KHoLPaSHaLi LoNCaSı ~~Since 2008~~
- Kholpashalixeva
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KHoLPaSHaLi LoNCaSı ~~Since 2008~~
sadece mehmetin değil bir çok lonca arkadaşımın elleri ceplerine gitti, dün ben ejderi elime aldım. gerçi işim görülsün die değilde dır dır etmiim dieydi ama neyse :lol: şaka bi yana emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :lol: hepinizi kucaklıom ve öpüorum :lol:
Meranyıldızıı Merancadısı Kholpashalixeva Kholpashalixtwty
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
H.olsun AbLacım Ejderin Kısmetse Bende Giycem ama Son Kadim Hidra Kaldı Onu buLsam ELimde :SKholpashalixeva yazdı:sadece mehmetin değil bir çok lonca arkadaşımın elleri ceplerine gitti, dün ben ejderi elime aldım. gerçi işim görülsün die değilde dır dır etmiim dieydi ama neyse :lol: şaka bi yana emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim :lol: hepinizi kucaklıom ve öpüorum :lol:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Arkadaşlar ben cok katı bir insanım mesajlarımı okursanız dikkat ederseniz cogu kişiye laf atıyorum
fakat bu loncaya laf atmam atsam bile bosadır cünkü gayet basarılı bir lonca
karakter adımı yazmyacagım öncelikle sunu diyim su an sizin loncada 3 referansım war )
karakter adımı yazmıyorum cünkü dogrular bazen incitr yani burda sözümü dogrulugu % 100 fakat
referanslarımı kaybetmek istemiyom ilerde birgün girerim diye loncaya
şimdi bunu inkar etmeyin artık
MegaxMissLover = KholpashalixSrpl
GataLı SeSiL de bildirmiş fakat bunu dikkate almıyorsunuz amacım tartısma yaratmak diel fakat aynı kalitede yolunuza
devam etmektir .
öncelikle sizce Koray ( megaşifa ) nın Kholpashalixsrpl e girdigini cogu kez biliyorum hatta bi ara zamanxying birne diyoduki
sen git koray gelip karizma wercek
sonra srpl nickli karakter geldi ve bazı ac lodoslar daldı buna (not : srpl deilde qirl de olabilrdi ) buda aynen şöyle konustu
BöyLe oLmayacaK BuRhanım Sonra Veririm Karizmayı şimdi zamanxying indedigi ilk lafa bakın
'' sen git koray gelip karizma wercek '' bu konusmadan sonra girl geldi ee daha ne kanıtı ararsınız @mir im Mehmetim
Ömerim yani o dielse diyelim ne alaka ki ? Koray srpl in şfreleirni biliyo hem face de korayın arkları arasında war Serpil Kurt
yine alaka artık inkar etmeyin hem eskiden srpl hep oyuna girerdi artık oyunda görene aşk olsun hadi bundan da gectim
Srpl ve Megaşifa adlı akrakter hep balıkcıda basbasa kalırlardı hatta bundan da gectim bi ara srpl in cakmasını actım dedimki
'' ee şimdi ne yapalım aşkım '' oda dediki
'' sen söyLe hayaTım
'' aynen su konusmalar wardı daha kanıt lazımmı
fakat bu loncaya laf atmam atsam bile bosadır cünkü gayet basarılı bir lonca
karakter adımı yazmyacagım öncelikle sunu diyim su an sizin loncada 3 referansım war )
karakter adımı yazmıyorum cünkü dogrular bazen incitr yani burda sözümü dogrulugu % 100 fakat
referanslarımı kaybetmek istemiyom ilerde birgün girerim diye loncaya
şimdi bunu inkar etmeyin artık
MegaxMissLover = KholpashalixSrpl
GataLı SeSiL de bildirmiş fakat bunu dikkate almıyorsunuz amacım tartısma yaratmak diel fakat aynı kalitede yolunuza
devam etmektir .
öncelikle sizce Koray ( megaşifa ) nın Kholpashalixsrpl e girdigini cogu kez biliyorum hatta bi ara zamanxying birne diyoduki
sen git koray gelip karizma wercek
sonra srpl nickli karakter geldi ve bazı ac lodoslar daldı buna (not : srpl deilde qirl de olabilrdi ) buda aynen şöyle konustu
BöyLe oLmayacaK BuRhanım Sonra Veririm Karizmayı şimdi zamanxying indedigi ilk lafa bakın
'' sen git koray gelip karizma wercek '' bu konusmadan sonra girl geldi ee daha ne kanıtı ararsınız @mir im Mehmetim
Ömerim yani o dielse diyelim ne alaka ki ? Koray srpl in şfreleirni biliyo hem face de korayın arkları arasında war Serpil Kurt
yine alaka artık inkar etmeyin hem eskiden srpl hep oyuna girerdi artık oyunda görene aşk olsun hadi bundan da gectim
Srpl ve Megaşifa adlı akrakter hep balıkcıda basbasa kalırlardı hatta bundan da gectim bi ara srpl in cakmasını actım dedimki
'' ee şimdi ne yapalım aşkım '' oda dediki
'' sen söyLe hayaTım
İyi günler Loncanıza katılmak için başvuru yapmak isityorum...
Adım:Tuncay
Soyadım:Abacı
Çarlarım:Sonxgüçlübüyü ama Sonx lerle alakam kalmamıştır
Referans:Kholpashalixloaa olması dileğiyle Vede Sonx lere sorup Araştırma yapabilirsiniz hakkımda çünkü o loncaya girmeden hakkımda 100 kişyie soruldu
Günlü giirş saatim : günde 5 saat oda yazın kışın okul oldugundan giremiyorum arada girerim ama
Yaşadım Yer:Hatay/İskenderun
Hangi prog. konsrum: Skype de konsuyorum görewler de çok iyi oluyor 3 saat yazı yazmak zorunda değilim buda hem başkalarının işine iyi geliyor hemde bana yarıyor
Loncanıza Katılmak İstememin Sebep i : Loncanız uzun ömürlü olacagına inanıyorum SAygılı ve güvenlir kişiler var vede küçüğe sevgi büyüyğe saygıyı gördüğüm için Vede son sözüm 18 yasında olabilirim ama sakın bni küçük görmeyin akıl yaşta değil baştadır böyle bir atasözü var o yüzden rica ederim düşnüürken kararlarınızı iyi vereceğinizden eminim...
Vede Kholpashalix lere İftira atanalr kendilerinden utanmalarını istiyorum terbiyesizlik yapmamk lazım anca bu oyun böyle düzeltebilriiz elimizden geleni yapammız lazım diye düşnüüyorum teşekkürler
SAygılar Kholpashalix Ailesine
Referans:Kholpashalixloaa olması dileğiyle Vede Sonx lere sorup Araştırma yapabilirsiniz hakkımda çünkü o loncaya girmeden hakkımda 100 kişyie soruldu
Günlü giirş saatim : günde 5 saat oda yazın kışın okul oldugundan giremiyorum arada girerim ama
Hangi prog. konsrum: Skype de konsuyorum görewler de çok iyi oluyor 3 saat yazı yazmak zorunda değilim buda hem başkalarının işine iyi geliyor hemde bana yarıyor
Loncanıza Katılmak İstememin Sebep i : Loncanız uzun ömürlü olacagına inanıyorum SAygılı ve güvenlir kişiler var vede küçüğe sevgi büyüyğe saygıyı gördüğüm için Vede son sözüm 18 yasında olabilirim ama sakın bni küçük görmeyin akıl yaşta değil baştadır böyle bir atasözü var o yüzden rica ederim düşnüürken kararlarınızı iyi vereceğinizden eminim...
Vede Kholpashalix lere İftira atanalr kendilerinden utanmalarını istiyorum terbiyesizlik yapmamk lazım anca bu oyun böyle düzeltebilriiz elimizden geleni yapammız lazım diye düşnüüyorum teşekkürler
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı
Uye alımı yapmıyoruz malesef.sanane11 yazdı:İyi günler Loncanıza katılmak için başvuru yapmak isityorum...
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
selamlar
Loncanızın basarılarını diliyrm birde bir sorum olucak eleştiri yapmak serbest mi ?
