MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Aleyküm selam zevzeklerin şahı padişahı. İyi misin iyi adet olmuş, seni sormalı. 

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Selamın Aleyküm Tılsım Halkı nasılsınız
)
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Aleyküm selam;
Halktan bir ben kaldım zahir, kendimi geliştirdim kek de yapıyorum artık çayın yanına. Takılıyoruz bakalım, seni sormalı?
Ogün'cüm, uzaktan kumandalı şarj edilebilir pil ömrü uzun mekanik bir sesle hunharca gülme kapasiteli minik robotum benim. Sıcak burası. Burası sıcak odalar. (Ara beni +900... demeyeceğim)
Halktan bir ben kaldım zahir, kendimi geliştirdim kek de yapıyorum artık çayın yanına. Takılıyoruz bakalım, seni sormalı?
Ogün'cüm, uzaktan kumandalı şarj edilebilir pil ömrü uzun mekanik bir sesle hunharca gülme kapasiteli minik robotum benim. Sıcak burası. Burası sıcak odalar. (Ara beni +900... demeyeceğim)

Selam kankalar, abiler ve ablalar nasılsınız?
Eğer buraları okuyan varsa http://www.facebook.com/sercan7uncel adresinden ulaşabilirsiniz, özledim hepinizi...
Darkspider / Kabusxspider / Godfreyxspiderfr / Sonspyderfreak / SpyderFreak / MiurA
Eğer buraları okuyan varsa http://www.facebook.com/sercan7uncel adresinden ulaşabilirsiniz, özledim hepinizi...
Darkspider / Kabusxspider / Godfreyxspiderfr / Sonspyderfreak / SpyderFreak / MiurA
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Aleyküm selam Sercan;
Döndüğünde görüştük seninle, irtibatı koparmayız elbette. Biz de seni özledik, gel ara ara uğra buralara. Pek boş bıraktı bu hayırsız vefasızlar.
Döndüğünde görüştük seninle, irtibatı koparmayız elbette. Biz de seni özledik, gel ara ara uğra buralara. Pek boş bıraktı bu hayırsız vefasızlar.

Çok özledim hepinizi bazen şeytan dön tekrar diyor ama şu eski kelimesini ne kadar kullanmak istemesemde hiç bir şey eski tadı bana vermeyecek. Tam 5 sene bu oyunda ne vakit geçirdiysem hepsi sizin gibi güzel insanlarla muhabbet etmek içindi. Siz bıraktıktan sonra bende bıraktım artık reelleşmek istedim ve bir daha dönmeme kararı aldım. Bunda en büyük etken şu saçma yeniliklerdir. Para para para... Yeni çocuklar azıtmış. Yaş seviyesi düşmüş. Tamam biz de küçük yaşta başladık geldik 22 yaşımıza fakat bizde saygı vardı. Hey gidi nesil hey! Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim sizlerle tekrar bir araya gelmek en büyük arzumdur. Fakat en büyük engel oyunda eskisi gibi tat alamayacağım şüphesi. Neyse esen kalın Allah'a emanet olun ve bana hakkınızı helal edin.
Saygılar sevgiler hürmetler. Alp abim ellerinden öpüyorum.
YARADAN TÜRK'Ü YÜCELTSİN !
Amisosxxdüello Yeniçerixrutkay Pardusxrutkay
Saygılar sevgiler hürmetler. Alp abim ellerinden öpüyorum.
YARADAN TÜRK'Ü YÜCELTSİN !
Amisosxxdüello Yeniçerixrutkay Pardusxrutkay

aLpoS
xScHooLBoyx
Selamün Aleyküm.
Heytt be kimler gelmiş Memo , yegenim Emre ve Sercan kardeşim , hoş geldiniz.
Buranın demirbaşlarını da unutmayalım tabi.
Nasılsınız gençler , keyifler nasıl ?
Heytt be kimler gelmiş Memo , yegenim Emre ve Sercan kardeşim , hoş geldiniz.
Buranın demirbaşlarını da unutmayalım tabi.
Nasılsınız gençler , keyifler nasıl ?
Hamdolsun hayat yolunda bir adım daha atarak üniversitede siyaset bilimi okuyarak devam ediyorum yaşamaya dayı. Allah yardım eder de okulumu bitirirsem branşımda devam etmeyi düşünüyorum. Şükür bir yaramazlık yok şu an için. Hepinize duyduğum özlem saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.

aLpoS
xScHooLBoyx
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Vay be tereyağlı gözlemeye bak sen. Unutmuş bizi.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~