yarar yazdı:Yönetim artık düzeltmek için ne bekliyor anlamıyorum. İşte bize oynanan bazi oyunlar.
1: Ecel Hasarı Neden Düşürüldü ? Ecel Reçetesini Yanınlandı Hasar Yüksekken Şimdi Bir Kafa Koparan Etkisi Yok. Bunca zahmete değer mi ? Bunca emeğe yazık değil mi ?
2: Sahaser silahlar reçeteden üretiliyor değil mi ? Madem ürete biliyoruz neden satamıyor ve alış verişe katamıyoruz ?
3: Her karekter üretim veya toplama seviyesi günümüzün şartlarına göre ayarlanmıstır. Madem ki benim savascım 48 maden toplyorsa 48 lokman topluyorsa. Şifacı karekterim 49 lvl silahtar üretici yapmışsam ben bu çarda ecel asabu kehf ve ejder asa üretimini katmışşam bunları üretip diğer karekterime aktarmam normal değil mi ?
Bu silahlar kişiye olacak dendi eyv kabul ancak ben onca emek ve caba sarfedip 49 lvl karekter kasıyorum el emek göz nuru item düzmeye maden çekmeye uğrasıyorum ve siz İ.K.V. YÖNETİMİ VE SOBEE BU EMEKLERİN BOŞ ÇARINI SİL TOPLAMA VEYA ÜRETİMİNİ 49 YAP DİYOSUNUZ. Üzgünüm ama atalarım çok güzel söz sölemişler "BU NE PERİZ BU NE LAHANA TURŞUSU" umarım anlarsınız umarım bu kısmı okursunuz,.
Eeee artık beyde İ.K.V. SOBEE PAŞADA İ.K.V. SOBEE inş bu sorunu düzeltirsiniz.
vesselam.
çok haklısın. tamamen katılıyorum. insanlar ilerde 49 seviyenin, yeni şahaser silahların geleceğini nerden bilipte puanlarını ona göre dağıtsınlar. herkes günün şartlarına göre dağıttı puanlarını. bence şahaserler tam bir fiyasko oldu. işin garibi bu konu hakkında forumda bir sürü konular açıldı hala açılmaya devam ediyor. ama bir kişi çıkıpta açıklama yapmıyor. eğer biz yanlış düşünüyorsak hayır yanlışınız var doğrusu bu deyipte bir açıklama yapın lütfen. bu kadar insan memnun değilse bi sorun var ortada demek. bir iki çatlak ses değil sonuçta. çoğunluk memnun değil.
Arkadaşlar binlerce görüntülenme ve yüzlerce yanıtlanmaya rağmen ki oyunu oynayanların cok büyük çoğunluğu henüz forumda aktif olmamasına ragmen görüldügü üzere bu problem cok geniş bir kitleyi lumsuz yönde etkilemektedir...
Zaten biçimi itibarı ile hiçbir şekilde mantıkla alakası yoktur...
Düzenlemeyi tasarlayanların uygulayanların mentıklı düşündügüne inanmak güç...
ne alaka 45 lvl üzeri materyal olmayan oyunda 49 toplama puanı vereyim Allah aşkına az mantık ya ihtiyacıma göre düzebleyecegim tabiki...
hem ne alaka alışverişi engellemek ticareti engellemek...
diyelimki benim 49 toplamam varda ürettim ama gün geldi yeni car kastım ne alaka istedigim çara itemimi aktaramamak bu ne sacma sistem..?
ne tarafından tutsan elinde kalıyor.. hiç mantıklı bir tarafı yok hangi yönden baksan sacma sapan...
oyunu bırakacagım zaman bir kardeşime bir arkadaşıma bir dostuma itemimi aktaramamak kadar sacma bir düzenleme herhangi benzeri oyunda varmı ?
tamamen milliyetci duygularla oynuyorum bu oyunu ama bu kadarda sacmalık üstüste konup katlanılmazki (;
AmisosGame yazdı:Yaa adamlar konuları birleştiriyor cevap vermeye tenezzül etmiyor
Aslında konuların bırlestırılmesı olumlu bır davranıskı tepkının ve sıkayetın ne derece oldugunu olcmek ıcın tabıı gonul ısterkı bız bu ısteklerımız aynı gun cınde karsılansın ama sanırm bunca sıkayete ragmen hala bır karsılık gelmıyorsa bu yapım ekıbı olarakda kendı aralarında tartısılıyor olarak algılamak ısterız.. ve burdan nacızane fıkrım bu ıse razı gelmıyen ve memnunıyetsızlıgını belrtmek ıstıyen her arkadasımında aynı zamanda ıkv destek bolumunede mesaj yazmasını rıca ederım demekı forum yapım ekıbı tarafından muhatap alınan bır sıkayet mercıı degıl bu konuya destek veren arkadaslarımızın ıkv destek sayfasınada gereklı saygı cercevesınde sıkayetlerını bıldırmesının faydalı olacagı kanatındeyım ..................SAYGILAR................................
Bu tür ikv tarzı oyunların başlangıç gelişme ve sonuç bölümlerinin nasıl olması gerektiği hakkında yorum yapabilecek kadar deneyimim var.Soobe yönetiminin oyun geliştiren takımının bu konudaki deneyimlerinin yeterliliği konusunda hidra eklentisiyle kafamda soru işaretleri oluştu.Uzun süren çabalardan ve eziyetlerden sonra şaheser diye sunulan silahlarla ancak kafa koparanı bileylemede kullanacak olmamız tirajikomik olduğu kadar bizi pes dedirtme noktasına getirdi.Belli bir yaşın altındakiler yada bu durumu algılamayanlar için hidrada depişmek zevkli olabilir ozaman bu kadar iddialı görüntü ve teknoloji kullanmayın sizede yazık.Bu tarz oyunlarda bukadar vahim hatalar yapılmamalı.Çünki durum onu gösteriyorki sizin kaygınız güzel bir oyun yapmanın dışına çıkmış.Oyunu oynamaktan vazgeçmiyorum.Bu oyun güzel bir oyun ama kıymetini siz bilmiyorsunuz (Soobe Yönetimi).Yönetim olarak güzel bir toplantı yapın oyunu nereye getirdik diye baştan sona bir inceleyin.Yinede memnunsanız bu tarz oyunlarla uğraşmayın.Yollarımızı ayıralım çünki ben bu tarz oyunlardan hoşlanıyorum.Oyuncuların hızına ulaşamamak sizi bu duruma düşürdü farkındayım silahlarda frene basmak 39 lvl zırhla milleti dolaştırmak bence sizi süngerbob tarzı oyunlara mahkum ediyor.Umarım oyun elden geçer hitap ettiğiniz zekaları iyi belirlersiniz.Size içten başarılar.Sevgiler Saygılar.
Ocipres/Teşkilat
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Ocipres yazdı:Bu tür ikv tarzı oyunların başlangıç gelişme ve sonuç bölümlerinin nasıl olması gerektiği hakkında yorum yapabilecek kadar deneyimim var.Soobe yönetiminin oyun geliştiren takımının bu konudaki deneyimlerinin yeterliliği konusunda hidra eklentisiyle kafamda soru işaretleri oluştu.Uzun süren çabalardan ve eziyetlerden sonra şaheser diye sunulan silahlarla ancak kafa koparanı bileylemede kullanacak olmamız tirajikomik olduğu kadar bizi pes dedirtme noktasına getirdi.Belli bir yaşın altındakiler yada bu durumu algılamayanlar için hidrada depişmek zevkli olabilir ozaman bu kadar iddialı görüntü ve teknoloji kullanmayın sizede yazık.Bu tarz oyunlarda bukadar vahim hatalar yapılmamalı.Çünki durum onu gösteriyorki sizin kaygınız güzel bir oyun yapmanın dışına çıkmış.Oyunu oynamaktan vazgeçmiyorum.Bu oyun güzel bir oyun ama kıymetini siz bilmiyorsunuz (Soobe Yönetimi).Yönetim olarak güzel bir toplantı yapın oyunu nereye getirdik diye baştan sona bir inceleyin.Yinede memnunsanız bu tarz oyunlarla uğraşmayın.Yollarımızı ayıralım çünki ben bu tarz oyunlardan hoşlanıyorum.Oyuncuların hızına ulaşamamak sizi bu duruma düşürdü farkındayım silahlarda frene basmak 39 lvl zırhla milleti dolaştırmak bence sizi süngerbob tarzı oyunlara mahkum ediyor.Umarım oyun elden geçer hitap ettiğiniz zekaları iyi belirlersiniz.Size içten başarılar.Sevgiler Saygılar. Ocipres/Teşkilat
Sen 39 lvl zırhı şikayet ediyosun büyücü ve şifacının zırh yeri olduğu halde hiç zırhı yok ve 2. olarak daah ne bekliyosun zaten bu zırhlar sana 60/60 bi zırh kapasitesi veriyor zaten adamın üstündeki zırh 3 ton bide depar atıyo yeni zırh gelse neresine ne eklicekelr _?_?_
Ocipres yazdı:Bu tür ikv tarzı oyunların başlangıç gelişme ve sonuç bölümlerinin nasıl olması gerektiği hakkında yorum yapabilecek kadar deneyimim var.Soobe yönetiminin oyun geliştiren takımının bu konudaki deneyimlerinin yeterliliği konusunda hidra eklentisiyle kafamda soru işaretleri oluştu.Uzun süren çabalardan ve eziyetlerden sonra şaheser diye sunulan silahlarla ancak kafa koparanı bileylemede kullanacak olmamız tirajikomik olduğu kadar bizi pes dedirtme noktasına getirdi.Belli bir yaşın altındakiler yada bu durumu algılamayanlar için hidrada depişmek zevkli olabilir ozaman bu kadar iddialı görüntü ve teknoloji kullanmayın sizede yazık.Bu tarz oyunlarda bukadar vahim hatalar yapılmamalı.Çünki durum onu gösteriyorki sizin kaygınız güzel bir oyun yapmanın dışına çıkmış.Oyunu oynamaktan vazgeçmiyorum.Bu oyun güzel bir oyun ama kıymetini siz bilmiyorsunuz (Soobe Yönetimi).Yönetim olarak güzel bir toplantı yapın oyunu nereye getirdik diye baştan sona bir inceleyin.Yinede memnunsanız bu tarz oyunlarla uğraşmayın.Yollarımızı ayıralım çünki ben bu tarz oyunlardan hoşlanıyorum.Oyuncuların hızına ulaşamamak sizi bu duruma düşürdü farkındayım silahlarda frene basmak 39 lvl zırhla milleti dolaştırmak bence sizi süngerbob tarzı oyunlara mahkum ediyor.Umarım oyun elden geçer hitap ettiğiniz zekaları iyi belirlersiniz.Size içten başarılar.Sevgiler Saygılar. Ocipres/Teşkilat
Sen 39 lvl zırhı şikayet ediyosun büyücü ve şifacının zırh yeri olduğu halde hiç zırhı yok ve 2. olarak daah ne bekliyosun zaten bu zırhlar sana 60/60 bi zırh kapasitesi veriyor zaten adamın üstündeki zırh 3 ton bide depar atıyo yeni zırh gelse neresine ne eklicekelr _?_?_
Sığınaklar ve miğrat gelince büyücü ve şifacılara zırh gelecek .. Biraz sabır
Şahaser silahlar ve reçeteleri ile ilgii açılmış tüm konuları, Destek formundan gönderilmiş tüm iletileri takip ediyoruz.
Bu konuda şu an için söylenebileceğim şey; Şaheser silahlar değerinden ötürü elde edilmesi zor olan bir eşyadır. Aslıdna bu eğilimi benzer bir çok üretimde görebilirsiniz. Reçetenin önemi arttıkça istenen materyallerin değerlerinin artması gibi. Reçetelerin 49 seviye olmasının nedenlerinden birisi de buydu.
Bu hassasiyeti kaybetmeden daha önceden yetenek puanlarını gerektiği gibi dağıtmamış oyuncularımızın reçetelerdeki yüksek seviye gereksiniminden etkilenmemesi konusunda sizlerle hem fikiriz. Bu yönde bir değişiklik düşünülmektedir.
Ama detayları şuan burada paylaşamıyorum.
İyi eğlenceler.
NOT: Üretim ve toplama puanları HİÇ BİR ŞARTTA SIFIRLANAMAZ