutmayın çünkü bir gün geri döneceğim ve o gün geldiğinde bu sıkı kardeşliğe tekrar karışmak isterim, eğer bir ihtiyacınız olursa, isteğiniz olursa bana nerden ulaşabileceğinizi zaten biliyorsunuz, ara sıra oyuna girip ziyaret edeceğim, her zaman güçlü ve daim olmanız dileğiyle, Allah'a emanetsiniz, kendinize iyi bakın ve belki uzun bir süre bu forumda söyleyemeyeceğim, benden duyamayacağınız bir cümle;

Herkese İyi Forumlar...
(=
Ulan Yasin ne diyim bilmiyorum üzüntümden yolunuz açık olsun kardeşim

TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Rescuer yazdı:Selam arkadaşlar...

Herkese İyi Forumlar...
(=

Varsa Hakkımız Helal Olsun söylenecek pek bişi bırakmamışsınız yolunuz açık olsun herşeygönlünüzce olur İnşallah ...

Hasan Arkadaşların ismini üye listesinden sil ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
yefe2009
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yefe2009 »

selamın aleykum arkadaşlar. şifacı carımı bı savascı gıbı nası kullanırım bu ısden anlayanların yorumlarını beklıyorum 39 lv şifacım var . onu savascı gıbı kullanmak ıstıyorum ne yapmam lazım .herturlu dusunce benım ıcın onemlı goruslerınızı beklıyorum.ornegın bı savascının karsısına korkulu bı ruya gıbı (KURT) :o nası cıkarım yorumlarınızı beklıyorum canemler :D :D
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

*** KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ ***

Kurtreiis - Kurtlarxsena - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye - Kurtlarxmelisa
Kurtlarxredsonya - Kurtlarxserdar

KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ

Lonca genel Başkanı = Kurtreiis - Kurtlarxsena
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye - Kurtlarxredsonya
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard
Lonca Ekonomi Sorumlusu = Kurtlarxmelisa
Lonca İstihbarat Sorumlusu = Kurtlarxserdar

KURT LONCASI GÖREV TAKIMI KOMUTANI

Kurtlarxgenıus

KURT LONCASI SAVAŞ KOMUTANLARI

Kurtlarxjunior - Kurtlarxperfect
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxsarıyer

KURT LONCASI FORUM SÖZCÜSÜ

Kurtlarxsarıyer

KURT LONCASI ÜYELERİ

Kurtlarxbozkurtt - Kurtlarxbozkurt

Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş ( İzinli )

Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx

Kurtlarxölümsüz

Kurtlarxyekx

Kurtlarxscoker

Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülnazz

Kurtlarxgökdeniz

Kurtlarxquick

Kurtlarxltexasll

Kurtlarxdr

Kurtlarxkomando

Kurtlarxfearx

Kurtlarxqueen

Kurtlarxkaplan

Kurtlarxsevdası

Kurtlarxkovboy

Kurtlarxgöçmen

Kurtlarxrderya - Kurtlarxcarpdiem - Kurtlarxkelebek

Kurtlarxmajeste

Kurtlarxkutalmış

Kurtlarxkushluk

Kurtlarxyewsaaaa - Kurtlarxbloodspy - Kurtlarxflrysn

Kurtlarxnarutoo

Kurtlarxkızıltuğ

Kurtlarxferyat - Kurtlarxsamaraa - Kurtlarxscream

Kurtlarxozixxx - Kurtlarxozixx

Kurtlarxcasri

Kurtlarxkepez

Kurtlarxbelali

Kurtlarxmuntazam - Kurtlarxmartial - Kurtlarxmert - Kurtlarxyücel (izinli)

Kurtlarxdelikan (izinli)

Kurtlarxmaçakızı (izinli)

Kurtlarxüçhilal (izinli)

Kurtlarxcrash (izinli)

Son güncel kadromuz budur loncada geniş bir kitleyi ihraç ettim artık hiç bir kural ihlalinde müsemma gösterilmiyecek eğer ki bu loncaya girildiyse lonca charında olunucak loncayı arkaya alıp şahsi charını geliştirmiyecek hiç kimse, bize haber vermeden uzun süre online olmayan isimleride ihraç ettim daha temiz ve öz bir liste oldu bundan böyle kurallara hassasiyetle uyulmasını istiyorum aksi halde alınıcak cezalar hafif olmuycak ve can yakıcak ...

Lonca Yönetim Görevlerinde bazı görevlerde gönüllülerte yer vermiştik ama artık bu bu oolmuycak loncada ufak bir görevde olsa büyük bir görevde olsa bizim seçtiğimiz isimler bu görevde bulunucak gönüllü olmuycak olsada talebi değerlendirilmiyecek

Görev Takım Komutanlığı şu anda Kurtlarxgunius / İbrahim arkadaşımızın himayesindedir biz ( Konsey ) yerine başka birini atayana kadar görevi İbrahim üstlenicek ...

Lonca charının dışında başka charla takıldığını gördüğüm üyenin ihracını anında yaparım bilinsin ...

Güncellenmiş son listemizdir.

Kurtlarxejder
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxrhn
Kurtlarxkaropy

Yukarıda ki listede adı geçen 4 arkadaşımız sunucu değiştirdikleri nedeni ile loncamızdan kendi istekleri doğrultusunda ayrılmış bulunmaktadırlar. Arkadaşlarımıza bu güne kadar bizimle oldukları için teşekkür eder ve kendilerine çizdikleri yeni yollarında hepsine başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun.
TILSIM - KURT LONCASI

Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

herkeze günaydın..

Yasin hakkınızda hayırlı olsun..

Şevket susturma cezasının itiraz mailini bana mail atmadın daha.. bana yada reise at cevabı da bilelim ne olmuş ne bitmiş.. beni tanıyan tanır bilen bilir demekle olmuyor. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.. ben dahil. bunu kimse unutmasın.

şimdi çok fazla konuşmayım artık ben.. size yeni kuracağınız oluşumda başarılar dilerim.

_____________________________________________________________________________________________

yağız elementler çop oldu diyorlar aynı şey şifalar içindemi geçerli bilmiyorum :lol: denemek lazım bigün bak merak ettmi şimdi bende :lol: :lol: :lol:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen ahfohe »

Yasin selametle gidin yolunuz açık olsun allah gönlünüze göre versin inş.
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Yağız canem :D Buluşma günü Ali'nin anlattıklarını hatırla ;) Şifacını büyücü gibi kullan :D Yeterince açık sanırım ;) Büyü Zehir + Büyü kritik veya Büyü asit + büyü kritik dizmeni öneririm :D
TILSIM - KURT LONCASI

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Son 1 - 2 gündür gergin durumlar yaşadık. Hepimizde biraz sıkıntı var artık bunu aşmamız lazım diye düşünüyorum. Hadi artık şu sayfa eskisi gibi şen şakrak olsun yavv :D :D

Her gün 1 karikatür :D :D

Resim
TILSIM - KURT LONCASI

Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »