Selam arkadaşlar...
Yasin kardeşiniz artık buralarda olmayacak, öncelikle reisiminden, Murat abimden özür dilerim bu durumu ona bildirmeden buralara taşıdığım için ancak böyle olması benim açımdan daha iyi olacak.
Konuya girmeden önce lonca olarak ilkelerimizden birini hatırlatmak istiyorum "Zayıfın yanında olmak ve güçlendirmek"...
Bundan böyle ben Beyaz Köşk sunucusunda oyuna Lodos olarak devam edeceğim, bunun olmasında ki en büyük etken çevremdeki insanlar diyebilirim ama tabiiki geçerli pek çok neden var, oyuna Tılsım sunucusunda başlamış ve uzun yıllarımı vermiş biri olarak benim için de zor bir karar oldu ancak bu bir toplu göç...
Bundan böyle ben (Kurtlarxejder), Şevket (Kurtlarxrudboy), Orhan (Kurtlarxrhn), Kürşad abi (Kurtlarxkaropy) ve loncadan olmayan dayım, sunucumuzun eski oyuncularından Hande, Yasemin, İlker ve yine loncamızdan olmayan Nida(Klxnidaaa) Beyaz Köşk sunucusuna taşınıyoruz.
Bu sunucuda yeni bir yapılanma oluşturmak hedeflerimizin arasında...
Sizlerden isteğim hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun, belki bir veda konuşması gibi oldu ancak bu kardeşinizi unutmayın çünkü bir gün geri döneceğim ve o gün geldiğinde bu sıkı kardeşliğe tekrar karışmak isterim, eğer bir ihtiyacınız olursa, isteğiniz olursa bana nerden ulaşabileceğinizi zaten biliyorsunuz, ara sıra oyuna girip ziyaret edeceğim, her zaman güçlü ve daim olmanız dileğiyle, Allah'a emanetsiniz, kendinize iyi bakın ve belki uzun bir süre bu forumda söyleyemeyeceğim, benden duyamayacağınız bir cümle;
Herkese İyi Forumlar... (=
<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Ulan Yasin ne diyim bilmiyorum üzüntümden yolunuz açık olsun kardeşimRescuer yazdı:Selam arkadaşlar...
Yasin kardeşiniz artık buralarda olmayacak, öncelikle reisiminden, Murat abimden özür dilerim bu durumu ona bildirmeden buralara taşıdığım için ancak böyle olması benim açımdan daha iyi olacak.
Konuya girmeden önce lonca olarak ilkelerimizden birini hatırlatmak istiyorum "Zayıfın yanında olmak ve güçlendirmek"...
Bundan böyle ben Beyaz Köşk sunucusunda oyuna Lodos olarak devam edeceğim, bunun olmasında ki en büyük etken çevremdeki insanlar diyebilirim ama tabiiki geçerli pek çok neden var, oyuna Tılsım sunucusunda başlamış ve uzun yıllarımı vermiş biri olarak benim için de zor bir karar oldu ancak bu bir toplu göç...
Bundan böyle ben (Kurtlarxejder), Şevket (Kurtlarxrudboy), Orhan (Kurtlarxrhn), Kürşad abi (Kurtlarxkaropy) ve loncadan olmayan dayım, sunucumuzun eski oyuncularından Hande, Yasemin, İlker ve yine loncamızdan olmayan Nida(Klxnidaaa) Beyaz Köşk sunucusuna taşınıyoruz.
Sizlerden isteğim hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun, belki bir veda konuşması gibi oldu ancak bu kardeşinizi unutmayın çünkü bir gün geri döneceğim ve o gün geldiğinde bu sıkı kardeşliğe tekrar karışmak isterim, eğer bir ihtiyacınız olursa, isteğiniz olursa bana nerden ulaşabileceğinizi zaten biliyorsunuz, ara sıra oyuna girip ziyaret edeceğim, her zaman güçlü ve daim olmanız dileğiyle, Allah'a emanetsiniz, kendinize iyi bakın ve belki uzun bir süre bu forumda söyleyemeyeceğim, benden duyamayacağınız bir cümle;
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Rescuer yazdı:Selam arkadaşlar...
Varsa Hakkımız Helal Olsun söylenecek pek bişi bırakmamışsınız yolunuz açık olsun herşeygönlünüzce olur İnşallah ...
Hasan Arkadaşların ismini üye listesinden sil ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
selamın aleykum arkadaşlar. şifacı carımı bı savascı gıbı nası kullanırım bu ısden anlayanların yorumlarını beklıyorum 39 lv şifacım var . onu savascı gıbı kullanmak ıstıyorum ne yapmam lazım .herturlu dusunce benım ıcın onemlı goruslerınızı beklıyorum.ornegın bı savascının karsısına korkulu bı ruya gıbı (KURT)
nası cıkarım yorumlarınızı beklıyorum canemler

Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
- Sariyerli
- Zincir Bozan
*** KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ ***
Kurtreiis - Kurtlarxsena - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun -
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye - Kurtlarxmelisa
Kurtlarxredsonya - Kurtlarxserdar
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye - Kurtlarxmelisa
Kurtlarxredsonya - Kurtlarxserdar
KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ
Lonca genel Başkanı = Kurtreiis - Kurtlarxsena
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye - Kurtlarxredsonya
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard
Lonca Ekonomi Sorumlusu = Kurtlarxmelisa
Lonca İstihbarat Sorumlusu = Kurtlarxserdar
Lonca Genel Komutanı = Kurtlarxfatiha
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxkadriye - Kurtlarxredsonya
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard
Lonca Ekonomi Sorumlusu = Kurtlarxmelisa
Lonca İstihbarat Sorumlusu = Kurtlarxserdar
KURT LONCASI GÖREV TAKIMI KOMUTANI
Kurtlarxgenıus
KURT LONCASI SAVAŞ KOMUTANLARI
Kurtlarxjunior - Kurtlarxperfect
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxsarıyer
Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxsarıyer
KURT LONCASI FORUM SÖZCÜSÜ
Kurtlarxsarıyer
Kurtlarxsarıyer
KURT LONCASI ÜYELERİ
Kurtlarxbozkurtt - Kurtlarxbozkurt
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş ( İzinli )
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscoker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülnazz
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxquick
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya - Kurtlarxcarpdiem - Kurtlarxkelebek
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxyewsaaaa - Kurtlarxbloodspy - Kurtlarxflrysn
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxferyat - Kurtlarxsamaraa - Kurtlarxscream
Kurtlarxozixxx - Kurtlarxozixx
Kurtlarxcasri
Kurtlarxkepez
Kurtlarxbelali
Kurtlarxmuntazam - Kurtlarxmartial - Kurtlarxmert - Kurtlarxyücel (izinli)
Kurtlarxdelikan (izinli)
Kurtlarxmaçakızı (izinli)
Kurtlarxüçhilal (izinli)
Kurtlarxcrash (izinli)
Kurtlarxhezeyan - Kurtlarxgüneş ( İzinli )
Kurtlaraxkapanı - Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxölümsüz
Kurtlarxyekx
Kurtlarxscoker
Kurtlarxgülnaz - Kurtlarxgülnazz
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxquick
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxkaplan
Kurtlarxsevdası
Kurtlarxkovboy
Kurtlarxgöçmen
Kurtlarxrderya - Kurtlarxcarpdiem - Kurtlarxkelebek
Kurtlarxmajeste
Kurtlarxkutalmış
Kurtlarxkushluk
Kurtlarxyewsaaaa - Kurtlarxbloodspy - Kurtlarxflrysn
Kurtlarxnarutoo
Kurtlarxkızıltuğ
Kurtlarxferyat - Kurtlarxsamaraa - Kurtlarxscream
Kurtlarxozixxx - Kurtlarxozixx
Kurtlarxcasri
Kurtlarxkepez
Kurtlarxbelali
Kurtlarxmuntazam - Kurtlarxmartial - Kurtlarxmert - Kurtlarxyücel (izinli)
Kurtlarxdelikan (izinli)
Kurtlarxmaçakızı (izinli)
Kurtlarxüçhilal (izinli)
Kurtlarxcrash (izinli)
Son güncel kadromuz budur loncada geniş bir kitleyi ihraç ettim artık hiç bir kural ihlalinde müsemma gösterilmiyecek eğer ki bu loncaya girildiyse lonca charında olunucak loncayı arkaya alıp şahsi charını geliştirmiyecek hiç kimse, bize haber vermeden uzun süre online olmayan isimleride ihraç ettim daha temiz ve öz bir liste oldu bundan böyle kurallara hassasiyetle uyulmasını istiyorum aksi halde alınıcak cezalar hafif olmuycak ve can yakıcak ...
Lonca Yönetim Görevlerinde bazı görevlerde gönüllülerte yer vermiştik ama artık bu bu oolmuycak loncada ufak bir görevde olsa büyük bir görevde olsa bizim seçtiğimiz isimler bu görevde bulunucak gönüllü olmuycak olsada talebi değerlendirilmiyecek
Görev Takım Komutanlığı şu anda Kurtlarxgunius / İbrahim arkadaşımızın himayesindedir biz ( Konsey ) yerine başka birini atayana kadar görevi İbrahim üstlenicek ...
Lonca charının dışında başka charla takıldığını gördüğüm üyenin ihracını anında yaparım bilinsin ...
Güncellenmiş son listemizdir.
Kurtlarxejder
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxrhn
Kurtlarxkaropy
Yukarıda ki listede adı geçen 4 arkadaşımız sunucu değiştirdikleri nedeni ile loncamızdan kendi istekleri doğrultusunda ayrılmış bulunmaktadırlar. Arkadaşlarımıza bu güne kadar bizimle oldukları için teşekkür eder ve kendilerine çizdikleri yeni yollarında hepsine başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun.
TILSIM - KURT LONCASI
-
- Çınaraltı Müdavimi
herkeze günaydın..
Yasin hakkınızda hayırlı olsun..
Şevket susturma cezasının itiraz mailini bana mail atmadın daha.. bana yada reise at cevabı da bilelim ne olmuş ne bitmiş.. beni tanıyan tanır bilen bilir demekle olmuyor. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.. ben dahil. bunu kimse unutmasın.
şimdi çok fazla konuşmayım artık ben.. size yeni kuracağınız oluşumda başarılar dilerim.
_____________________________________________________________________________________________
yağız elementler çop oldu diyorlar aynı şey şifalar içindemi geçerli bilmiyorum :lol: denemek lazım bigün bak merak ettmi şimdi bende :lol: :lol: :lol:
Yasin hakkınızda hayırlı olsun..
Şevket susturma cezasının itiraz mailini bana mail atmadın daha.. bana yada reise at cevabı da bilelim ne olmuş ne bitmiş.. beni tanıyan tanır bilen bilir demekle olmuyor. kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.. ben dahil. bunu kimse unutmasın.
şimdi çok fazla konuşmayım artık ben.. size yeni kuracağınız oluşumda başarılar dilerim.
_____________________________________________________________________________________________
yağız elementler çop oldu diyorlar aynı şey şifalar içindemi geçerli bilmiyorum :lol: denemek lazım bigün bak merak ettmi şimdi bende :lol: :lol: :lol:

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- ahfohe
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Kurt
Yasin selametle gidin yolunuz açık olsun allah gönlünüze göre versin inş.
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Akıl başa geldi ömür bitti
Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Yağız canem
Buluşma günü Ali'nin anlattıklarını hatırla
Şifacını büyücü gibi kullan
Yeterince açık sanırım
Büyü Zehir + Büyü kritik veya Büyü asit + büyü kritik dizmeni öneririm
TILSIM - KURT LONCASI
- Sariyerli
- Zincir Bozan
Son 1 - 2 gündür gergin durumlar yaşadık. Hepimizde biraz sıkıntı var artık bunu aşmamız lazım diye düşünüyorum. Hadi artık şu sayfa eskisi gibi şen şakrak olsun yavv
Her gün 1 karikatür

Her gün 1 karikatür

TILSIM - KURT LONCASI
-
- Çınaraltı Müdavimi