Lonca İçi Yapılıcak Olan Turnuvanın Günü 11 Nisan Pazar Günü Olarak Belirlenmiştir.11 Nisan Pazar Günü Yapılıcak Olan Türkiye Geneleli YGS Sınavı Dolayısıyla 1 Hafta Geriye Sarkıtılmıştır.YGS Deneme Sınavına Giricek Olan Ögrencilermize De Kurt Loncası Olarak Başarılar Dileriz.
49 Seviye Olmak .
Kurt Loncası Üyesi Olmak.
1 Milyon Katılım Bedelini Ödemek
Turnuvaya Katılıcak Olan Arkadaşlarımızın Listesi Şuan Bu Şekilde.Turnuva Organizasyonunda Gorevli Olan Ben Ve 2 Arkadaşıma Başvuruda Bulunmanız Turnuvanın Da Düzgün Ve Programlı İşlemesine Yardımcı Olucaktır.Lütfen Turnuvaya Katılmak İçin Başvuruda Bulununuz.Kurt Loncası Parsoneline Duyurulur.
Arkadaşlar bir konuda duyuru yapmak istiyorum bildiğiniz gibi çok uzun bir zaman önce lonca kurallarını çiğnediğim için o zamanki kural ve ceza sistemimiz doğrultusunda charımı silmem gerekmişti bende kurallara biat etmiş ve charımı silmiştim charımı silmeden önce klan kanalından charımı siliceğimi duyurmuştum işte o esnada bir vatandaş kim olduğunu bilmiyorum charı silmemle Kurtreis ismini almıştı bu gün o şahısla oyunda karşılaştık amacının char çalmak olmadığını art niyetinin olmadığını vs. anlattı ve ısrarım üzerine Kurtreis nick'ini bana geri verdi o charı silince ben tekrardan Kurtreis adında char açabildim ( Büyücü ) o charıda kasıcam elbette bildiğiniz gibi benim için önemli bir isim ilk göz ağrım yani ben o chardayken aşşalık hırsız gibi terimlerle bana yaklaşmassanz sevinirim sölediğim gibi ismi geri aldım
kurtreis yazdı:Arkadaşlar bir konuda duyuru yapmak istiyorum bildiğiniz gibi çok uzun bir zaman önce lonca kurallarını çiğnediğim için o zamanki kural ve ceza sistemimiz doğrultusunda charımı silmem gerekmişti bende kurallara biat etmiş ve charımı silmiştim charımı silmeden önce klan kanalından charımı siliceğimi duyurmuştum işte o esnada bir vatandaş kim olduğunu bilmiyorum charı silmemle Kurtreis ismini almıştı bu gün o şahısla oyunda karşılaştık amacının char çalmak olmadığını art niyetinin olmadığını vs. anlattı ve ısrarım üzerine Kurtreis nick'ini bana geri verdi o charı silince ben tekrardan Kurtreis adında char açabildim ( Büyücü ) o charıda kasıcam elbette bildiğiniz gibi benim için önemli bir isim ilk göz ağrım yani ben o chardayken aşşalık hırsız gibi terimlerle bana yaklaşmassanz sevinirim sölediğim gibi ismi geri aldım
kurtreis yazdı:Arkadaşlar bir konuda duyuru yapmak istiyorum bildiğiniz gibi çok uzun bir zaman önce lonca kurallarını çiğnediğim için o zamanki kural ve ceza sistemimiz doğrultusunda charımı silmem gerekmişti bende kurallara biat etmiş ve charımı silmiştim charımı silmeden önce klan kanalından charımı siliceğimi duyurmuştum işte o esnada bir vatandaş kim olduğunu bilmiyorum charı silmemle Kurtreis ismini almıştı bu gün o şahısla oyunda karşılaştık amacının char çalmak olmadığını art niyetinin olmadığını vs. anlattı ve ısrarım üzerine Kurtreis nick'ini bana geri verdi o charı silince ben tekrardan Kurtreis adında char açabildim ( Büyücü ) o charıda kasıcam elbette bildiğiniz gibi benim için önemli bir isim ilk göz ağrım yani ben o chardayken aşşalık hırsız gibi terimlerle bana yaklaşmassanz sevinirim sölediğim gibi ismi geri aldım
Hayırlı olsun abi gerçekten çok sevindirici bir haber oldu benim için
Kolay gelsin, bu arada dün benden birisi şifremi istedi dikkatli bakınca adının Kürtreiis olduğunu anladım ve vermedim, bölgeden uyarı yapınca çıktı oyundan ama tekrar girerse de kanmayın Herkese iyi Oyunlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa