İKV İtiraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: İKV İtiraf

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Bir tartışma sonucu yakın arkadaşımın çarını ve gene ortak tanıdığımız arkadaşımızın çarlarını silmiştim. Sonradan ikisi için de çar kasıp dizdim fakat oyuna artık girmiyorlar. Hatta arkadaşım için forum hesabı bile açtım. Ara sıra o hesaba girip ileti kasıyorum.
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

Kasıcaktın madem niye sildin :')
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

CHAPPIE yazdı: 15 Şub 2018 22:51 Bir tartışma sonucu yakın arkadaşımın çarını ve gene ortak tanıdığımız arkadaşımızın çarlarını silmiştim. Sonradan ikisi için de çar kasıp dizdim fakat oyuna artık girmiyorlar. Hatta arkadaşım için forum hesabı bile açtım. Ara sıra o hesaba girip ileti kasıyorum.
Kendim ettim kendim buldum . :') Ama eğlenceli olmuştur yine de.
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

CHAPPIE yazdı: 15 Şub 2018 22:51 Bir tartışma sonucu yakın arkadaşımın çarını ve gene ortak tanıdığımız arkadaşımızın çarlarını silmiştim. Sonradan ikisi için de çar kasıp dizdim fakat oyuna artık girmiyorlar. Hatta arkadaşım için forum hesabı bile açtım. Ara sıra o hesaba girip ileti kasıyorum.
peki senin sildiğini biliyorlar mıydı ? :')
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

6 7 Sene önce Bodrum'da yaşıyorum tabi ondan öncede oynuyordum bu oyunu,Bodrum gibi bir yerde dışarı çıkmazdım sırf şu oyun için etrafımda ki güzellikleri farkedemedim ve ikv yüzünden ayıptır söylemesi kıl dönmesi ameliyatı oldum :thinking_face: :grin:
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ezel »

Geçmiş olsun :D böyle olası rahatsızlıklardan korunmak için mola vermek şart oldu :D
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

KRoNicK yazdı: 16 Şub 2018 00:43 6 7 Sene önce Bodrum'da yaşıyorum tabi ondan öncede oynuyordum bu oyunu,Bodrum gibi bir yerde dışarı çıkmazdım sırf şu oyun için etrafımda ki güzellikleri farkedemedim ve ikv yüzünden ayıptır söylemesi kıl dönmesi ameliyatı oldum :thinking_face: :grin:
Geçmiş olsun. İKV yüzünden ben de aynı ameliyatı geçirdim. Gel sarılalım. :hugging:
Resim
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Retaliation yazdı: 16 Şub 2018 16:23
KRoNicK yazdı: 16 Şub 2018 00:43 6 7 Sene önce Bodrum'da yaşıyorum tabi ondan öncede oynuyordum bu oyunu,Bodrum gibi bir yerde dışarı çıkmazdım sırf şu oyun için etrafımda ki güzellikleri farkedemedim ve ikv yüzünden ayıptır söylemesi kıl dönmesi ameliyatı oldum :thinking_face: :grin:
Geçmiş olsun. İKV yüzünden ben de aynı ameliyatı geçirdim. Gel sarılalım. :hugging:
İKV İTİRAF ÇILGINLIĞI :') :') :')
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

:') :')
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Windowss yazdı: 16 Şub 2018 16:47
:') :')
Sormayın arkadaşlar hastanede ki doktorlar bile Bodrum gibi bir yerde nasıl çok oturmaktan bu hastalığı kaptın deyip durdular,diyemedim..😂😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön