Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim dostlar. Sağolun.
ATA LONCASI
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ATA LONCASI
Seni oyunda görsem dişimi kıracağım zaten Enes.Tacsiz yazdı:ooo ilyas baba sen takılırmıydın buralara yageçmiş olsun ilyas abi bende yokum 1 aylık bir süre
malum açık lise
ders felan
süre kısıtlı tekrar geçmiş olsun :? yılamz abime laf yapma
sever sayarım onu ben
hepinizi öptüm alasmaladık
iyi günler dilerim
Ataxenes
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Tonymontana
- İskele Babası
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
girmiyom kanka zaten çok lag var sinirimi bozdu yaxxxTaTaNgAxxx yazdı:Seni oyunda görsem dişimi kıracağım zaten Enes.Tacsiz yazdı:ooo ilyas baba sen takılırmıydın buralara yageçmiş olsun ilyas abi bende yokum 1 aylık bir süre
malum açık lise
ders felan
süre kısıtlı tekrar geçmiş olsun :? yılamz abime laf yapma
sever sayarım onu ben
hepinizi öptüm alasmaladık
iyi günler dilerim
Ataxenes![]()

- QuickDeath
- Cin Avcısı
Arakdaşlar lonca alımları ne zaman başlıcak çarım kaldı öle .s
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- Tonymontana
- İskele Babası
Güncel FOrum Sayfamızı takip ediniz. ALım yapıldığı zaman buradan tm üyelere bilgi verilecektir...!!QuickDeath yazdı:Arakdaşlar lonca alımları ne zaman başlıcak çarım kaldı öle .s

- QuickDeath
- Cin Avcısı
yaklaşık 2 aydan beri takip ediyorum fakat hep aynı şey söleniyo üye alımı yapılacaktır. Başka hiç birşey denilmiyo :?
ayrıca Ata çarımı kasmama yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı 38 level çarım üye alımlarına hazır olmasını istiyorum.
ayrıca Ata çarımı kasmama yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı 38 level çarım üye alımlarına hazır olmasını istiyorum.
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
biraz daha anlayış bekliyoruz sizden arkadaşlar lonca başkanlarının işleri yoğun ve ilyas abininde kolun daha iyileşmedi herşey yoluna girsin ilk işimiz yoplantı olacak zatenQuickDeath yazdı:yaklaşık 2 aydan beri takip ediyorum fakat hep aynı şey söleniyo üye alımı yapılacaktır. Başka hiç birşey denilmiyo :?

- QuickDeath
- Cin Avcısı
Tamam alımlar biraz gecikecek anlayışla karşılıyoruz ama bari alımlara kadar çarlarımızı hazır edelim bunun için lonca üyelerinden destek bekliyoruz. Loncaya girdikten sonra kasmakla item dizmekle uğraşmayız direk lonca olarak grub bölgelerine filan gireriz.Tacsiz yazdı:biraz daha anlayış bekliyoruz sizden arkadaşlar lonca başkanlarının işleri yoğun ve ilyas abininde kolun daha iyileşmedi herşey yoluna girsin ilk işimiz yoplantı olacak zatenQuickDeath yazdı:yaklaşık 2 aydan beri takip ediyorum fakat hep aynı şey söleniyo üye alımı yapılacaktır. Başka hiç birşey denilmiyo :?
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
bende bir ecel bile yok laQuickDeath yazdı:Tamam alımlar biraz gecikecek anlayışla karşılıyoruz ama bari alımlara kadar çarlarımızı hazır edelim bunun için lonca üyelerinden destek bekliyoruz. Loncaya girdikten sonra kasmakla item dizmekle uğraşmayız direk lonca olarak grub bölgelerine filan gireriz.Tacsiz yazdı:biraz daha anlayış bekliyoruz sizden arkadaşlar lonca başkanlarının işleri yoğun ve ilyas abininde kolun daha iyileşmedi herşey yoluna girsin ilk işimiz yoplantı olacak zatenQuickDeath yazdı:yaklaşık 2 aydan beri takip ediyorum fakat hep aynı şey söleniyo üye alımı yapılacaktır. Başka hiç birşey denilmiyo :?