neyse meran adına sevindim artık çekmek zorunda değiliz kavgalarınızıPerfectmagician yazdı:Wallaha yandı kavga edenler :mrgreen:kiyametxbaskan yazdı:Eyvallah bunu 1 Borç Bıldım sımdıVandervaart yazdı:Lütfen Bu Lonca konusu içinde tartışma yapmayınız aksi taktirde karşınızda beni bulabilirsiniz) Malum sakalımız var=)
ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ KIYAMET LONCASI░░▒▓███►ஐ

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
biz kavga etmiyoruz mordumanı tanımadım ve hiç görmedim hadi size iyi eğlenceler :mrgreen:MORDuMan yazdı:neyse meran adına sevindim artık çekmek zorunda değiliz kavgalarınızıPerfectmagician yazdı:Wallaha yandı kavga edenler :mrgreen:kiyametxbaskan yazdı:Eyvallah bunu 1 Borç Bıldım sımdıVandervaart yazdı:Lütfen Bu Lonca konusu içinde tartışma yapmayınız aksi taktirde karşınızda beni bulabilirsiniz) Malum sakalımız var=)
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
BENIM LONCA ALANIMDA KAVGA EDENIN KAFASINI TINK TONK ETTIRIRIMPerfectmagician yazdı:biz kavga etmiyoruz mordumanı tanımadım ve hiç görmedim hadi size iyi eğlenceler :mrgreen:MORDuMan yazdı:neyse meran adına sevindim artık çekmek zorunda değiliz kavgalarınızıPerfectmagician yazdı:Wallaha yandı kavga edenler :mrgreen:kiyametxbaskan yazdı:Eyvallah bunu 1 Borç Bıldım sımdıVandervaart yazdı:Lütfen Bu Lonca konusu içinde tartışma yapmayınız aksi taktirde karşınızda beni bulabilirsiniz) Malum sakalımız var=)

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
vay anasını ağlıcam yha ilkdefa biri sevdiğini söledi genelde söverler ne dicem bilmiyorum xDxD

- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Nıye Soveyım
Atış serbest Ama (Küfürsüz)

LODOS RÜTBE

Geçti Çeti üzülme artık xDMORDuMan yazdı:vay anasını ağlıcam yha ilkdefa biri sevdiğini söledi genelde söverler ne dicem bilmiyorum xDxD
Bende sizi seviyom lan.Forum canavarısınız mübarek
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
Serdarbey
Meran'ın Muhafızı.
yok sen değil ya sana tşk ederim genelde sövüyolar arkadaşlar saolsun demedikleri kalmıyo :arrow: Xukalaxdeni ,Lodvert ,Ketcap ,Xukalaxfreestyle vs vs daha bi sürü hepsini saygıyla anıyorumkiyametxbaskan yazdı:Nıye SoveyımAtış serbest Ama (Küfürsüz)
hadi gene iyisiniz reklamınızı yapdım

aneeem buda bebek sandı bizi xDSerdarraz yazdı:Geçti Çeti üzülme artık xDMORDuMan yazdı:vay anasını ağlıcam yha ilkdefa biri sevdiğini söledi genelde söverler ne dicem bilmiyorum xDxD
Bende sizi seviyom lan.Forum canavarısınız mübarek.

- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
KıyametxserdarSerdarraz yazdı:Geçti Çeti üzülme artık xDMORDuMan yazdı:vay anasını ağlıcam yha ilkdefa biri sevdiğini söledi genelde söverler ne dicem bilmiyorum xDxD
Sanada Bugun Izın ıstedığını yaz ama (küfürsüz)
Haydı Vurdum İlk tekmeyı sana

LODOS RÜTBE

ayyy 3 kişide sarmıyo :Skiyametxbaskan yazdı:KıyametxserdarSerdarraz yazdı:Geçti Çeti üzülme artık xDMORDuMan yazdı:vay anasını ağlıcam yha ilkdefa biri sevdiğini söledi genelde söverler ne dicem bilmiyorum xDxD
Sanada Bugun Izın ıstedığını yaz ama (küfürsüz)
Haydı Vurdum İlk tekmeyı sanaGerisi GelsiN
DepiK GelıyO ..