Loncanızın basarılarını diliyrm birde bir sorum olucak eleştiri yapmak serbest mi ?
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
- Kholpashalixeva
- İskele Babası
Lonca ile ilgili şikayet ve önerilerinizi lonca forumumuz üzerinden yapabilirsiniz.
İyi Forumlar
http://kholpashali.forumup.com/
İyi Forumlar
http://kholpashali.forumup.com/
Meranyıldızıı Merancadısı Kholpashalixeva Kholpashalixtwty
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı
KholpashalixEolo loncamıza katılmıstır aramıza hosgeldın.KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Loncamıza katılmak ıcın basvuruda bulunacakların bilgisine...
1-Loncamızda 18 yaş altı alım yapılmamaktadır.
2-Lonca içinden bir ya da birkaç arkadaşımızın referansı gerekmektedir.
Not1:Yukarıdaki iki maddeye uygun değilseniz başvurunuz dikkate alınmayacaktır.
Not2:Diger kurallar oyun icinde detaylı olarak anlatılacaktır.
Kurucu Üyeler
KholpashalixLeo - Kıyametx
KholpashalixLoa - KholpashalixxLoa - KholpashalixLoaa - Loadinqq
KholpashalixLaw - KholpashalixRock - Plax
Üyeler
KholpashalixLow - KholpashalixxLow - Cizoo
Kholpashalixİkon - KholpashalixIkon - Kholpashalıxİkon - İikonya
KholpashalixSour - Thesource
KholpashalixEndy - KholpashalixEndi - Temüzlük
KholpashalixAmir - KholpashalixGnrl - Amir
KholpashalixSoft - KholpashalixLife - Destina
KholpashalixDark - Dark
KholpashalixReck - KholpashalixRcks - Reckless
KholpashalixSway - KholpashalixMika - Swayzak
KholpashalixBnny - KholpashalixBnyy - Alçin
KholpashalixPunq - KholpashalixYeah - Punq
KholpashalixMnc - KholpashalixxMnc - Manicking
KholpashalixFace - KholpashalixÇebi - Face
KholpashalixRave - KholpashalixCode - Rizelimm
KholpashalixKpln - KholpashalixKpn - KholpashalixKpl - Tiger
KholpashalixSrpl - Kholpashalixqirl - KholpashalixBlue - Serpilxx
KholpashalixEva - KholpashalixTwty - Meranyıldızıı
KholpashalixPslk - Kholpashalixİce - Pislük
KholpashalixSoil - KholpashalixTprk - Merankasırgası
KholpashalixMrly - Mirliva
KholpashalixFaer - KholpashalixRepa - KholpashalixEntf
KholpashakixAlp - Mechanize
KholpashalixEolo - Rcenic
Vatani Görevdeki Arkadaşlarımız
KholpashalixLee - Muzziy
KholpashalixŞah - Şahmeran
KholpashalixHan - Maystro
KholpashalixDvll - Devillll
Üye alımları KholpashalixLeo , KholpashalixLoa ve KholpashalixLaw tarafından yapılmaktadır...
Bu arada tatıl dolayısıyla Ömer ile yaklasık 10 gun yokuz lonca sıze emanet
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
-
- İri Fare Avcısı
Selam gençler,
Bizim forumda ki sıkıntı nedir, neden görüntülenemiyor ? Onurrrrrr emanetle böyle mi ilgileniyorsunn
Kalın sağlıcakla..
Bizim forumda ki sıkıntı nedir, neden görüntülenemiyor ? Onurrrrrr emanetle böyle mi ilgileniyorsunn
Kalın sağlıcakla..
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Mehmet Tatilin burnundan gelsin yine bidiğini yaptın
ama inş sorun çıkmaz çıkarsa eh sorarım ben sana o zaman !!!
Foruma bende şimdi girdim ama açılmıyor anlamış değilim sanırım ana server da var
ama inş sorun çıkmaz çıkarsa eh sorarım ben sana o zaman !!!
Foruma bende şimdi girdim ama açılmıyor anlamış değilim sanırım ana server da var
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW