Paşa kardeşlerim bi yolun sonuna daha gelindi ve Paşaxpapaz Paşaxmüneccim hikayeside burda son buldu.
Neden derseniz;
Kardeşiniz Mayıs 24'te askeriye tarafından orduya katılmaya hak kazanmıştır O kadar zamanımız burda sanalda olsun reelde olsun geçti , bir türlü hepinizi özleyeceğim.Hepiniz kendinize iyi davranın.Belki askerden sonra küçük ihtimalde olsa glirim ama dostluğumuz asla bitmeyecektir.Hepiniz canım ciğerimsiniz ,sizi çok özleyeceğim Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benim bütün üstünüzde olsada olmasada hakkım helaldir.
Kardeşim den Öte Oldun Bana Bunu Sende Biliyosun...
Beraber Adalarda mı Kalmadık...
Ankara Sokaklarınımı Karıstırmadık...
İstanbulu Altını Üstünemi Getirmedik
Sakarya Caddelerinimi Dagıtmadık
Ah Kardesim Benim Sende Gidiyosun Vatani Görevine
Bizim Askerligimize Daha Cok var...
Tertip Olamıcaz Be Kardesim
Kardeşim Benim Demiştim Sana Söz gelicem Asker Eglentine Diye...
20-21-22 Mayıs İşyeri bana Emanet 23 ünde Finallerimiz Baslıyor
Ayın 20 sinden Öncebi Fırsat Bulursam Atlar Gelirim Yanına...
Allah ın İzni İle Bitirip Yine Bizlerle Olursun
Allah ın Selamı Üzerine Olsun...
Allah a Emanetsin...
Kardeşin Fatih...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Gurur seninde askerlik zamanın geldi sonunda Güle güle git güle gel inşallah.Biz hep buralarda olacağız Allah'ın izni ile.Bakarsın askerliğin yakın bir yere çıkar kardeş
Allaha emanet ol.Not ara beni
Paşa kardeşlerim bi yolun sonuna daha gelindi ve Paşaxpapaz Paşaxmüneccim hikayeside burda son buldu.
Neden derseniz;
Kardeşiniz Mayıs 24'te askeriye tarafından orduya katılmaya hak kazanmıştır O kadar zamanımız burda sanalda olsun reelde olsun geçti , bir türlü hepinizi özleyeceğim.Hepiniz kendinize iyi davranın.Belki askerden sonra küçük ihtimalde olsa glirim ama dostluğumuz asla bitmeyecektir.Hepiniz canım ciğerimsiniz ,sizi çok özleyeceğim Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benim bütün üstünüzde olsada olmasada hakkım helaldir.
Gurur kardeşim bizden yanada hakkımız helal olsun sana.Şimdiden hayırlı tezkereler.Allah yolunu açık etsin.Güle güle git güle güle gel inş..
Paşaxmüdür & Paşaxsalih
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Babalar o bu değilde eyüpten önce gidiyomya ona bakın siz Eyüp baba benim oraya düşme yolunu yamultacam
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
vay müslüm baba nabıyon torun tombalak ha baba ben gelince kafanı takma size bi yigen yaparım
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Muvafaza Özelliği Orta Hız Telsiz Operatörü Çavuş Gurur Erdemir
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye