Rivalxmelodi yazdı:Bosuna Konusuyoruz..Artık Akcesiz Yenilik Gelmez...
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Gidip yinede akçeyle iksir alacaksınız bundan emin olun.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Zulkan yazdı:Gidip yinede akçeyle iksir alacaksınız bundan emin olun.
Evet İkv Yönetimi İksir Reçetelerini Siler Belki Akçe İle almamız için
- Lazkopatilyas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
herkes iksir alsın belli ki mevlüt paraya sıkışmış......
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Charlie Chaplin'in bir filminde senaryo şöyleydi.
Charlie, çocuğuyla işe çıkar.Çocuk taş atarak camı kırar ve tam o sırada Caharlie sırtında cam ile oradan geçer ve camı kırılan vatandaşın camını yapar.
Çemberlitaş'ta oturamıyoruz ki kudretimiz dolmasın.İksir reçeteleri çok materyal istiyor ki oyuncular vakit ayıramasın ve Şef yaratıkları öldürmek için aşırı iksir gereksinimi.
Tam bu sırada Aktar şevket yetişti imdadımıza(!)
Chalie'nin senaryosunda biz İKV oyuncusu hangi karakter oluyor bilin bakalım?
Oyuncuları aptal yerine koymaya devam edin bakalım...
Charlie, çocuğuyla işe çıkar.Çocuk taş atarak camı kırar ve tam o sırada Caharlie sırtında cam ile oradan geçer ve camı kırılan vatandaşın camını yapar.
Çemberlitaş'ta oturamıyoruz ki kudretimiz dolmasın.İksir reçeteleri çok materyal istiyor ki oyuncular vakit ayıramasın ve Şef yaratıkları öldürmek için aşırı iksir gereksinimi.
Tam bu sırada Aktar şevket yetişti imdadımıza(!)
Chalie'nin senaryosunda biz İKV oyuncusu hangi karakter oluyor bilin bakalım?
Oyuncuları aptal yerine koymaya devam edin bakalım...
Tmm güzel iksir yoktu yaptınız ama biraz mantıklı düşünüp yapın kardeşim 5 tane iksir 300 akce(3 TL) demişsiniz mantıklı gleiyor mu size biraz düşününce bir çemberlitaşa girşte eeeen az 15 tane gittiğini düşün her girişte millet oyuna 9 TL mi bayılacak bence hazır yolun basındayken fiatını düşürsünler epeey bi yada bu reçetelerin malzemesini düşürsünler.Tabi bu benim görüşüm :evil: :evil: :evil:
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT

ExoRcİsTIIxZT

- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
cesur96 yazdı:Tmm güzel iksir yoktu yaptınız ama biraz mantıklı düşünüp yapın kardeşim 5 tane iksir 300 akce(3 TL) demişsiniz mantıklı gleiyor mu size biraz düşününce bir çemberlitaşa girşte eeeen az 15 tane gittiğini düşün her girişte millet oyuna 9 TL mi bayılacak bence hazır yolun basındayken fiatını düşürsünler epeey bi yada bu reçetelerin malzemesini düşürsünler.Tabi bu benim görüşüm :evil: :evil: :evil:
bu iksirlerde yarı yarıya indirim olsa dahi pek mantıklı değil sonuçda bol bol içmek isteyen kişi çok miktarda alır sürümden kar eder yadaaaa reçetelerdeki mataryaller yüzde 30 civarı bi azaltılsa en azından daha uygun olr kasalardaki stoklar 10 kere girsen çembere biter sonra napcaz 2 gün sırf maden çek boş olanları tabi
Yusuf
-
- İri Fare Avcısı
Arkadaşlar,
Tepkimizi bu şekilde forumda yaygara yaparak gösterebileceğimzden pek fazla ümidim yok.
Eğer hiçkimse o iksirlere 300 Akçe bayılmaz ise yönetim fiyatı aşağa çekmek zorunda kalacaktır.
Eğer bu uygulama'yı beğenmiyorsak bunu bu şekilde dile getirmeliyiz bence.
Tepkimizi bu şekilde forumda yaygara yaparak gösterebileceğimzden pek fazla ümidim yok.
Eğer hiçkimse o iksirlere 300 Akçe bayılmaz ise yönetim fiyatı aşağa çekmek zorunda kalacaktır.
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: mahşer
haklısın kardeşm zatn aklı başında bi insan 15 iksir yada 20 iksir en fazla bu iksirlere 12 TL veripde her bölge girişnde 12 tl bayılmaz e istisnalar kaideyi bozmaz bazenTrkstylvodka yazdı:Arkadaşlar,
Yusuf
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
gerçekten 300 akçe 5 iksir için çok pahalı bi rakam. bir iksir bir ekmek parası neredeyse...tamam sizde para kazanmak istiyorsunuz ama bu iş böyle olmaz.sonuçta bizlerin bu oyuna harcadığı paralarda gökten yağmıyor sayın sobee ekibi..daha makül şeylerin yapmalısınız..bir gbm x kesiminde 2 şifacı 15 ejderha iksir tüketiyor...madem öyle verelim 1000 akçe gbm x kendi kendini yok etsin uğraşmayalım...yada yapın 1996 akçe (1 silah yükseltme) ye 1000 ejderha iksir daha mantıklı olur...bu konuya karşı lütfen duyarsız kalmayalım...kolay bi bölge değil.migrat sığınak gibi 3 kişi girip bitirilebilinecek ve iksir içilmeyek...