Merhabalar ;
Etkinlikler eskisi kadar sıklıkla yapılmıyor ve yapılan etkinliklerin bir kısmı yapıldıktan sonra kaldırılıyor. Örnek Amansız Kıyım etkinlikleri gibi. Etkinlikleri daha sıklıkla yapsanız. Oyuncuların katılımları gittikçe artıcaktır. Özellikle Sunucu Şampiyonaları ve Lonca savaşları. Bu konuları desteğede mesaj olarak attım. Gerekenleri yaparsanız seviniriz.
Etkinlik Öneri ve Yorumları
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ruhsuz Beden
Re: Etkinlik Öneri ve Yorumları
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
Merhaba
Şifacı Ölüm oyunu etkinliginde bence gazapsızda yapılması oyunu daha eylenceli kılcaktır.Sizin acınızdan bakarsak İksir alımında Çogalma amaclanmıs bide uzun süre sürdügü icin sifaci sifaci ölüm oyunu ondan biraz baş sagmak gibi olmus.
Şifacı Ölüm oyunu etkinliginde bence gazapsızda yapılması oyunu daha eylenceli kılcaktır.Sizin acınızdan bakarsak İksir alımında Çogalma amaclanmıs bide uzun süre sürdügü icin sifaci sifaci ölüm oyunu ondan biraz baş sagmak gibi olmus.
- seyfodayi60
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
sancak savasi ve olum oyununun karisimi olabilecek bir oneri
yeni olusturulucak bi etkinlik ortami 10-15 arasi ayni sinif karakterler alinarak amansiz bir kiyim er meydani gibi amac belli bir sayiya ulasmak bu siniflarin da basina Takim kaptani olarak birer etkinliklik gorevlisi olabilir bu hedef sayi siniflara gore degisiklik gosterilebilir(sifaci sinifina ozel)
yeni olusturulucak bi etkinlik ortami 10-15 arasi ayni sinif karakterler alinarak amansiz bir kiyim er meydani gibi amac belli bir sayiya ulasmak bu siniflarin da basina Takim kaptani olarak birer etkinliklik gorevlisi olabilir bu hedef sayi siniflara gore degisiklik gosterilebilir(sifaci sinifina ozel)
aReYouReaDy
- seyfodayi60
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
sancak savasi ve olum oyununun karisimi olabilecek bir oneri
aReYouReaDy
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar..
Bu Sunucu şampiyonusu tılsım icin 7 sinde denmiş ve 20:00 da ilk savaşcılarmı atcak yoksa büyülermi veya hepsi bir andamı başlıycak 2 karekteri olanlar ne yapcak Bir yerde yazıyorda benmi okumadıM ?
Bu Sunucu şampiyonusu tılsım icin 7 sinde denmiş ve 20:00 da ilk savaşcılarmı atcak yoksa büyülermi veya hepsi bir andamı başlıycak 2 karekteri olanlar ne yapcak Bir yerde yazıyorda benmi okumadıM ?
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Sunucu şampiyonasında aynı loncadaki 2 şifacıyı karşı karşıya getirmek nasıl bir şanstır.O kadar kişiden karşı karşıya gelmeyi nasıl başardık.Mümkünse Asıllar arasında değişim istiyorum.
reSpOnSe
reSpOnSe
Selam Ayhilallll,Ayhilallll yazdı:Selamlar..
Karşılaşmaların eş zamanlı olarak yapılması planlanmaktadır.Etkinlik saati sunucu kontrolü yapılarak sıralı olarakta değişme durumu söz konusu olabilir.Katılımcıların karşılaşma saati oyunda bulunurak anonsları takip etmesi gerekmektedir.
İyi eğlenceler dileriz.
Selam ORHANBEY,ORHANBEY yazdı:Sunucu şampiyonasında aynı loncadaki 2 şifacıyı karşı karşıya getirmek nasıl bir şanstır.O kadar kişiden karşı karşıya gelmeyi nasıl başardık.Mümkünse Asıllar arasında değişim istiyorum.
reSpOnSe
Kuralar Random yardımıyla çekilmiş olup katılımcıların lonca mensubu olup olmadıkları kontrol edilmemiştir ki böyle bir durum söz konusu olamaz kaldı ki bu bireysel bir turnuvadır dolayısıyle sizin mantığınızla düşünecek olursak aynı loncada bulunan kişilerin karşı karşıya gelmemek adına turnuvaya katılmamaları daha mantıklı olur
İyi eğlenceler dileriz.
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Zifan yazdı:PHxUFUQ yazdı:Ölüm Oyunu Video:
Sancak Savaşı Video:
Düello Video:
Ölüm Oyunu
Sancak:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Meran:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Tılsım:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Kuklacı:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Beyaz Köşk:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Teşkilat:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Eminönü:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Anka:Şifacı/Büyücü/Savaşçı
Sancak Savaşı:
Sancak:ARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
Meran:ARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
Tılsım:ARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
Kuklacı:ARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
Beyaz Köşk:ARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
Teşkilat:ARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
Eminönü:ARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
AnkaARZ NEFERLERİ/LODOS NEFERLERİ
Düello:
Sancak:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Meran:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Tılsım:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Kuklacı:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Beyazköşk:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Teşkilat:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Eminönü:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Anka:Kıyamet Takımı/Lodos/Arz
Biraz Olsun Uğraştım fakat Emeğe Saygı.. Olabilir... Katılacak Çok kişi vardır umarım..
KeLoĞLaN
İSTaNBuL
İSTaNBuLII
Selam PHxUFUQ,
Elinize sağlıkEtkinliklerimizin bir kısmını turnuvalarda olduğu gibi,belirli zaman aralıklarıyla yayınlamayı planlamaktayız ,hepsi tek tek olmasada en azından düello ve ölüm oyunu etkinlikleri için video düşünülmekte.İlginiz için teşekkür ediyoruz,iyi eğlenceler.
eyw beni dinlediğiniz için
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- AragornxKbrnr
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
ikv takımı , önceden facebookta soru ve cevap etkinliği vardı bu etkinliği yeniden başlatabilir misiniz , en azından bir kaç maden kazanırız .
Selam AragornxKbrnr,AragornxKbrnr yazdı:ikv takımı , önceden facebookta soru ve cevap etkinliği vardı bu etkinliği yeniden başlatabilir misiniz , en azından bir kaç maden kazanırız .
Etkinlik takvimimizde siz oyuncularımızın istekleri doğrultusunda tüm etkinliklerimiz dönüşümlü olarak yer bulmaktadır.İlerleyen zamanlarda Facebook etkinliklerimiz tekrar düzenlenecektir.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.