İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Hephais
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Mesaj gönderen Hephais »

ARGOS yazdı: 29 Ara 2017 21:51 Öncelikle gelecek olan yeni genişleme paketi ve Karaköy bölgesinin tüm oyun camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Ortada bir emek var ve bizlere de teşekkür etmek düşer. Karaköy sokaklarında bolca vakit geçireceğimiz aşikar :relaxed:

Forumdaki bütün yorumları genel olarak takip etmekteyim. İyi yorum yapanlar da var kötü yorum yapanlar da. Herkes kendince haklıdır deyip her yoruma kişilerin saygı göstermeleri gerektiğini hatırlatmak isterim.

Videonun yayınlandığı andan itibaren hemen hemen her fırsatta bazen yavaşlatarak bazen sürekli durdurarak izliyorum. Çünkü geliştiricilerimiz gizemli tanıtım videoları oluşturmayı pek seviyorlar. Videoda bir durum dikkatimi çekti ve sizlerle de paylaşmak istedim. Daha önce sanırım böyle bir şey paylaşılmamış veya paylaşılmışsa da gözümden kaçmış olabilir.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde okla belirttiğim kısımda bir bozayı yer almaktadır. Görüntüye genel baktığımızda bir fare adam ve normal oyuncu karakterinin de yer aldığını görmekteyiz. Fare adam oyuncuya saldırırken biz oyunculara bağlı olan bozayının bu düşmana saldırmadığını görüyorum. Test aşamasında ayarlanmış bir durum mu yoksa bölgede de böyle bir durumla karşılaşılacak mı pek karar veremedim ve siz arkadaşlarla paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.

Resim

İyi forumlar...
İlk önce bunu paylaştığın icin teşekkürler. Ben de bir kaç defa izledim ama bunu farketmemiştim. Bozayı gerçekten de orda saldırmadan, tuhaf bir şekilde duruyor. Boyle seyleri görünce heyecanlanıyorum gerçekten de. Bakalım ne gibi sürprizlerle karşılaşacağızz :)
Si vis pacem, para iustitiam.
Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bourne »

ARGOS yazdı: 29 Ara 2017 21:51 Öncelikle gelecek olan yeni genişleme paketi ve Karaköy bölgesinin tüm oyun camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Ortada bir emek var ve bizlere de teşekkür etmek düşer. Karaköy sokaklarında bolca vakit geçireceğimiz aşikar :relaxed:

Forumdaki bütün yorumları genel olarak takip etmekteyim. İyi yorum yapanlar da var kötü yorum yapanlar da. Herkes kendince haklıdır deyip her yoruma kişilerin saygı göstermeleri gerektiğini hatırlatmak isterim.

Videonun yayınlandığı andan itibaren hemen hemen her fırsatta bazen yavaşlatarak bazen sürekli durdurarak izliyorum. Çünkü geliştiricilerimiz gizemli tanıtım videoları oluşturmayı pek seviyorlar. Videoda bir durum dikkatimi çekti ve sizlerle de paylaşmak istedim. Daha önce sanırım böyle bir şey paylaşılmamış veya paylaşılmışsa da gözümden kaçmış olabilir.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde okla belirttiğim kısımda bir bozayı yer almaktadır. Görüntüye genel baktığımızda bir fare adam ve normal oyuncu karakterinin de yer aldığını görmekteyiz. Fare adam oyuncuya saldırırken biz oyunculara bağlı olan bozayının bu düşmana saldırmadığını görüyorum. Test aşamasında ayarlanmış bir durum mu yoksa bölgede de böyle bir durumla karşılaşılacak mı pek karar veremedim ve siz arkadaşlarla paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.

Resim

İyi forumlar...
Boz ayının önündeki fare aynı boz ayı gibi çağrılan yeni bir yardımcı olabilir.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Konu nasıl gidiyor Nerull & Gorgar :)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dedee66 »

Bourne yazdı: 30 Ara 2017 07:55

Resim

İyi forumlar...
Boz ayının önündeki fare aynı boz ayı gibi çağrılan yeni bir yardımcı olabilir.
Bence Olamaz Böyle Birşey Oda Eklentinin İçerisinde Bir Yaratık.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Yeni eklentiyle birlikte Sivas Kangal, Boz ayi gibi kendi 'Fare Adam' imizi da alabilsek muhteşem olur muhteşem
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

KRaLeX yazdı: 30 Ara 2017 11:39 Yeni eklentiyle birlikte Sivas Kangal, Boz ayi gibi kendi 'Fare Adam' imizi da alabilsek muhteşem olur muhteşem
ve aynı zamanda fare adam sınıflara ayrılsa savaşçı-büyücü-şifacı olarak ve biz ona göre seçip alabilsek oyunda çok büyük devrim olur ancak gerçek bir karakterin verdiği kadar hasar ve şifa vermemeleri şartı ile
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

KRaLeX yazdı: 30 Ara 2017 11:49
KRaLeX yazdı: 30 Ara 2017 11:39 Yeni eklentiyle birlikte Sivas Kangal, Boz ayi gibi kendi 'Fare Adam' imizi da alabilsek muhteşem olur muhteşem
ve aynı zamanda fare adam sınıflara ayrılsa savaşçı-büyücü-şifacı olarak ve biz ona göre seçip alabilsek oyunda çok büyük devrim olur ancak gerçek bir karakterin verdiği kadar hasar ve şifa vermemeleri şartı ile
Bu sadece bir şeyin kutusunu değiştirip içini aynı bırakmak.Üstelik hasarı veya özelliği az olan bir şeyi kim , neden alsın ?
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Etkisi sıfır , sadece görüntü olarak bulunan Kırmızı Kıyafetler gibi eklentiler düşünülebilir yardımcılar için.Tabi dükkan için bu , maksat değirmen dönsün :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Ne yardımcı ne de yeni karakter olarak Fare-Adam gelmemeli tamamen kaliteyi bozar.
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Yeni İKV Lideri Gaffarı Tarih'in Derinliklerine Gömücek. :heart_eyes:
Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön