Engin, amaçlarını çok açık bir biçimde dile getiriyorlar aslında: sadece reklam. Diyeceksinki nasıl. Sen normal plus alsan, senin bu oyuna para ödediğini ve bu oyunu oynadığını ancak sen bilirsin. Fakat kutu aldığın zaman, o kutuyu atmaz saklarsın ve illaki eşin dostun o kutuyu görerek inceler. İlgisini çeker ve oyun hakkında bilgisi olur, belki o da oyuna başlar. Yani burada plus paket ile kutu arasındaki zarardan çok yapılan reklam önemini kazanıyor. İlerleyen zamanda bu özellik plus alan oyuncuya da sağlanacağı açıktır ama yakın zamanda olacağını sanmam.1EngiN1 yazdı:Ben fazla para vermekten memnunum ama neden böyle bir sınırlama getiriyor İKV yönetimi ? Sonuçta plus paketlerden daha fazla kazanıyorlar isteyen kutu alsın ona lafım yok ama biz daha fazla para veriyorken neden bu saçmalık getiriliyor ? Eğer amacınız sadece reklam yapıp mağazalardaki satış listelerinin başında bulunmaksa lafım yok .
Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Silinen Karakterler Geliyor,Üretim ve Toplama Sıfırlanıyor

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Arkadaşlar halen nedenleri merak ediyorsunuz. Lütfen duyurularımızı ve mesajlarımızı sorunuzu sormadan önce kontrol ediniz.
Lathander yazdı:Forumlarda oyuncularımızdan gelen tepkileri yoğun bir şekilde takip ediyor ve bu tepkiler üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz.
Burada bizim karakter kurtarmada ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanmasında neden İKV Özel Sürüm Kutu istediğimizi fark eden bunu kavrayan oyuncularımız olmakla beraber İKV Özel Sürüm Kutu'yu diğer Plus Paket abonelikleri ile aynı görerek haksızlık yapıldığını söyleyen oyuncularımız mevcut.
Biz İKV Özel Sürüm Kutu yerine, İKV Plus Paketin bir üstü olacak bir abonelik çıkarıp, Fiyatını aylık 15 TL yapıp adına da İKV Mega Paket koyup bunu şart koşsaydık inanıyorum ki bugün sergilenen pekçok olumsuz yorum olmayacaktı.İKV Plus Paket satın alan oyuncularımız oyundaki her özellikten faydanalabilecek diye bir şart yok. Bu özellikler birer Plus Paket özelliği olan Klan ve Bölge kanalının kullanılması gibi oyun içi ayrıcalıklar olduğunu hatırlatırız.
Bu ayrıcalıklar kullanılması için İKV Özel Sürüm Kutusunun istemesi kesinlikle maddiyata dayanan bir talep değildir. Bunun içinde oldukça net ve anlaşılır bir kanıtnımız var. En pahalı ucret olan 3 aylık İKV Plus 29 TL değerinde iken İKV Özel Sürüm Kutu'yu D&R'da 14,90'dan temin edebiliyorsunuz. Biz bu özellikler için sizden daha fazla ücret ödemenizi değil, aksine daha az ücret ödemenizi istiyoruz. Lütfen konu hakkında değerlendirme yaparken bu olguyu görmezden gelmeyelim.
Şuan çalışmalarımız İKV Özel Sürüm Kutu'nun tedariğini kolaylaştırmak üzerine yoğunlaştırdık. www.uyelikal.com'dan alabileceğiniz gibi D&R'dan yada Bimeks'den temin edebilirsiniz.
İKV Özel Sürüm Kutu'nun İKV için ne demek olduğunu pek çok noktada sizlerle paylaştık. Bu konu hakkında genel etkileşimde halen bir duyuru sabittir. İKV Özel Sürüm Kutu'nun neden bu kadar önemli olduğunu bu konumuzdan takip edebilirsiniz. Bİz de 29 TL ödemek yerine daha az ücret ödeyerek İKV Özel Sürüm Kutu alarak bize katkıda bulunan oyuncularımıza teşekkür olarak bu ayrıcalıklar için İKV Özel Sürüm Kutu talep ediyoruz.
Şu an için kısa vade içinde bu şartın kaldırılmasını düşünmüyoruz. İleride sadece Plus Paket seviyesine indirgeme gibi alternatifler düşünülebilir. Ama bu ayrıcalıklardan öncelikli olarak İKV Özel Sürüm Kutu sahipleri faydanalabilecektir.
Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Usta k.b ama böyLe qiderse çok kişi bırakacak oyunu
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Bırakan bırakıyo zaten hiç m.etmesinler tanıyanlar yani az bucuk bilir kaç kişi topluca bıraktıgımız sessiz sedasız birdenbire 13 plusun iptal oldugunu..
O özel kutuyu mega bilmem ne zart zurt yapsanız inanki böyle bi şaşkınlık yaşamazdık..
Bide diyosunki lathander plus aldıgınız için her türlü avantajdan yararlancagınız anlamına gelmiyo..
Şunu unutmaki plusun bölgeden başka pek bi yararını görmüyorum neden alıyorum peki ?
Ülkemizin oyununa destek olsunki benim bu oyuna kaç kişiyi başalttıgım ve pluslarınıda aldıgını bi allah bilir..
Bu ayrımı önceden bilseydim bırak başlamayı şuan bu yorumu bile burda görmezdiniz..
O özel kutuyu mega bilmem ne zart zurt yapsanız inanki böyle bi şaşkınlık yaşamazdık..
Bide diyosunki lathander plus aldıgınız için her türlü avantajdan yararlancagınız anlamına gelmiyo..
Şunu unutmaki plusun bölgeden başka pek bi yararını görmüyorum neden alıyorum peki ?
Ülkemizin oyununa destek olsunki benim bu oyuna kaç kişiyi başalttıgım ve pluslarınıda aldıgını bi allah bilir..
Bu ayrımı önceden bilseydim bırak başlamayı şuan bu yorumu bile burda görmezdiniz..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
olcaytoo yazdı:yönetim halen kutu satma peşinde oyunda dengesizlik var oyuncu arkadaşlar bölgere gire çıka sıkıldılar zaten bişede düşüremiyorlar vede haddin fazla oyunu bıradakan yada başka oyunları tercih eden var buna istinaden siz bişe yapmıyorsunuz yapsanızda sadece kutu alanlara niye yani herneyse oyunda okadar eksik varken bula bula üretim toplama sıfırlama buldunuz helal size....
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
onca arkadaşım oyunu bıraktı artık yeter
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
bu güncelleme hiç gelmeyecek sanmıştım 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
böyle saçmalamalara qülmek bile fazla.. ya elinizden bir şeyi mi aldılar?? qüncelleme qetirdiler hala şikayet ediyorsunuz.. madem o kadar ay aldın plusu 15 tl daha wer 3 ay boyunca para werme. satılmıyor diyorsan internetten al. ha ben küçüğüm anam babam izin wermez diyosan, qüncelleme olmamış qibi dawran. o kadar çalışıyorlar saqolun demek yerine böle tepkiler weriyorsunuz. sizin oyunu bırakmanız yönetime - deqil + awantaj qetirecektir kesinlikle!!trapzone1 yazdı:onca arkadaşım oyunu bıraktı artık yeter
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:böyle saçmalamalara qülmek bile fazla.. ya elinizden bir şeyi mi aldılar?? qüncelleme qetirdiler hala şikayet ediyorsunuz.. madem o kadar ay aldın plusu 15 tl daha wer 3 ay boyunca para werme. satılmıyor diyorsan internetten al. ha ben küçüğüm anam babam izin wermez diyosan, qüncelleme olmamış qibi dawran. o kadar çalışıyorlar saqolun demek yerine böle tepkiler weriyorsunuz. sizin oyunu bırakmanız yönetime - deqil + awantaj qetirecektir kesinlikle!!trapzone1 yazdı:onca arkadaşım oyunu bıraktı artık yeter
aLkış :arrow: / Bu seferde ben alkışlıyım seni
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Dikkat edildi mi bilmiyorum fakat mızmızcılık yapanların hepsi işte ben 12 ay plus aldım işte ben 24 ay plus aldım vs.
Arkadaş demek ki plus aldığına göre aylarca imkanın var alabiliyorsun 15 TL verip kutu ikv alıp hemde 3 ay plus paketine
Sahip olmak varken neden itiraz edipte gidip 15 tl ye 1 aylık plus paketi almaktan yana olursunuz ki ?
Burada kutu aldığınız zaman hem ikv reklam yapmış olacak eşiniz dostunuz görecek dilden dile yaygınlaşacak
Hemde ikv ufakta olsa maddi bir gelir elde edecek evet bu oyun ücretsiz oyun bir çok mmorpg de olduğu gibi.
Fakat her mmorpg oyunuda kendi içerisinde bir sisteme sahip diğer mmorpg oyunlarında ücretsiz diye geçerken yüz.sakal,saç,asa,pelerin.. vs diye sıralayabileceğimiz özellikler hep para karşılığında yapılmakta peki sorarım sizlere hani ücretsiz bir oyundu ?
Burada ücretsizden kasıt bir farklı üye olurken kimse para istemiyor sizden kimse sizi zorlamıyorda para veripte bir çok yararlı özellikten faydalanın diye tamamen sizin elinizde alıp kullanmak.
İKV KUTU da böyle bir şey ister alırsınız yeniliklerden faydalanırsınız ister almayıp yeniliklerden faydalanmazsınız tıpkı plus paketi gibi tıpkı pelerin,asa,saç,sakal vs. gibi.
Geçin artık birşeyleri kötülemeyi insanlara hakaretler etmeyi uğraşılmış çokta güzel olmuş 3 ay 45TL verip plus alacağınıza
15 TL verip İKV KUTU alın 3 ay plusınızda olsun yeniliklerdende faydalanın.....
Arkadaş demek ki plus aldığına göre aylarca imkanın var alabiliyorsun 15 TL verip kutu ikv alıp hemde 3 ay plus paketine
Sahip olmak varken neden itiraz edipte gidip 15 tl ye 1 aylık plus paketi almaktan yana olursunuz ki ?
Burada kutu aldığınız zaman hem ikv reklam yapmış olacak eşiniz dostunuz görecek dilden dile yaygınlaşacak
Hemde ikv ufakta olsa maddi bir gelir elde edecek evet bu oyun ücretsiz oyun bir çok mmorpg de olduğu gibi.
Fakat her mmorpg oyunuda kendi içerisinde bir sisteme sahip diğer mmorpg oyunlarında ücretsiz diye geçerken yüz.sakal,saç,asa,pelerin.. vs diye sıralayabileceğimiz özellikler hep para karşılığında yapılmakta peki sorarım sizlere hani ücretsiz bir oyundu ?
Burada ücretsizden kasıt bir farklı üye olurken kimse para istemiyor sizden kimse sizi zorlamıyorda para veripte bir çok yararlı özellikten faydalanın diye tamamen sizin elinizde alıp kullanmak.
İKV KUTU da böyle bir şey ister alırsınız yeniliklerden faydalanırsınız ister almayıp yeniliklerden faydalanmazsınız tıpkı plus paketi gibi tıpkı pelerin,asa,saç,sakal vs. gibi.
Geçin artık birşeyleri kötülemeyi insanlara hakaretler etmeyi uğraşılmış çokta güzel olmuş 3 ay 45TL verip plus alacağınıza
15 TL verip İKV KUTU alın 3 ay plusınızda olsun yeniliklerdende faydalanın.....
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA